316

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Кои са тия всички експерти ти акъл в главата си нямаш ли че за някаква глупава маска ти трябват експерти ми хайде започни малко да мислиш с твойта глава и не ни навирай тука тия експерти.

315

...

преди 3 години

Заразения за домашно лечение, обажда се на Пешо и Иван "Ялате да пием по една ракия. Ония пак веднага фърчат, нахакват се хубаво и хайде на кръчма, че са отворени, да си допием. Заразения продължава да си пие ракия в тях. И така ще се лекуваме. Смях, смях и пак смях. Да ви пиикам на мерките и теглилките тогава.Спирайте статистика, спирайте всичко свързано с тоя вирус. Така и така нищо не се праи в тая държава, поне да не слушат хората и да психясват. Койт оцелее и тва е.

314

Анонимен

преди 3 години

В София почти всички са с маски в градския транспорт и магазините, но е достатъчно да има един ковиди-от без маска и всичко отива на вятъра. Затова вечера имаме 1024 новозаразени и 22 починали.

313

Pen

преди 3 години

"Национален логистичен център за COVID-19" ?? Ще се занимават с разполагането на КПП-та ли? Тоя цирк няма да свърши добре........... Като станат гладните много ще има бунтове и война!

312

Анонимен

преди 3 години

Не си медик и не си в Испания, *** пропагандатор си по думите ти си личи. Например по израза да се носят маски до като е нужно ми то може да се въведат во веки веков особено в умните народи и умните хора в кавички разбира се но точно и това е целта и по тая опорна точка се познавате пропагандаторите *** в ада ще горите.

311

...

преди 3 години

Няма полза от тия маски. За хората де. Една маска, дето струваше 20 ст, сега е по левче. Днес купих 5 за еднократна употреба. В аптеката - 1 левче.Мерките са - 1 заразен и с кой е контактувал. С Пешо и Иван. Заразения в болница под наблюдение а Пешо и Иван под карантина в тях и след 14 дни - задължителни тестове и на двамата. А сега - заразения за домашно лечение, Пешо и Иван по улиците, бълват ли бълват бацили. После въри ги търси и се чудете що има толкова заразени. Ми ей за тва. Маски... пфф

310

Анонимен

преди 3 години

Всички експерти казват, че маските предпазват в различна степен според вида на маската, но как да го обясниш на хора, които не искат да разберат?

309

Анонимен

преди 3 години

Земята е плоска, а не кръгла, а маските са безполезни, казах аз умника на специалистите по въпроса.

308

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е само един: има една малка част от населението която спазва мерките. Останалите ***, *** и едноклетъчни амеби, според които няма вирус и всичко е конспирация, застрашават здравето на другите и пречат на кривата на заболяването да се успокои. Така че следващата лавина от заразени, починали, безработни, фалирали, карантини и т.н ще е заради вас, скапаняци!! Този път ще е за ваша сметка !!!

307

Анонимен

преди 3 години

Вчера са регистрирали 1024 нови случая, но вероятно са 10 пъти повече. Починали са 22 човека от Ковид-19, но вероятно и те са 5-10 пъти повече.

306

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Всички разбраха че маските са безполезни но само двама трима от ония 80% само те не могат да разберат това за жълти стотинки пропагандират лъжа но ще отговарят пред всевишния за това най вероятно много скоро ще му се явят.

305

Медик

преди 3 години

Тук ние глупаците в Испания носим маските навсякъде и навън и особено вътре в общи граждански помещения!Не съм чул нито пациент,нито умен,нито *** да оспорват решенията на правителството!Ушите ми са хванали мазоли от носенето на маска,но щом трябва да съм жив и работоспособен го правя и ще го правя до когато трябва!Сега отново имаме взрив,защото през лятото мадричани плъзнаха навсякъде,разпищовиха се по баровете без маски и сега жънем реколтата!В ресторантите и баровете не се изискват маски

304

Анонимен

преди 3 години

Маската пази околните в пъти повече, отколкото човека, който е с маската. За съжаление е така и зависим от другите, да останем живи.

303

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "получил множество предложения за въвеждане на такава мярка както от родителски организации, така и от медицинското съсловие"Какво общо имат тези две категории с носенето или не носенето на маски на открито. Ми медиците работят на закрито и там маски се носят. Родителите какво могат да недоволстват като учителите са задължени да носят маски а учениците и децата не са. Но точно учителите се заразяват въпреки че носят маски а на учениците като цяло нищо им няма бродя безхаберно без...

302

Анонимен

преди 3 години

Всички разбраха, че маските вършат работа, само няколко човека от онези 80% още не могат да го разберат.

301

Анонимен

преди 3 години

Много прости хора пишат тук. Маската е да предпази др човек който е до теб. Но егоизъм е голям в тази наша страна. Колко може още да се обяснява не знам че проблема е че нито има лекарство нито се изгражда имунитет.

300

Сашо

преди 3 години

Явно става дума за ПАРИ-ПАК ИЗМИСЛИЦИ-защо щаба не дава точна информация-например-1000 човека от завод еди кой си-2000 човека от еди къде си-хвърлят се едни УТОЧНЕНИ ЦИФРИ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ-КАТО ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА

299

Анонимен

преди 3 години

Носенето на маски е въпрос на народопсихология ако наложат пак това на българския народ и никой няма да види добро нито стадото нито вълците. В дългосрочен план ще стане още по зле. Мерките трябва да са балансирани и препоръчителни но да има образователна кампания и някой да ми обясни ако капка от болен човек попадне на маската от външна страна ами че нали тази маска се пипа с ръка и става още по лошо след това. Спазването на дистанция е разумната мярка от поне два метра но също да се обясни.

298

ПАК ЛИ

преди 3 години

ТИЯ МАСКИ НЕ ВЪРШАТ РАБОТА. ВСИЧКО ГО РАЗБРАХА ВЕЧЕ.

297

Анонимен

преди 3 години

До Додо Да но видиш ли родителите и медиците поискали това е такава наглост че думи нямам а го опиша като онова с кучетата дето имаха права а хората нямаха за парковете.