156

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Най голямото падение за Левски ще бъде... - ако левскарите тръгнат да бранят черепа...

155

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до ПроСоТоНе мога да те разбера... - нали онзи ден твърдеше, че Борисов няма алтернатива, а сега друга песен пееш...

154

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до ПроСоТоЕдин път хвалиш Борисов, а другия път го кориш... - всъщност наясно ли си със себе си...

153

Анонимен

преди 4 години

Кой кво ще да ви разправя, трябва да знаете, че става въпрос за мноооого пари.Борбата ще е безмилостно жестока.Да видим кой ще го ду ха.

152

Анонимен

преди 4 години

А Шиши плаща ли такси?

151

Анонимен

преди 4 години

някоя мишка или по-скоро ... дебел плъх (турско-червен както винаги в такива случаи) е решил, че другаря Божков може и да не плаща данъци.Е време е да си плати и той сметката ...

150

Сини интриганти

преди 4 години

вечно на държавната ясла

149

Анонимен

преди 4 години

За голямо нещастие на наште футболистчета, освен чалга, барове, мацки от двата пола, яки коли и татуировки, трябва и да ритат топка.

148

Анонимен

преди 4 години

Финните прахови частици от търкането на билетчета са много по-голям замърсител на въздуха от дизелите и горенето на гуми. Да се забранят.

147

Анонимен

преди 4 години

Миниcтeрcтвoтo нa финaнcитe и Държaвнaтa кoмиcия пo хaзaртa,кoятo e в cъcтaвa му,ca знaeли зa нaрушeниятa пo oтнoшeниe нa чacтнитe лoтaрии,кaтo финaнcoвoтo миниcтeрcтвo cи e зaтвaрялo oчитe.Koгaтo e приeмaн зaкoнът, прeдceдaтeл нa кoмиcия пo бюджeт и финaнcи e г-жa Мeндa Cтoянoвa,кoятo cъщo e бивш cлужитeл нa НAП.Caмият зaкoн e нaпрaвeн тaкa, чe дa дaдe възмoжнocт дa ce cлучи тoвa, кoeтo ce cлучи.Шеф на комисията по хазарта от една година е бивш служител на НАП.Целият случай е пропит с корупция

146

дръж ми шапката

преди 4 години

Айде стига сте се правили на "дръж ми шапката". Разбира се, че сте знаели за тези масивни кражби, но блажено сте спали облажени.

145

Край

преди 4 години

Ми то дайте да не плащам данък и да развивам търгувия свързана с пороците - цигари/алкохол/хазарт/ и аз мога да издържам Левски, ЦСКА, Ботев даже и Роналдо ще ви докарам барабар с Неймар.

144

Гробокопач

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАБорисов винаги е имал Алтернатива. Това съм аз. Ще ви изтрепя всичките, щото от вас файдъ нема. Вие сте вредни за България, Българското и Бъдещто им, затова ще си послужа с думите на алп биката Мосхаба(Пчелата):"Който вреди на Българите, престава д абъде Българин и става Враг на Българите"Р-ррррррррррррррр, искам вашата Кръв. Дай ми я Улят!

143

Анонимен

преди 4 години

Този път съм на страната на бат Бойко!

142

Путин

преди 4 години

Товариш Борисович, защо не строиш газопровода ми а се занимаваш с футболерщина? Ще се наказваме.....

141

Анонимен

преди 4 години

България е единствена в света където по телевизиите текат реклами само за лотарийни билетчета, лекарства и банкови кредити ! Също така сме водещи и по употребата на чуждици из медии и телевизии, водещи сме и в българската кухня където освен, че там вече почти не се използват български думи, ами и "затворихме" вратата на собствената си и вкусна кухня и "отворихме" за някакви безвкусни буламачи от ЧУЖБИНА, че и на продукти с ввкус на "целофан"...сега и футболът ни стана приоритет...жалки сме !

140

Анонимен

преди 4 години

Какъв български футбол господа такова животно няма, на нашите бг футболистчета им дайде чалга и да се ... и да си купуват хубави коли или казано за всичко друго стават но не и да играят футбол и не говоря само за отбора Левски а за 99% наречен български футбол

139

хазарт и беднотия

преди 4 години

В по бедните държави хората нямат избор и разчитат на хазарт- късмет и илюзии и така спонсорират олигарсите докато са живи.

138

Анонимен

преди 4 години

гаси тока

137

Анонимен

преди 4 години

Най-бедни сме вече и в света,а като нашата пр'остотия няма във вселената!До футболът ли опряхме за да направим животът на бездарни и некадърни футболисти по-бляскав?Някакви си лумпенизирани фенчета решили,че футболът е с приоритет пред нивото ни на стандарт и ще започват протест,по-голяма простотия от това не може да се намери дори и сред джунглите по света!Та ние не играем футбол,а някаква чалгария с топка!Коя уважаваща себе си държава започва прогрес с футбол вместо със социална реформа?