46

Чебурашка

преди 4 години

До ВБългария сваля израелския самолет на 27.07 1955 година, при, което загиват 58 души. След това поема отговорността, признава вина, поднася извинение и изплаща компенсации.

45

Боби

преди 4 години

До Чебурашка"По всяка вероятност ще се постъпи както със сваленият през 1988 година от Либия над английският град Локърби американски самолет при, което загинаха 270 души."1. Локърби им трябваха години да открият как точно е свален(знаеше се че е бомба но къде е била бомбата не можаха първоначално да разберат - сегашните супер компове тогава ги нямаше)2. Чак тогава Касетофона/Бомба беше свързан с човек и от там по веригата до Либия3. В Локърби имаха късмет разследващите катастрофа над суша

44

Чебурашка

преди 4 години

По време нанаказателното дело, започнало на 3 май 2000 г., Абделбасет Али Махмед Ал Меграхи, когото диктаторът Кадафи предаде на съда, получи доживотна присъда. След като поедържавната отговорностза престъплението, режимът на Кадафи изплати 2,7 млрд. долара компенсации (по 10 млн. за всеки от загиналите). Руснаците обаче не искат да признаят вина, а искат само да компенсират жертвите.

43

Анонимен

преди 4 години

2 часа преди да излети украинския самолет се стреляло с ракети по току що излетял катарски самолет,който за щастие се разминал с падането поради причина улучен от ракети и движел се в траектория измежду ракети още при първите минути на полета едва отлепил се от пистата като навярно е бил на малка височина и близко до аеропорта,а от екипажа са ги предупредили,що за ситуация,стреля се по излитащ самолет след проверки с ракети,но за тез 2 часа как отцепление да видят падналите ракети къде се забили

42

Боби

преди 4 години

До ЧебурашкаНаказателният процес за сваленият от руските военни малайзийски Боинг вече е насрочен за 9 март 2020 г. в Хага.Значи след 40 дни ще видим какъв ще е обвинителния АКТ.И ако в Обвинителния АКТ са включени интернет снимки и филмчета СЪЗДАДЕНИ/ГЕНЕРИРАНИ от "Белинг Кет" - ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФАРС В СЪВРЕМЕННАТА ИСТОРИЯ.

41

Чебурашка

преди 4 години

Както казах от една година руснаците водят преговори за компенсации на жертвите, но без признаване на вина. По всяка вероятност ще се постъпи както със сваленият през 1988 година от Либия над английският град Локърби американски самолет при, което загинаха 270 души.

40

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, защо винаги твоето мнение съвпада сто но сто с мнението на Кремъл? Изобщо ти имаш ли мнение?

39

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, ама ти беше на мнение че двигателят на украинския Боинг е прегрял и се е взривил. Все още ли си на това мнение?"Всички казваха че Боинга в Иран е паднал горящ и дори че и двата му двигатели са горели??? и заедно с това че е свален от ТОР??? и то че е свален когато се е отдалечавал от комплекса???Едното не е вярноОказа се че двигателите не са горели - двете ракети на ТОР са поразили опашката и Корема(от там и пожара) което вече не противоречи на ФИЗИКАТА и останалите факти

38

В

преди 4 години

авиацията всичко може да се случи. И България сваля израелски пътнически самолет на 27 юли 1955г. И отказва доста време достъп на разследващи от други държави, После дава ограничен такъв,

37

Боби

преди 4 години

До ЧебурашкаЕх експертеБУК М1 - това поне еднозначно е доказано от Холандците(остатъци от ракета и тип и вид на поразяващите елементи събрани на мястото на катастрофата) ползва АНАЛОГОВИ РАКЕТИТова означава много-много строги ограничения по място и разстояние от където е пусната ракетата по самолета.Бук-М1 в РФ към онзи момент няма вече 7 или 8 години има ЦИФРОВ Бук-М1-2 външно е еднакъв но вътрешно няма нищо общо включително и ракетата която също е с ЦИФРОВА ЕЛЕКТРОНИКА

36

Анонимен

преди 4 години

До Боби"Аз съм на мнение че Украинците са свалили МН17"Боби, ама ти беше на мнение че двигателят на украинския Боинг е прегрял и се е взривил. Все още ли си на това мнение?

35

До Чебурашка

преди 4 години

Съдът в Хага е оръжие на глобалисти, масони и ционисти!!!Първо да осъдят дъртата вещица Килъри Клинтън за престъпления с/у човечеството..............за загиналите хора в Либия, Сирия и т.н.!!!

34

Чебурашка

преди 4 години

Наказателният процесза сваленият от руските военни малайзийски Боинг вече е насрочен за 9 март 2020 г. в Хага. Имената на първите четирима подсъдими бяха оповестени на 19 юни т. г. Очевидно, ще има и други. Русия вече е провела тайни преговори за изплащане на компенсации, но без поемане на официална вина.

33

Наглост

преди 4 години

И ЗАЩО, според Боби украинците са свалили мх17? Какви други самолети са свалили украинци в този район. Списъка на свалените самолети от отцепници и подкрепящи ги е дълъг и публичен. Свалени украински военни самолети в същия район. И как така руски генерали и маршали дадоха абсолютно фалшива измекярска пресконференция 6 денс след инцидента, където показваха манипулирани чертежи на уж украински СУ който стрелял. Срам или офицерска чест имат ли?

32

Боби

преди 4 години

До Наглост"Мх17 е свален от руски екипаж на бул,"Ех експерте да те светна малко какво представлява твоя бул пърдон БУКВ минимално изпълнение една огнева машина(както искат да докажат холандците) - но този който я управлява трябва да е буквално експерт на експертитеИначе минималното изпълнение е от 3 машини - Цифров Радар за откриване на целите(ФАР), Цифров Команден пункт, една АНАЛОГОВА огнева машина(до 6бр) и опция една транспортно пускова машина(до 6бр)

31

Анонимен

преди 4 години

M17 е свален от психясалите уктраински фашисти на Петро Потрошенко!!!Кога ще го разберете, селяни прости???!!!

30

Анонимен

преди 4 години

Няма значение дали ПВО е било руско, американско или китайско.Когато дадеш пистолет на ***, резултат е винаги един и същ.Дано 'Великите сили" го разберат.

29

Така

преди 4 години

наречените сепаратисти са въоръжени с най-модерното руско оръжие, въпреки че се отрича и от двете страни. Разберете го най-после! Също като атомното оръжие на Израел. Израел отрича, но всички знаят че го има.

28

Боби

преди 4 години

До АнонименА Боби какво казва по въпроса?Аз съм на мнение че Украинците са свалили МН17 - вземаш тъй наречените доказателства на холандската група и почваш да отмяташ - фейк, неправилно от гледна точка на физиката направено предположение, фотошоп, липси на базови данни и свидетели(като минимум) и на последно място колко време(ГОДИНИ) сучат от пръстите си и не са го доизсукали това ОФИЦИАЛНО обвинение.

27

Наглост

преди 4 години

Мх17 е свален от руски екипаж на бул, който е действал в района на източна Украйна в помощ на отцепниците и е воювал против украинската авиация регулярно. В случая просто е объркал самолета. Украинци нямат причина да стрелят срещу самолет, кото идва от вътрешността на страната и я напуска. Отцепници нямат авиация, така че срещу тях няма ПВО