19

Анонимен

преди 4 години

Грантаджиите от затворническата му фондация се изсипаха тука да си защитават шефа ахахахах

18

до IQ-300

преди 4 години

Всеки нормаленчовек ще избяга с 200 след това, което му се случи и демонстрацията на липса на правосъдие и пълния произвол.Той ще се бори да си изчисти името.Друг е въпросут дали това изобщо е възможно тук и дали би се приело, че има основания А тия дето го държаха тук сега ще искат го разкарат по-бързо. Иначе и в момента има основание за иск, защото правата му са нарушени след като е задържан, при излязло съдебно решение, което го пуска предсрочно от затвора. А ЕСПЧ е само за граждани на ЕС

17

Анонимен

преди 4 години

Тръгнал да защитава римляните, дето всеки ден ви крадат и бият, убил един от нападателите, а вие *** глави му ръкопляскате, чак герой го изкарахте.

16

Анонимен

преди 4 години

Сега ще осъди умрелия в опит за убийство с изнасилване

15

Интер

преди 4 години

Нещо + - са доста страни ,май някой си "играе" с тях?

14

До 14

преди 4 години

Колко си смело зад монитора ХАХАХАААААААА

13

До +-

преди 4 години

Прав е човека, а ти си много cбъркано.

12

до 8

преди 4 години

А коментар 4 и коментар 8 са написани от една и съща необективна и незапозната личност, като теб. Дано децата ни да го срещнели. Драги ми смехурко, този човек е пример за много деца. Пример затова как не трябва да си безличен сеирджия, а как се действа и помага в ситуация. Иначе казано- не е баш страхлив роб българин, с адекватна ценностна сиатема е. Има какви ли не интелектуални награди и е ръководител на какви ли не инициативи.

11

IQ-300

преди 4 години

Такаaaa, и ако втория съд отсъди, не както първия вече ще има повод да осъди държавата, щото по един и същи казус ще е получил различни присъди. Добре го е намислил. Дошъл е отникъде, убил е човек и иска да не лежи в затвора, щом си е излежал присъдата ритник през *** и да изчезва.

10

Анонимен

преди 4 години

Колко ли трябва да си изпаднал за да работиш за бхк

9

+-

преди 4 години

Видимо -8 по далеко от носа си не вижда или пък е нещо като скапан нац -фалшив патриот!?

8

до 8

преди 4 години

По-скоро 8, 4 и 2 са писани от един и същ шаран в блатото на стабилността, кълвящ на всичко отделено от отверствията на пиГ и близ

7

Бау

преди 4 години

До 8Не е сигурно. Някой хора виждат отвъд това, че не е българин.

6

Анонимен

преди 4 години

Изключителен ГЕРОЙ! С теб сме, Джок! Безстрашен боец. Всеки, който се изказва против него, да вземе малко да се запознае с материалите по делото. Така жестоко ще осъди държавата ни, ако има ново дело и го признаят за невинен, че свят ще им се завие на някои хора. Неоспорим факт- по цял свят има несправедливи присъди, съдебните системи не са съвършени.

5

Анонимен

преди 4 години

Б***клука от ДС Монов не може да си намери място, че на семейството му може да се случи нещо лошо. Такива хора са свикнали да са безнаказани. Това усещане явно е предал и на синчето-футболен хулиган. Целият цирк беше заради това, че явно има сериозни контакти във властта. Пък разни патрЕоти решиха, че могат да си направят реклама покрай тогавашните избори. А управляващите и цацаратурата да оплюят съдии, които не са купени от сараите. А Джок направо е чутовен. Бих гласувал за него.

4

Ром"с

преди 4 години

Да,случая помня, който стана в центъра на София и май действително момчето се е защитавало от "глутница" мамини синчета .....бащата на Монов е полицай с чин полковник или под полковник ,май тъй беше ...може и да греша,някой да ме поправи ако знае случая ...щото медиите (свободните на 121 место по свобоа) не пишат за случая,а за излизането ... .

3

Атанас Велмазов

преди 4 години

Прав е господин Полфрийман, българската съдебна система се изгаври с него, дано успее да осъди държавата в Европейски съд !

2

Анонимен

преди 4 години

Бе какво ново дело, какви 5 лв докога ще го храним тоя по затворите, като има заповед да се експулсира да изчезва. В Австралия да се оплаче на Арменския поп.

1

Анонимен

преди 4 години

Полфриймън ще и разкатае играта на бълг. съдебна система. Изключителна личност, попаднала под топора на кривосъдието в българия и излязла по-силна..Мачкай ги Пол!