323

Лепин

преди 4 години

Бойко може да е всякакъв, но синчето на Нинова е в омразния САЩ.Питам защо пак там а не при др.Путин?

322

Г

преди 4 години

Днес шофирах около 200 км градско, селско и междуградско. Оглеждах се за държавата и никъде не я видях, може би се е била скрила в някоя от дупките по пътя или най - вероятно в изоставените сгради по селата. Ходих и малко и пеша, пак не видях държава ... Но видях държавата в пощенската си кутия, искаше пари/данъци, видях я и скрита в ТОЛ-ките пълни с техника за милиони, за да може да взимат още, без да дава разбира се ... Държава да си откършиш или да прекършиш, казва ли ти някой ...

321

Немам нерви

преди 4 години

Престъпник! И твоят ред ще дойде!

320

КГБ

преди 4 години

Предпочитам Бате Бойко пред осверепялата за народна пара Нинова и нейните авери от престъпната БСП- ДПС шайка.

319

Анонимен

преди 4 години

Тези с тировете да започнат да си плащат таксите. В Гърция ги няма никакви по магистралите, защото гърците ги суровакат по 14-15 евро на 20 км, а тука се изпреварват и в трите ленти на тангентата

318

КГБ

преди 4 години

Предпочитам Бате Бойко пред осверепялата за народна пара Нинова и нейните авери от престъпната БСП- ДПС шайка.

317

Анонимен

преди 4 години

До 345: Тиквата не е изпратил щерка си в САЩ!!! Жена му го напусна отдавна и е щастливо женена за друг и напоследък вечно засрамена заради бившия!

316

Ок.

преди 4 години

Да живее ГЕРБ иначе Нинова ще изпраща по няколко милиона на месец на синчето в САЩ.Комунистите нямат заяждане!!!!

315

Слави Трифонов

преди 4 години

Нинова предвидливо си изпрати синчето в САЩ!!Но трябват и много пари да му изпраща затова драпа за власта.

314

Анонимен

преди 4 години

Тиквата предвидливо си изпрати дебелата мазна дъщеря в щатите. Сега се чуди и как той да се покрие. Той за това си назначи и гешефта, че да не може да бъде екстрадиран обратно и съден, ако не дай си боже съдът и прокуратурата станат нормални.

313

Чауша

преди 4 години

Прав е Борисов-стига крадене и хвърляне на *** през прозореца!!Стига отопление с стари дрехи и гуми!! Къде са измислените зелени??

312

Слави

преди 4 години

Браво Бойко, отново си абсолютно прав, но на бай *** най му беше добре при соца- крадеше се на поразия.Затова и сега *** реват.

311

М, да ...

преди 4 години

До 340 Чети и осмисли ком. 325 и ком324 туристе! Ти кога въртя поне малък/не голям/дребен бизнес в З.Европа та ни философстваш като ББ, м?

310

?

преди 4 години

Въпросче: Чиновниците като крадат ежедневно , карат държавни коли и правят всякакви несвойствени разходи дирекно с НАП ли са свързани? Второ въпросче: Къде в Европа се налага такъв тормоз на малкия бизнес и обикновенните хора? Оставете народа на мира , че се задава ЗДРАВА ТОЯГА! Утре всички на ПРОТЕСТ.

309

V

преди 4 години

Тол такси не се плащат изцяло по вина на боко тиквата и дебелото лили. А иначе за народа винетки има. От южен поток под формата на такси щяхме да си докараме сто пъти повече от ресторанското ддс което в Гърция дълги години не се плащаше по закон ;) Не може да стриш магистрали без да си помислил как камионите ще си плащат .Некадърноста на герб води до ниски доходи

308

Анонимен

преди 4 години

Моето мнение е,че Борисов и неговите протежета ще ядат голям бой при това съвсем скоро, народът няма да им прости този геноцид, знаят кой как живее и от кого да си вземе откраднатото. Горките деца на герберастите, милост няма да има

307

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

С всеки лев който скатая, имам чувството че правя нещо добро! Усещането че още едно римлянче ще си легне гладно, или още един нещастен Ф16 ще зимува бездомен нейде в Небраска, е незаменимо. Същевременно скатаните левчета ги давам на бабите на пазара, и в замяна получавам вкусни български зеленчуци, озряли на корена. Естествено без кас. бележка.

306

ссс

преди 4 години

ИЗЕДНИЦИ, СТИГНАХМЕ ДО ТАМ ДА ИСКАМЕ ДА СМЕ ПОД ТУРСКО ЧЕ ДА ЖИВЕЕМ ПО ДОБРЕ, ГЕРБ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ГАВРА С НАРОДА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА....ОТ КАКТО СЪЩЕСТВУВА ЧОВЕЧЕСТВОТО...

305

А за пенсионерите ?

преди 4 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

304

AAA

преди 4 години

До Плащаме, плащаме..усъвършенстване