21

Анонимен

преди 4 години

Чета таз статия и ми става ясно че човека който е написал това творение явно е доста объркан индивид. Всеки ден ни се натяква как няма общество в тази страна. Как никакво обществено менение не съществува и в момента когат има зарадиш на такова се пишат статии като тази в която се изкарват хората "доносници" ами сигурно и в Германия са "доносници" защото когат си хвърлиш фаса на улицита се обаждат в полицията (на която това и е работа) и те глобява. Г-н Попов хайде по сериозно за здраве говорим.

20

до 22

преди 4 години

Ше подбелиш очи, мишок.

19

SWAN

преди 4 години

От това, че Вие ще излезнете по-бедни от кризата, не следва, че всички ще излезнат по-бедни от нея!От това, че за Вас няма да има пари, работа и бизнес по време на кризата, не следва че за всички няма да има пари, работа и бизнес!От това, че Вие не знаете какво предстои, не следва, че всички не знаят какво предстои! - ОТМЕНЯТ СЪДЕБНАТА ВАКАНЦИЯ ТАЗИ ГОДИНА, ЗАЩОТО отсега ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВАС ЩЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ И СЪДЕНИ!

18

аз-ът

преди 4 години

ще излезете - с г*за напреде. В доланата статия се пише, че в Китай вируса се завръща. Няма как една БЕЗСМИСЛЕНА карантина да донесе каквото и да е добро, как ще се развие имунитет между 4 стени. Винаги е имало група конформисти-посредственяци-кАмсАмолци, които винаги са ЗА всичко, което им се каже. Винаги се пришиват за групата, страх ги е да мислят, а и нямат с какво. В България са множество- лесно ще ги видите към 21:00 , кат прилепи висят по терасите и пляскат. После риве жената съкратиха.

17

Ванката

преди 4 години

Не виждам лошо да се спазват ограниченията от всички и да се докладват тарикатите. Това не е донос! Напротив, да сигнализираш за нарушител е проява на гражданска отговорност и съзнание. Защо тогава сигнализират и снимат хората волни джигити и "съвестни" шофьори, нерегламентирани сметища и пр. простотии на нашего брата!?

16

комунист

преди 4 години

да си социялно ангажирана личност е нещо хубаво.именно на това се гради едно добро социялно общество . А не на безразличието, на страха, на егоизма, на мисълта че ако не те засяга теб няма смисъл да си правиш труда.така както разсъблякоха детето във автобуса и никой не казал дума.автора на този памфлет явно е неузряла личност на не повече от 25 години

15

Анонимен

преди 4 години

От тази криза ще излезем както от предишната- богатите ще са още по богати, а бедните по бедни.Естествено тези, които успеят да преживеят кризата.

14

Анонимен

преди 4 години

А тези които първите дни на извънредното положение си блъскаха по фитнесите на спуснати щори, дали някаква полиция ги е проверявала....

13

Анонимен

преди 4 години

Червени бедни криптокомунисти и русофили, виете ли на умряло, гладници?Сега ви е разгонена фамилията!Ще бъдете изпарени!

12

в

преди 4 години

Не е ясно как ще излезем, ама дано сме живи да излезем :) На дали ще сме по-добри, като сме бедни, увълчени и гладни.

11

Анонимен

преди 4 години

Браво! Много добра статия.

10

така е

преди 4 години

Нещастието и трудностите озлобяват, а не прибавят доброта към и бездруго специфичния ни манталитет.За да е добър, човек трябва да е щастлив, а за да е щастлив трябва да живее с усещане за достатъчност, а не за липса.

9

майорски

преди 4 години

пълна простотия ...това се нарича социялно отговорна личност а не доносник......престанете да демонизирате комунизма ....става банално....а мнението на един ненормален човек ...с психически отклонение ...не може да бъде критерий за свобода на словото

8

аз

преди 4 години

Приказката е казана отдавна - за вълка и козината.Обясненията са излишни.

7

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ, ЧИЯТО ПРОМЯНА НИ ДОКАРА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА!

6

Анонимен

преди 4 години

Зависи кои хора. Вечно плюещите комплексари нищо не може да им помогне да станат по добри.

5

Totenkopf

преди 4 години

Към кого е обърнат този пасквил? Освен някакви заклинания не прочетох друго , така и не разбрах адресата.

4

Анонимен

преди 4 години

Никой не знае какво ще стане .За това е по добре да се молим никой от семейството да не се разболее и умре !! Най-лошото на капитализма е комерсиализацията , и какво като караш Ферари като те погребат !

3

Анонимен

преди 4 години

Бойко щще излезе без къща в Барселона от кризата, но пък ще бъде по-добър.

2

The Ghost

преди 4 години

Бедните не могат да излязат по-бедни.Аз и сега не ходя на Бали, и след кризата няма а ходя ....