78

Ей мишок!

преди 3 години

До Анонимен"Проблема е че с вопиющата си простотия ще заразят други невинни хора."Ей ***, ако те е страх от зараза, не излизай от вкъщи. Не ходи в парка, не ходи в аптеката. Стой си у вас и си трайкай.Мен например, ме е страх от високо, съответно не ходя на Кончето.Сеш ли се?

77

КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПЪРИИ

преди 3 години

Човечеството, 100 000 години само с маски и хапчета е оцеляло до сега... да знаете...Вие май забравяте, че човека не е божество, а едно най-обикновено животнo с имунна система, която успешно бори всякакви САРСОВЕ, КОВИДИ и подобни коронавируси.Коронавирусите НЕ СА опасни по никакъв начин за човека. Те са най-безобидния вирус. Не е като Еболата, да речем...

76

Германец

преди 3 години

Нищо чудно, че държавата е на такова дередже. С такова население - толкова.

75

Анонимен

преди 3 години

Тука пишат *** които са твърдо убедени че те никога няма да се заразят. Проблема е че с вопиющата си простотия ще заразят други невинни хора.

74

Тома Неверни

преди 3 години

Ако ми бяха казали преди една година, че съвсем скоро ще започнем да умираме по тротоарите като кучета, благодарение на ГЕРБ и Бойко Борисов, ДОРИ АЗ нямаше да повярвам, честно...

73

Хаха

преди 3 години

А сега нЕма лошо да ни изкарат и ненормални.

72

Анонимен

преди 3 години

До И кво?И кво ще стане като учестиш дишането до 30-40 пъти в минута? Къде ще отидеш? Ще опреш пак до скапаната здравна система.

71

Анонимен

преди 3 години

До И кво?ДОПЪЛВАМ: Ще започвам да спазвам мерки, само след като минат изборите. Ако изберете пак ГЕРБ, ще спазвам мерките, но и ще предприема мерки да заживея в друга държава, където има вода, пътища и работеща икономика - някъде, където няма толкова масова корупция.

70

И кво?

преди 3 години

Като теглим чертата, починалите "от Ковид" са хора с тежки "придружаващи заболявания" или хора, които не са получили спешна медицинска помощ.Демек, няма умрял от ковид, а само умрели от тежки болести и неработеща здравна система.Аз мерки спускани от ГЕРБ-ери, за спасяване на съсипаната от тях здравна система, няма да спазвам. ПОВТАРЯМ! НЯМА ДА СПАЗВАМ!

69

iPhone потребител

преди 3 години

До Страшно е!Като тръгнем по пътищата на ГЕРБ, шанса да оцелеем е по-малък.

68

Анонимен

преди 3 години

Не е нормално да вкарат патентовани нанотехнологии в тялото ви, защото някой държи патента (правата) върху тях. По този начин той ще държи патента за вас. Това е като филма Repo Men, ако не се държите прилично или нямате пари да си ги плащате, могат да си ги вземат обратно. Дали ще е проблем ако са се свързали на клетъчно ниво?

67

Анонимен

преди 3 години

Просто 2% ще умрат в цял свят изчислено е и нарочно е пуснат вируса.За целта на това упражнение можем да гадаем,но след време със сигурност ще се разбере.Явно е за пари и то за мнооого пари.В която държава кажат,че го няма и веднага пак се появява.В някои държави се сетиха и тръбят,че много го има а си умират хора и от друго,но пишат ''корона'' да има бройка.Световен рекет е това.Не е ясно как им прибират рекета,дали е криптовалута,дали друго,но не ни го казват правителствата.

66

Анонимен

преди 3 години

до 112''одобрен патент за миниране на криптовалута от процеси в човешкото тяло.''Ще го обясниш ли това?

65

Анонимен

преди 3 години

И друго ми прави впечатление.Ето в Гърция,а и не само там в още няколко държави,които затвориха преди месец,заразата си върви със същата сила и заразените на ден са си все по толкова.А мерките се спазват!Просто всичко е като нагласено някак.Против логиката е.Сега и ние затваряме нещо и на 21 декември ще отворим и аз съм убеден,че няма да мръдне бройката и при нас.Следете и ще видите.За сметка на това,ако някоя държава обяви,че намаляват,след седмица има бум на заразените.Някой го пуска нарочно!

64

Анонимен

преди 3 години

Малко хронология:18 Октомври/2019 "генерална репетиция" в университета Джон Хопкинс ,какво би станало при вирусна епидемия(организирано от Бил Гейтс)-event 201,researchgate.netДекември-военни олимпийски игри в Ухан,санкции срещу Китай.Януари-обявена е световна вирусна епидемия.26 Март-микрософт имат одобрен патент за миниране на криптовалута от процеси в човешкото тяло.Вакс компанията (modernax)Moдерна спонсорирана от Бил Гейтс имам договор с ЕС за 80 мен.бройки.Цена Март17$,сега 100$

63

Анонимен

преди 3 години

до 110Не е страшно това е истината.Лошото е,че повечето се плашат да не са случайно в 2-та%

62

Страшно е!

преди 3 години

Има само 98% шанс да живеем. Скоро само 98% от нас ще оцелеят.

61

9

преди 3 години

Мен въобще не ме изненадва, когато медиите са ръководени от ниско интелигентни индивиди и всяка втора новина е 'какво ще ви се случи днес според зодията' "лови ли ви ковид според зодията"Разни новини от реномирани лекари... Създадохме лекарството срещу ковид... Всъщност е талк с малко билки и струва 50лв пиша по памет..... Не се чудете като половин България живее в сериал от типа ревем 300 серии й накрая лошите в панди за а добрите живеят в палат

60

До 106

преди 3 години

Грешно сте ме разбрали, мислим еднакво в случая.

59

Между другото

преди 3 години

Следят ви с пси-генератори с големината на смартфон и манипулират с устройство за V2K,интересното е ,че тези опити се правят масово върху населението на Балканите!Няма чипове и електроди всичко е от разстояние,просто знаят всичко за вас!