20

Анонимен

преди 3 години

Здравният министър какво прави там? Ковид тестове ли е занесъл? Болниците се пукат по шевовете, лекари няма, той строеж тръгнал да инспектира.Има си министър на труда и социалната политика, що той не е там?

19

СТР. ТЕХНИК

преди 3 години

Друго си е ако Нинова беше се цанила кранист, а не санитар. Всичко щеше да оправи...Жалко за жертвите.Дано се оправят .....Сега ще се почнат едни процедури и протоколи.....Бюрократщина.Някой наистина е виновен...,но ще се прехвърля топката от една организация на друга поне 5годинки.После съд. система ще се мъдри 8годинки...

18

Здравния министър

преди 3 години

какъв го дири на строежа? Ще пришива крак на работника ли??? Айде марш да свърши нещо смислено тоя п..тьо.

17

Анонимен

преди 3 години

Дай Боже да се оправят Бачкаторите !А каква е тая алчност с това презастрояване , в София всеки метър строеж на 100 ет.Спрете се бе ,това е Престъпление срещу човечеството ! Как ще се премахва тоя бетон след години ? Съсипахте града за хилядолетие напред !

16

Анонимен

преди 3 години

"Най-леко пострадалият е без един крак, останалите са с още по-тежки травми" - ти си новият Джером К. Джером бре, Валче!

15

тъй де

преди 3 години

Ако джипката не е пристигнала вече, за бадева е там Коци здравето!

14

бааа го

преди 3 години

''Най-леко пострадалият е без един крак''-НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-ТЕЖКО ПОСТРАДАЛИЯТ!

13

Анонимен

преди 3 години

Строежът там е много мащабен, март месец изкараха тонове пръст и в момента дупката е сигурно поне 20 метра дълбока, укрепена и бетонирана. Кранът го монтираха в последните 10 дни, стрелата общо взето е достатъчно голяма, за да изсипе всичко и върху самия пазар или върху 2те платна на булевад Тодор Александров. Кранът безпроблемно се вижда от тунела за Люлин. Жалко за хората, че им се е случил този инцидент.

12

горките

преди 3 години

И при нас строят някаква смешна крива кооперация, като нито един от работниците не е с каска или с някакви предпазни средства. Само като гледам как се надвесват от четвъртия етаж и блъскат с юмрук по парчетата стиропор, за да ги залепят (няма дюбелиране), лошо ми става... Но инвеститорът е близък с корумпетата от община Лозенец и там сигнали не ловят... Съвсем се върнахме в средните векове :(

11

Анонимен

преди 3 години

Ами като гледам какви работят по строежите, нищо чудно. Все пак има в този бранш които уж си разбират от работата, но явно намаляват :( Имам един авер, взе си апартамент с изплащане в нова кооперация, без да искам му пробих стената :))

10

РЕАЛИСТ

преди 3 години

ДО ПЪРВИЯТ КОМЕНТАР. КАКЪВ ЧОВЕК СИ ТИ БЕ.ЗА ДА ИМАШ ТАКОВА МИСЛЕНЕ И ОДНОШЕНИЕ КЪМ ТРАГЕДИЯТА НА ХОРАТА. ДАНО ТЕ СНИГНЕ ТЕБ ПО ЗЛА УЧАСТ.ОТ СЪРЦЕ ТИ ГО ЖЕЛАЯ....

9

Анонимен

преди 3 години

Срутващата се арматура е част от Промяната на резидент румен радев!Стана ли по - добър живота ви с идването на власт на прекремълското *** от бсп румен радев? Криза, мизерия, глад, нищета, пандемия, смърт, жалейка, безработица, безпътица, безпаричие, убийства, самоубийства, нападения, изнасилвания, наркомания, инфлация, хомо ротация!

8

Инджинер

преди 3 години

То Здравния е най големия Инджинер-специалист по конструкции! В Университета му изучавахме трудовете! Ама защо най големия Поджарникар още не е палнал Джипката да намине и той, камери има???

7

h980RS

преди 3 години

Ангелов какво прави там, даа ходи да си полива китеника на главата и да си скъпе веждите, че оставка има да пише!?

6

Az

преди 3 години

ХАхахахха здравният министър се явил и той?УОУ! Затова е на такъв хал - работа няма ли да ходи по строежи този човек, тъкмо имах хубаво мнение за него ....

5

Анонимен

преди 3 години

Фирмата, извършваща строителство, е от кръга сдружения под патронажа на българофоба Румен Радев, отговорен за заразяването на десетки хиляди българи! ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА НИЩОПРАВЕЦА И КРЕМЪЛСКА СЛУГА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО! РАДЕВ Е ПОЗОР!

4

До 3

преди 3 години

Като не ходи там, що не ходи, а ако ходи - що ходи. Угодия немаш.

3

Пфффф

преди 3 години

Министърчето потрива ръчички, още 4ма потенциални да ги пишат умрели от ковид. Тоя Ангелов е умствено изостанал...

2

1899

преди 3 години

Каква работа има там здравният министър? Вместо да помисли за безумията които предлагат, той ще гледа как вдигат арматури!

1

Анонимен

преди 3 години

"На място е и здравният министър проф. Костадин Ангелов, съобщава Bulgaria ON AIR"Под арматурата ли е? Или е там да гледа сеир?