13

Анонимен

преди 4 години

До До 5/12Баце, нищо ново не ми казваш. Единственото което трябва да поправиш в поста ти е, че не Бойко го използва политически, а някой друг се опитва да използва клуба политически срещу Бойко. Това е очевидно, както е очевидно, че Бойко не му се занимава с Подуенски трагедии, поради което ще остави левскарчетата да се самоизяждат (цирка с това кой ще поеме Левски ще си остане между главните исторически лица на клуба, това е ясно. Дали ще е Наско, Йовов, Тити или друг е без значение).

12

Анонимен

преди 4 години

има ли някой в тази страна,който да не се намеси в казуса "левски"мисля,че няма...те хората са го казали-много баби хилаво дете.в момента в касата на "левски"има цифром и словом 10 000 лв.е ще стигнат за заплатата за февруари на един футболист.другите както казваше любо пенев да ду...т супата.да се съберат и да хвърлят чоп,кой да ги взема тези 10 000 лв.и разбира се да ги похарчи в някой клуб на планета пайнер.а дълговте от 4 000 000 лв.-данъкоплатците да му мислят!

11

До 5

преди 4 години

Левски никига не е спирал да бъде политически клуб. Никой не е купувал Левски, само заради футбола. Мутрата Бойко, просто използва политически феновете на отбора...и е карал почти на сила олигарси на деня да издържат клуба. Само, за да е добре той политически. Няма ***, който да иска ей така, да издържа Левски.И сега релвнието ще е политическо, защото държавата ще се намеси, политически.Така че, стига с тези кухи фрази, да не се политизирал Левски.

10

Анонимен

преди 4 години

Щом до Сираков и Боби Михайлов се опрели левскарите...падението наистина е голямо.

9

Анонимен

преди 4 години

наско сираков никога няма да поеме акциите на Левски. Не и в момента. Той идва само когато има пари. А когато няма и отбора играе зле вината я поемаха такива като Гонзо. :( Тъжно е, но е факт.

8

АБВ

преди 4 години

Този фиктивен собственик на ФК Левски, на когото някой му подсказваше какво да говори по тлф разговор по БТВ май си мисли, че всички българи са ***! Щом Божков е искал да спаси отбора от фалит да беше му платил дълговете! Пари си има да го направи. А щом вече не се счита за собственик, като какъв води разговори със Сираков? И как така някой може да прехвърли акции за собственост на друг без неговото съгласие? Явно всеки с дъгове може да се отърве от тях!

7

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 4 години

Затваряйте добре прозорците на автомобилите си, да не ви подхвърлят акциите на Левски

6

Пената от Мировяне

преди 4 години

Слагайте тирето и да бягат в ,,А,, Окръжна !

5

Анонимен

преди 4 години

Сираков, ами те си дружки с черепа от години, както са баце и домуса

4

Анонимен

преди 4 години

Ако искахте да ги прехвърлите на тия коуто милеят за клуба можехте да го направите без цирковете. Ясно е, че на вас за клуба не ви дреме, а го използвахте за политически игрички. Станахте по-големи лъжци от бразилците в Столипиново.

3

Анонимен

преди 4 години

Наско Сираков не може да поеме отговорност за своите финанси,а Боби за своя алкохолизъм,но Левски ще оправели.

2

Фен

преди 4 години

Сираковци мираковци да отиват в архива, тука трябват хора с положение, хора инвеститори с пари и то много пари! Айде стига излишен патриотизъм и чувства, сега трябва да се вземат разумни решения!Всички "легенди" минаха, айде стига вече, да си гледат старините и да дойдат хора да вдигнат Левски!

1

Наблюдател

преди 4 години

"Бих се прибрал в България веднага, защото съм сигурен, че няма от какво да се притеснявам. Всички обвинения лежат на неясни твърденияАми прибири се бе, Гоше!