145

Анонимен

преди 3 години

Използва президентската институция за лични и партийни интереси.

144

ист

преди 3 години

вицът на деня - фигурант акъл дава.

143

Анонимен

преди 3 години

За мен екипа му няма думата. Никой не е делегирал права, да дават оценка на структурата и управлението на държавата. Поне стана пределно ясно, че се сформирал не легитимен кръг от президентски консултанти, и за това имат нужда от служебно правителство.За мен президента макар и легитимен, не може да легитимира тези кръгове, които да ми спускат тезите си. За мен легитимността на управление минава през избори. Кръжока консултанти на президента са негови такива.

142

Проблеми в съдебната

преди 3 години

система виждат главно в прокуратурата(ясно,тя наруши рахата на Радев).Не съмчлен или фен на Воля,но останах потресен от мотивите за присъда над Марешкипо дело срещу Валя Ахчиева.За свободата на словото СРС и СГС(соф.рай.и соф.гр.съд)приемат,че "журналистическата свобода обхваща също така и възможноприбягване до определена степен на преувеличение или дори провокация".Значиедна кална журналистка може да те клевети,но това е свобода на словото споредСРС и СГС?Нямам думи,без коментар!

141

Анонимен

преди 3 години

Писанията на кремълският шпионин Малинов се появиха като оновополагащ документ в тайната завера на Фигуранта като "стратегически дефекти на управлинието", където "моделът е сбъркан" и чака своето откритие някъде в архива на Кремъл, ама не сега, а след немедлена оставка на всичко и всички.След това "Гуруто" на червената русофилска Мафия - познато на широката българска общественост с търговското наименование Фигуранта - ще го обяви, че Мутрите не са Мутри и Кражбата не е Кражба.Легенда: Радев =

140

Анонимен

преди 3 години

Цар Радев XDEeeх, тоя пусти Ефект на Дънинг-Крюгер - порази ни президентчето и лекуване няма.Илюзиите на превъзходство явно са захранени от калпавия му стратегически съвет. До един провалени. До един опорочени и опозорени. Когато си толкова некомпетентен, че не можеш да видиш своята компетентност на помощ ти идват още по-некомпетентни съветници. С болни амбиции за власт и титли. Череп-прибери си вересиите!Смени си сценаристите!!!

139

Анонимен

преди 3 години

Едно нещо има което ме потресе при сегашния опит за преврат РОЛЯТА И ПОВЕДЕНИЕТО НА ОГРОМНОТО МНОЗИНСТВО ОТ ПСЕВДОНОВИНАРИ РАБОТЕЩИ В БНТ,БТВ И НОВА!Няма да цитирам имена,гледайте поне веднъж сутрешни блокове,следобедни и съботно-неделни и ще видите кой кой е!Въпросните псевдоновинари в ролята на другарите ШУТОВЕ директори от филма КИТ!Една цацка другарите я представиха като КИТ,така въпросните новинарипредставят МЕТЕЖЧЕТО като ВСЕНАРОДНО ВЪСТАНИЕ,НАРОДНО-ТО НЕДОВОЛСТВО,ХОРАТ-ТА!Гнус.

138

Анонимен

преди 3 години

Оставка и за клюнa!

137

Ха ха

преди 3 години

*** и съветника му от ВИС2 щели да правят стратегически съвет. Ха, ха. Божков и Шиши ги подкрепят.

136

Дедо

преди 3 години

Дефектния стратегически съвет към държавния глава дефектира скоропостижно и каканиже кухи пожелателни фрази които бърже ще забрави ако му излезе късмета за служебен кабинет. Пази Боже от таквизи фалшиви управляващи.

135

Анонимен

преди 3 години

Щом ДПС искат оставката на Румен Радев-ще я получат. Аз не знам турчин нещо да е поискал и да не го е получил.Парадокса е пълен. ДПС подкрепиха Радев на изборите за президент. Единствените избори, които са организирали ГЕРБ са президенстките избори.После изборите били нагласени? Лъжа и заблуда е, че ГЕРБ правят изборите.Радев е изхарчил най-много пари за предизборна реклама.Има разчети за рекламите и медиините изяви на кандидатите. Сега е дошло време спонсорите да си търсят пърите. Ресто търсят

134

izh

преди 3 години

Дефектните хора открили дефекти. Разбира се срещу заплащане, кеш или срещу обещания за бъдещи постове. Това просто показва,че избраната пътека за движение на държавата е правилна

133

Нико

преди 3 години

Тролчета насирайте се още малко...

132

Чебурашка

преди 3 години

До one of...Терориста от метрото Еленко Божков и той е член на Стратегическия съвет.

131

Анонимен

преди 3 години

Дърти ДС ченгета и членове на еднолично управлявалата партия 45 години БКП-основателка на Мафията в България казали на събрание на метресата си че имало нередности според тях в нещо си И НА КОЙ МУ Е ПРЕЗ ТРИЪГЪЛНИКА??Да се оплачат на отходното трио и на Бойкикев,евентуално на Славчо или Копейкин!!

130

Чебурашка

преди 3 години

Всъщност "продължаващият спад на доверието на българските граждани към държавата и нейните институции" е благодарение на неуморните четиригодишни усилия на руската марионетка и национален предател Румен Георгиев Радев.

129

Анонимен

преди 3 години

Органите, които трябва да следят за недопускане и отстраняване на нарушенията на изборните права на гражданите, прилагат двоен стандарт и често прикриват тези нарушенияДвоен стандарт и паралелана държава са термини от онези, които ги лобират.Двоен стардарт е когато си назначил съветници, които търгуват с влияние П.Узунов, които са агенти на ДС А.Маринов-псевдоним Майстора, които купуват гласове на избори И.Милушев.Кой прикрива нарушения?В съвета има терористи-Е. Божков е терорист и спря метро

128

Анонимен

преди 3 години

Пъдете го тоя ве !

127

Анонимен

преди 3 години

Какъв съвет ? Това някакъв бъзик ли е ?

126

Охооо

преди 3 години

Пишете кой го писа тази анализ - стига с този Съвет, имената на писателитенапишете ;)