14

българин

преди 3 години

До: номер 24Прав си, "Бау". Който има парите, той държи кокала, той е шефа!Още Тодор Живков го беше казал: "Ти немаш пари бе! Къде си тръгнал да строиш социализЪма!"И Бойко сега, негов отличен ученик, си е научил урока! Шкафчета пълни с кюлчета и евро. Ама за тая работа и пистолет требе, и да се краде е нужно. Яко да се краде!Ама ние като сме възпитани, не са ни учили да крадем като Бойко, така сме, ще си мрънкаме че сме недоволни и че сме подчинени на бандитите!

13

българин

преди 3 години

Значи, за всички яко карантина и яко мерки (за да не "мрем" яко), ама за бившия здравен министър карантина няма тъй ли? Или има, ама за един два дни?Същото се отнася и за премиера на т.нар. "държава" - за него също карантината трае от ден до пладне. Това му е вече втора "карантина" - един път вече беше за един ден, сега втори път, пак за един ден.Абе кажете хора, как да се уредя с карантина за един ден само?Ходи ми се някъде на екскурзия, ама искат 14 дена. Как да отида с еднодневна?

12

Бау

преди 3 години

Някой ден (едва ли) ще разберете как работят парите, и че не растат по дърветата :D Затваряне, "робство" и прочие не правят пари .... Никой не иска да ви подчини, защото от много години сте "подчинени". Който има пари, той е шефа. Това е света, в който живеем.

11

чудя се

преди 3 години

Дали санитаря е оставил отключена вратата на канцеларията и GRAND FUNK е налазил клавиатурата на компютъра?

10

мда

преди 3 години

Ясно, разбрахме. Не царят управлява държавата, а Бога и патриарха!Превръщаме се в теократична държава.

9

Анонимен

преди 3 години

В тикволандия криза няма и правителство и икономика са стабилно на дъното.

8

правит. са изперкали

преди 3 години

Като са уплашени, защо събират зорлем хората? Училища, стадиони, дискотеки.Ми затворете ги, малоуумници! И няма да сте уплашени!На закрито маски, докато се овладее. Както направиха Китай и др. жълти.Сякаш нарочно не взимат тези мерки, а наливат масло в огъня още и още.Отслабиха яко мерките и сега реват.А може би това им целта. Да се махат веднага, това са убиййци 1000%.

7

Червен каскет

преди 3 години

Плащат се правителствата, дали няма да им намалят паричките за капачка.

6

Шокиран

преди 3 години

Радев е с коронаривус, зашо се крие инфото?

5

анонимен

преди 3 години

Червени изврътеняци налазиха като хле бларки сайта, използвайки нецензурни изрази.

4

пери

преди 3 години

"Правителствата са уплашени, не те управлявали, а коронакризата" - Ъхъм, кой ми *** в гащите...Много удобен тоз вирус, бе! Извинение за всичко.

3

Анонимен

преди 3 години

Звучи ми като брътвеж на полуумен човек. Неясноти, предположения, срокове...

2

Хора пазете се

преди 3 години

Мутри близки до Борисов и ГЕРБ убиват хора в град Перник за удоволствие,използват незаконно СРС апаратура за изтезания, явно тези хора са недосегаеми от закона!За справки:Генерал Майор Васил Василев

1

Анонимен

преди 3 години

Вирусът нямало да утихне в близките една две години, но ваксината щяла да го контролира. Увеличиха бройката на заразени драстично и започнаха масово да говорят за ваксини. Лошото предстои. Това до сега дето ни се случи беше песен.