164

ами

преди 3 години

Защо ли бе Каракачанка?

163

Гост

преди 3 години

До 28:Липса на дългове ха ха 60милиарда станаха вече и внуците ни няма да могат да ги изплатят!Явно това правителство иска да остави изгорена земя и който дойде на власт да не може да се справи и да кажат ,че е некадърен.

162

Щерю

преди 3 години

Нормално. За да имат основания да спрат големите пари, които ни обещаха...

161

Алеко

преди 3 години

Бай ***!

160

Анонимен

преди 3 години

България е най корумпираната държава на Балканите и в Европа.Парите на данъкоплатците от 27-те страни които идват тук,се разпределят между хищни олигарси,които са на един дъх разстояние от Борисов,затова 80% от българите са най бедните в Европа.Чух от сериозен източник,че доста евро се връща отново в Брюксел,което бетонира властта на тукашния изпращач.Познавам хора,които не могат да си купят лекарството определено от личния им лекар.Те се молят,Господ да ги пази!Оставаме си *** народ.

159

Анонимен

преди 3 години

Еми прав си е човека.Тия организации все търсят под вола теле и каквото и да направиш все са недоволни.

158

Анонимен

преди 3 години

Хора мили!!!Че тази пасмина е за смяна , ясно.НО голямо НО.Защитавате и подкрепяте Кака Мая от Кюстендил и Евророма мазния.Защо не питате и се усетите , че по големи измамници и далавераджии от тях няма.Тая кака престана на бат Шиши и Галева мома стана и т.н.

157

Гарван Гарванов

преди 3 години

Така и така си почнал да отгонаряш, защото не ни светнеш и по другите въпроси!

156

полковник Колев

преди 3 години

Добро утро г-н Каракачанов. Няма да ми стигне полето за писане да ви кажа(обясня) някои неща които са очевидни и се знаят от всички от първия ден на "промените"....

155

Анонимен

преди 3 години

Джордж Сорос стои зад всичко! ХИТЛЕР му е майката!!!!

154

Анонимен

преди 3 години

До probiАкула куче е имало или има ако е оцеляла, в Черно море. Дребна е, не напада човек, но може да хапе. С вонящата си уста!

153

Анонимен

преди 3 години

Браво, Каракачанов! Що е ВМРО, юнак е!

152

probi

преди 3 години

БХК много, много отдавна, трябваше да бъде забранен. Със закон.Толкова много пъти сме ставали свидетели на това кого защитават и подкрепят.Този комитет е абсолютно противобългарски. Спотайват се тихичко и само чакат, като акули, подходящия случай, за да скочат и да се разлаят.Акула-куче. Има такова животно .

151

бай ганю

преди 3 години

хапоредните бълнувания със подправен собствен сос за пишман войводата извадени от текста на ЕП модифицирани във собственното му изв.ратено разбиране и предоставени за успешно промиване и настройване на прос.товати мозъци в пореден изтормозен опит да спечели някоя положителна точка пред електората сиеххх колко е лош този ЕП а колко чисти не корумпирани и светци сте вие фейк политиците у нас каква арогантност и безочие да нарича черното бяло тва го има само в страни от третия свят

150

Анонимен

преди 3 години

МНОГО СИЛЕН РИТНИК ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПСИХОДЕСНИТЕ НА ИЗБОРИТЕ САМО КАТО СИ ОТВОРИТЕ УСТИТЕ ЗА ЕДНОПЛОВИ БРАКОВЕ И ЕТНИЧЕСКИ МАКЕДОНЦИ В БЪЛГАРИЯ!Любимата ви БКП и полезнитеумницище го отнесете яката,е тогава ще видите не шамар а мощен шут!Но Корнела е лицемерка,а психодесните парламент по-скоро не.Остава ви само да драскате по форумите.

149

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойко винаги си е служил и докладвал на американците,справка - изказването на Батето,а Цецо пък си е направо техен кадър.

148

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям Каракачанов и патриотите,българомразците да не коментират под тази статия!България се притиска и изнудва в момента,това е голата истина!

147

Анонимен

преди 3 години

Лява капиталистка =Милиончева и десенлевундер Радан клепат България че Борисов бил диктатор а в залата за разпитипредставители на ЛГБТ организации и специалистипо история които не знаят къде е България питат за хомотата и етническимакедонци!!Егати провала на Милиончева и Радан,иначе ЕП прави на мармалад,не ЕП де пак същата порода и Вишеградската четворка ами те си ги слагат на....Много важно какво мислели некви необолшевики бесни като оная ирландската ку,,чка!

146

Анонимен

преди 3 години

A? Май някой ще си ходи на село. Мда. Нещо, не издържат нервите на некои министри...

145

Анонимен

преди 3 години

ШКЕМБЕ ЧОРБА ВОЕВОДА!ОСТАВКА!!!