146

Анонимен

преди 3 години

Нека ударим чертата и направим равносметка какво постигна Борисов за обществото и държаяата и какво направиха предшествениците му за 20 години.Сега: най-висок БВП и покупателна способност,най-ниска безработица,осъдени олигарси,драстичен спад на сивата икономика,саниране,магистрали,инфраструктура.Пенсиите са 200лв,защото когато трябваше да се осигуряват реално хората,това не се правеше,а се крадеше-сива икономика!

145

Анонимен

преди 3 години

Радев печели дубайски дирхами за роклички на Деса. Голямо ***.

144

избирател

преди 3 години

:)Когато,аз прописа тук,Слави придаваше мартеници!!!Защо и от къде решихте,че съм ***,на Слави?!ВЕЧЕ СЪМ НА 49 И НИКОГА,ЗА НИКОГО,НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ!!!Грешка или не,все тая,не съм ГЛАСУВАЛ!!!Оставете заяждането,за кръчмите,там поне сме очи в очи,и можем да покажем мъжество,тук е някак смешно,да се правим на БАБАИТИ...

143

ДС-Пирати

преди 3 години

Мутрата ми е по-яка от мутрата ти. По данни на немското посолство от 30-те най-богати българи 22 са бивши висши кадри на Държавна сигурност. Сега сме една обрулена държава , която ще стигне средния стандарт в Европа след 70 години.Дотогава ще си играйкаме на избори,докато заграбеното от държавата напълно се изсветли. Тогава когато пра-пра внуците им станат "почтенни милионери-бизнесмени".Подобно на английските пирати , провъзгласявани от кралицата за кралски офицери като ограбят испански кораб

142

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 182: Кои са тези хора, които не искат да търпят крадливата и некадърна гербаджийска дружинка? Излез довечера пред сградата на Народното събрание и ще ги видиш. Разбира се, според бат'ти Бойко те са ***, платени и т.н.Най-добре е за Бойко да се изнася към Барселона докато още има време. Иначе може и с камъни да го изгонят.

141

Анонимен

преди 3 години

Гербави ***, каквото и да пишете няма никакво значение. Хората на паветата ви го казват ясно и разбираемо. Оставка и ревизия на държавните активи.

140

Анонимен

преди 3 години

Радев - веднага да освободиш резиденцията, от къде на къде на наш гръб живееш там със слуги, да не се изживяваш като Ким Чен Ун? Резиденцията в Бояна веднага да се направи на парк. НЕ МИ ГОВОРИ КАК БОЙКО ПОДРАЖАВАЛ НА ТАТО, ТОВА СИ ТИ!

139

Свинята Пеефски

преди 3 години

Е шеф на мутрата Радефф!Махайте се от Родината, антиБългари!

138

PR акция

преди 3 години

Умори умствено трола! - Предизвикай го да намери лични заслуги на господаря си за просперитета на България!

137

Анонимен

преди 3 години

Искам Радев да излезе и каже КОИ СА ОСЕМТЕ МИНИСТЪРА НА ШИШИ ОТ ПОСЛЕДНИЯ МУ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ!!!! Както и на кого са били останалите министри!

136

Черепът е платил

преди 3 години

Пет милки на организатора на преврата Радефф. Онез на площада са полезните идьоти на мафията

135

Анонимен

преди 3 години

И кои са тези хора, които не искат да го търпят?

134

Анонимен

преди 3 години

Тези, които ползва езика на омразата, да знаят, че по ИТ адреса са ги засекли. Всичко остава в нета завинаги.

133

Анонимен

преди 3 години

време е за велико народно събрание и премахване на паразитната институция на президента представляваща излишен разход за народа и спяща терористична клетка на комунистическия интернационал

132

Z

преди 3 години

До АнонименДа, толкова е просто, просто та дрънка! А като спрат протестите и вземете оставките, какво? Или както мъдро заявявате - после ще му мислим. Изгори си къщата, щом ти се струва грозна, ама ако имаш акъл, първо ще си построиш нова. Схващаш ли?

131

Тикволандия

преди 3 години

Хората вече не искат да търпят некадърната и корумпирана гербаджийска дружинка. Чакаме Бойко да си изпразни чекмеджето и да се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет. Докато още има време.

130

Анонимен

преди 3 години

171 Такава България ни оставиха червените ***. Освен това, е пандемия, много хора и на запад губят до ходи и работа.С тези протест усложнявате положението още повече.Пак вие ще плате за тях, не Радев, на него сте му дали 13 000 лв заплата.

129

Анонимен

преди 3 години

комуниста радев в централния го чакат

128

избирател

преди 3 години

Никак,ама никак недолюбвам ГЕРБ!!!Доказал съм го с писанията си тук,но не разбирам и Жана Дарк/Радев/,какво цели?!Излезе,с чисто комунистически жестове /свита в юмрук ръка високо/ и лозунги...Разбира се,че Борисов,доказал себе си МАФИОТ,от прехода,а и сега,трябва да си ходи,но често се питам, РАДЕВ ли ще го замести?!Имам предвид,някой като Радев.По света, политиците ги "отглеждат",от съвсем ранна възраст.Учат ги за такива...

127

Анонимен

преди 3 години

Бойко тогава какво ли "сее"? А, да - сее ЕВРО ПАЧКИ ПО 500тачки. Неоспорим факт. Също като факта, че Президента не се държи "гаменски" за разлика от управляващите.