62

Пич

преди 3 години

Всички разумни хора вече не се впечатляват на новини от сорта - "Русия откри ". Русия нищо не е открила, няма и да открие. Както щяха да правят революция в автомобилостроенето, така ще направят революция и в медицината. На думи и на анимационни филмчета. Няма как в държава с подобен пост-тоталитарен строй, със страх, с репресии, да се случи нещо градивно и позитивно. Руснаците винаги са прилагали една и съща схема: Природни ресурси - оръжия - пропаганда - тоталитаризъм. Това могат, това правят!

61

ДААА..

преди 3 години

АКО БЕШЕ АМЕРИКАНСКА ЩЯХТЕ ДА ГИ ВЪЗХВАЛЯВАТЕ ЩЕШЕ ДА СЕ ГЪРМИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И САЙТОВЕ КАКВА ВАКСИНА СА НАПРАВИЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ НООООО ЗА МЕН И МНОГО МОИ ПОЗНАТИ МЕДИЦИ РУСНАЦИТЕ СА ПО ДОБРИ ОТ ВСИЧКИ - ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ДА ВИ ЗАТРУПАТ С ВАКСИНИ ВСИЧКО СТАВА ПОЛЕКА А НЕ КАТО ВАКСИНИТЕ НА МОСКОВ - МНОГО СЕ ПРЕУВЕЛИЧАВА ОТ КУПЕНИТЕ *** ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ НАЛИ ЗА ВАШИЯ ПРЕМИЕР СТЕ ТАКИВА

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69Завист може да има когато има нещо реално евентуално.На тия за какво да им завиждаш: че са цъфнали и вързали или за анимациите и пропагандата?

59

Анонимен

преди 3 години

Обикновена завист....нали

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Бий си един Спутник 5 и отивай да слушаш руски маршове. На теб всичко ти е ясно.

57

Анонимен

преди 3 години

Sega e momenta da "vaksinirat Putin" ,no toi neshto se durpa , ne im verva .Ha-ha-ha ..

56

Поли от Симитли

преди 3 години

говори се че е създДЕНа да понижи либидото на еврогеювите?Верно ли?

55

Анонимен

преди 3 години

То какъвто вирусът - такава и ваксината...Ако беше измислена в Америка, досега щеше да е вдигнат шум до Мъглявината Андроомеда, а блъскането в гърдите щеше да е оглушително като тимпаните на Берлинската Филхармония... Нищо ново - руснаците са зли, американците - добри, та добри. Всичко американско е very, very good, всичко руско - very, very bad. Путин е кръвопиец, сатрап, диктатор, а Меркел, която е несменяема от 20 години - не, тя е ангел.

54

Анонимен

преди 3 години

Дали Русия ще успее да увеличи производството си, за да осигури получаването на достатъчно дози за ваксиниране на 70% от руското население за около година? Още повече, че РФ притежава две разработени и регистрирани ваксини.Не се съмняваме, че ще успее. Институтът имени Гамалея сътрудничи с едни производители, а научният център Вектор има договорни отношения с други производители.

53

Анонимен

преди 3 години

Истината е,че реално няма изпитана ваксина,нито руска,нито западна.Зарзените си растат и не само ваксина,а и лекарство няма.

52

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина и проблемите пред нея: Много шум, но... за нищо......Радьо и проблемите пред него и бутик Болшевик : Много шум и яйца, но за нищо!

51

реджеп иведик

преди 3 години

Нащу турску ваксин, най-гюзел бе аркадашлар, не разбрахте ли досега?

50

бай ганю

преди 3 години

наивнициза пореден път много шум за нищо

49

Анонимен

преди 3 години

Абе те от Козяк са голяма работа, туй СПИН, туй САРС, туй КОВИД на крака са ги изкарали, ей! Кво знайти вие?Я умници, мамини сладки, кажете ни сега как да излекуваме болните и как да намалеят смъртните случаи като сте врели и кипели с вирусите, щото приказки ей тъй, хвърлени на вятъра може всеки.Слушам...

48

Анонимен

преди 3 години

Значи руснаците не си обичат толкова страната, колкото нашите русофили гъзоблизци. То бива гъ..зене, ама чак ме е срам да чета.Като им е толкова успешна ваксината, защо случаите не отидоха надолу? Там си държат по 10 хилядни на ден от половин година. Путин не разбрах защо не синя наби в бункера?

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Ех, ако вместо с пропаганда се занимаваха с реална работа ....... пропагандата им също не е нищо ново.

46

Анонимен

преди 3 години

Говорят за прозиводство на 2.3 милиона ваксини до каря на годината, но казват, че руската е 2-3 месеца назад в изпитанията. Като се има предвид, че западните още не са пуснати на пазара, това означава, че руснаците ще произведат точно 0 до че и след нова година. И така драги ми, поредния комунистически фишек.Добре, че сме в нормалната част на света, че кой знае с какво щяпа да ни "зарадват" тия.

45

Анонимен

преди 3 години

До САЩ @ 43Кога Тръмп ги е съветвал такова нещо, да пиели белина??? Дай линк - иначе си просто поредния комунистически лъжец или читател на Работничесо дело.

44

Анонимен

преди 3 години

Дотук нищо ново, руснаците са лоши, останалите са ангели небесни.Това вече го слушахме.

43

Анонимен

преди 3 години

Остаряла информация.Руската ваксина - ваксина като ваксина. Плюс това те са вече три руски ваксини. Ваксината "спутник" в момента се тества на 40 хиляди души и то не само В Русия. В края на ноември ще има повече информация как вървят нещата, но засега вървят добре В момента започнаха тестове на ваксината и върху сто доброволци над 60 годишна възраст. Седем-осем големи руски компании се подготвят да я произвеждат и след първи януари ще произвеждат по 7-8 млн дози месечно