38

Анонимен

преди 4 години

Деца и подрастващи , за да се развиват психичеески в нормите, е необходимо да взаимодействат ежедневно с връстници! Училища и д. градиниса идеалното място за това!Видя се, че опасността от ковид е пренебрежимо малка, така че е крайно време животът да се върне в нормалното си ежедневие!

37

Некоректно заглавие

преди 4 години

Заглавието е отново некоректно. НВО за 7. клас така или иначе трябваше да се проведат на 9. и 11. юни. Да, може да се отложат с няколко дни, но така или иначе се планира да се проведат през юни.

36

Анонимен

преди 4 години

Детето ми цял месец стои затворено в къщи заради ВАШИТЕ "мерки", а сега точно обратното??? Вие сте луди!!!!!!!!!!! Аз няма да си пусна детето! С децата ли започвате да изграждате стаден имунитет?? Срам от Бога нямате!!! Това вече преля чашата! ОСТАВКА!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Да се удължат мерките и през 2021 година. Да преминават всички деца автоматично в по горен клас и да им се дават изпитите. И през следващата година да останат затворени молове, ресторанти, хотели. Към това да се затворят всички пазари и всички малки магазини.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен''в къщи сме 7 човека. Двама са от рисковите групи.Ако трябва ,дъщеря ми ще повтаря ,но на училище няма да я пусна.''Ами ето, значи имате решение! В такъв случай не занимавайте повече другите със себе си!

33

Мама Росо

преди 4 години

И при децата ли взетите решения ще бъдат като мерките при нас възрастните ?" Проба Грешка , изкарвай закон след закон...пък каквото дойде "Онлайн обучението куца - лично мнение.Учителите нямат вина , нито родителите ,нито децата.Имаме проблем , въпросът е какво е адекватното му решение.Другите държави си стартират училищата , само защотото заразените намаляват ...при нас тенденция такава няма?!?

32

Анонимен

преди 4 години

"Най-некадърното министерство"-----------А, неее, това на здравеопазването и здравния министър в частност никой не може да ги бие по некадърност.

31

Анонимен

преди 4 години

в къщи сме 7 човека. Двама са от рисковите групи.Ако трябва ,дъщеря ми ще повтаря ,но на училище няма да я пусна.

30

Анонимен

преди 4 години

Догодина пак ли ще продължим с деструкционното обучение.

29

???

преди 4 години

Аз пак питам ? Кому са нужни матурите ? Самата матура ще даде оценка , но няма да повиши знанията на децата Следователно ,може и без матура. Достатъчна е, РЕАЛНА ,оценка от преподавателя.

28

Анонимен

преди 4 години

За някои наистина изпитите са пълен цирк - винаги има изтичане на информация и никога не се установява как. Иначе убиецът на Милен /и други като него/ щеше ли да учи в елитно училище?

27

Анонимен

преди 4 години

В УАСГ се влиза строително инженерствос матура по литература. Бройки да има.Държавата плаща.

26

МНЕНИЕ

преди 4 години

Тази Година е Годината на Коронавируса . Моето Мнение такова за Децата -1.Всички Деца да получат По ЕДНА Оценка отгоре - да важи за нормалните Ученици .2.Всички Матури да се проведат през 2021 година .Съжалявам за Родителите с Амбиции за Децата си за Класиране , Приемане и т.н .Продължаваме НАПРЕД .

25

Бубето

преди 4 години

Най-некадърното министерство.

24

Анонимен

преди 4 години

От самото начало се очакваше да не се учи до 13 май. Както винаги, калинките от МОН изпаднаха в ступор и започнаха - изпити ще има, както сме обявили, дори ако се свърши света. Поведението им е неадекватно, меко казано. А можеха да обяват, че ДЗИ ще се проведат около средата на юни, за да са спокойни и родители, и ученици. Преди много години изпити след 7. клас имаше само за елитните училища - какво пречеше и сега да е така? За 4. клас е излишно да говоря - цяла държава заложник на стотина майки

23

Анонимен

преди 4 години

Дали схващам добре - Щабът е Борисов влязоха в конфликт ! Потерпевшите - ние !

22

Анонимен

преди 4 години

А оставки кога ще подадем другари?Дайте ми дата. Пита Боко министрите си.

21

Анонимен

преди 4 години

Всички, които имат малко акъл, казват, че матурите са пълен цирк.Само при кандидатстудентските "изпити" положението е по-лошо.

20

Мунчо

преди 4 години

Тук се подвизава някой с много "добро" познаване на въпроса.Ето какво е написал/а: "Кому е нужно това нищо и никакво образование освен на 50 000 гербаджии наречени учители...Буквално в страната има 50 хил гербаджиски *** и доносници скрити за пари в т нар образование...А бе тия деца забравиха да говорят, само учителите да взимат заплати е важно..."

19

Анонимен

преди 4 години

А университетите?