66

Анонимен

преди 4 години

До 1989 година, България беше 27-та икономика в Света.Можете ли да проумеете това лапишняри, тро лчета на ГЕРБ.Сега я няма в никакви класации, а ако я има е в дъното.

65

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са известни със стъкмистиките. Според техните данни България е най-проспериращата държава в света. Интресно защо по време на диктатурата им и най-вече на НЕКАДЪРНОТО ИМ И КРАДЛИВО управлени, 2.5 милиона Българи избягаха навън.Кой бяга от хубавото ?

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71така, така Не е виновен Жан Виденов, че заплатите били 3$.Бойко Борисов и Сорос са виновни.Ама ние сме *** от 80-те% и затова не го разбираме.

63

Анонимен

преди 4 години

До смяхКато не можеш да предложиш нищо по-добро, поне недей да плюеш.Същото и за БСП важи.

62

Анонимен

преди 4 години

Някои факти за 1996-1997 годиниИнфлацията тогава беше заради външни за България фактори. Ако сега наложат на България същите рестрикции, инфлацията ще е още по-голяма от тази през 1996-1997 години.Банките бяха фалирани фактически през 1991-1993 години, а това, че официалния им фалит стана при Виденов, не означава, че той е виновен за фалита им, както твърдят онези 80%.Виденов подготви въвеждането на валутен борд, но МВФ не му даде нужните за това 2 млрд. долара, а ги даде на Иван Костов.

61

Анонимен

преди 4 години

Махайте се от там гадняри мръсни,всички сте за затвора прекалихте със всичко,съсипахте държавата и ви мразим всички!!

60

Анонимен

преди 4 години

До АНТИНе ми хвали времето на НРБ, когато и да искаш, дори града не можеш да смениш.Карай си москвича, викай ура за СССР ама не се натрапвай на другите.

59

смях

преди 4 години

До Анонимен 58Кво значи да предлагам приятел ? Тва е констатация. В тия вълчи времена, Бог, семейството, образование, това ти е опората. Обществото ни е дъното на проблема. А това, че на ББ и герб им идва перфектно това е друга тема. Но не може, за да си прокарваш заемите и да си правиш ПР, да правиш стъкмистика. Тва е смешно.

58

Анонимен

преди 4 години

До смяхВикаш през 1997-*** с 3$ заплата бяхме по-богата държава от Чехия, Унгария....румънияПосле изостанахме.

57

Анонимен

преди 4 години

До ХахахаааааааКви са тея глупости бе умен? Всеки българин иска България да е добре, ама след като минеш границата и се върнеш в БГ-то осъзнаваш, че става по-зле.Това, че можеш да си купиш дрога, да псуваш и пиеш бира по улицата или да откраднеш без да има затвор не е показател за успех.

56

От Герб

преди 4 години

Забрана на безродниците от бкп/Бсп.Те са вредни за България .Долу комунизма.и червените ***

55

Анонимен

преди 4 години

Незнам как е, но и така не е. 5 кренвирши в момента струват 5 лева.

54

АНТИ

преди 4 години

Не ми хвалете днешното Вълче време, дето и полуграмотни "българи" напускат страната !

53

Анонимен

преди 4 години

До АНТИСтарче, айде да не говориш от името на младите, а?

52

смях

преди 4 години

Една държава, за да е 'богата' не трябва да има нефт. Примери от ЕС бол. Чехия, Унгария, Словакия, Словения дори Полша. Ами че малките западните държави - Белгия, Финландия. Ние тичаме в един коридор с румънците и очевидно те ни изпреварват. И тва вече 13 години. Стига, не липсата на петрол е проблемът, нито кризата. Защо си затваряте очите.

51

Анонимен

преди 4 години

До РеалистТа каъв беше БВП на България преди 23-24 години разбирачо селски?

50

АНТИ

преди 4 години

Младите може да не харесват социализма, но не искат и хищническия ви капитализъм.Затова познавам много млади, дето не щат да работят на червени капиталисти.Затова отиват в стара Европа, при европейския капитализъм.

49

Анонимен

преди 4 години

До смяхИ?Нещо предлагаш ли?Можеш ли да направиш българите и България богати или само плюеш?Ако върнем Жан Виденов по-богат ли ще бъдеш?Ако излезем от ЕС по-богат ли ще бъдеш?

48

Реалист

преди 4 години

Какво общо има между хиперинфлацията на българския лев преди 23-24 години и размера на БВП на България изразен в долари? Тук явно са се събрали най-големите икономисти на ГЕРБ.От време на време по разни поводи пишат за някаква сума във валута и на колко отговаря след години. Поинтересувайте се. Интересни изводи може и сами да направите за БВП на България, за заплатите и т.н.

47

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Решението е само едно изгонване на краварския окупатор ,който крепи предателският колониален тиквен режим и после наред съд за герберунгелите ,друг път към оправия просто няма!