17

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 4 години

Добро утро, няма момкова махала да е най-желана...

16

Висша Класа

преди 4 години

Тея панелни гета пропаднали ... 99% отнпопулацията им даже и на една опера не са били!!!!

15

Столичан

преди 4 години

Само дето , другарко Анисия Иванова, елементарна проверка по сайтовете за имоти показва съвсем друга картинка! И такива цени няма , цените са около 1000 евро навсякъде вече! Което прави безумното увеличение на имотите над 30% в сравнение отпреди няколко години.

14

Анонимен

преди 4 години

Изток от евтин квартал. Стана ясно,че цените на имотите там са от 300 до 700 евро. Я колко политици си купиха на такива цени! Друго си е Дружба-цените почват от над 1000 квадрата

13

kris

преди 4 години

Каква е тая мания да се живее в центъра, не разбирам? Живея срещу Мола на Стамболийкси - няма такава смрад, движение, тълпища от хора и коли и никакви зелени площи! Ужасно е! За да паркираш пред собствения си дом трябва да имаш небивал късмет, въпреки парите, които плащаш всяка година за късата клечка, че си попаднал в синя или зелена зона! Даже обмислям да се преместя в по-краен квартал.

12

Елемаг

преди 4 години

Номер 2: Ами то не е правилно и името на Апостола пък да е в кавички,*** някои отбори си го присвоиха и сложиха...Пълно кощунство.

11

пияница мистик

преди 4 години

До ПсихиатърАми добре, купи си на реална цена, след като можеш...и ако имаш изобщо пари де. Да видим само кой ще ти продаде на реалната, според теб цена. Защото за теб "реална цена" може и да е 100 евро за квадрат. Успех!

10

Гошу

преди 4 години

Какъв кеф, че си купих жилище в центъра 2017 година. Сега вече е двойно (след ремонтите които правих де)

9

Психиатър

преди 4 години

До хммТова са цени който разни хора искат за копторите си. Реалните цени не са такива.

8

Мен

преди 4 години

Я сега напишете колко е ръстът на реално сключените сделки? Да не вземе да се окаже отрицателен %, че и то двуцифрен, м?

7

интеграция ромска

преди 4 години

когато перник им вземе водата ше станат най-нежеланите!

6

кукото

преди 4 години

До хмм Старо. То ново почти няма.

5

Завод Фау Ве

преди 4 години

Така ще е като единствено за София се грижат политиците. Работа има в София или в чужбина другото е на замиране.

4

ОМГ

преди 4 години

Бе, конкретно в "Лозенец", "Изток", "Вазов" поне в интернет, тъй като там разглеждам от време на време, цените са между 1500 и 2000 евро. В последните два съм виждал НЕ за ново строителство, а за панелка цени по 1600 евра.

3

Анонимен

преди 4 години

Всичко бяга в София а останалата държава кво да я правим оставили сме я на ромеите българите в провинцията са малцинство

2

ПроСоТо

преди 4 години

драги мои списвачи на любимия на всички сайт :-Иван Вазов е името на великия български поет и писател!!..КВАРТАЛА,за който става въпрос е "Иван Вазов"..-В КАВИЧКИ!!!!!!!!СЪЩО и "Център" и "Изток"......Не съсипвайте с толкова лека ръка правилата на писане и изразяване в българския език,МОЛЯ!

1

хмм

преди 4 години

това цени за старо или ново строителство са?