74

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА като в Дания така ефективно откриват рак, а в другите страни в света не могат да го диагностицират, защо в Дания са на първо място в света по ракови заболявания, защо не го лекуват, или нямат пари при скандинавския комунизъм, парите стигат само за диагноза, защо са бедни и нямат пари да се лекуват?

73

Анонимен

преди 4 години

До ГостенинА като АИ и МЛ могат да диагностицират по добре от лекарите, защо броят на болните от всякакви болести постоянно се увеличава ами на намалява? Какво казват АИ и МЛ, какво казва Уотсън на IBM по въпроса, примерно?

72

Анонимен

преди 4 години

До 69Абе ей ... сега нека ти го кажа - ако в България 100 души имат ракови заболявания, ще се открие в едва 10-15. В Дания, ще се открие в 95.А рак имат повечето хира, след една определена възраст, без значение каква е системата.все едно да ти кажа, че огладнели хората в Дания, ама си купили храна и се наяли, а ти да ми въртиш некакви никакви теории, че огладнели, щото бил комунизъм (новина, загубеняко - не е комунизъм).

71

Гостенин

преди 4 години

До Анонимен 66Еми тогава у нас населението е изцяло крадливо!Стига спамихме по темата за роботите.

70

V

преди 4 години

В България роботчетата са по евтини . Петстин лева чисто ,а не пестин хиляди като американските ;) България ще убие робота .А на бас .А счетоводители ще има щото трябва да се крадат данъци и осигуровки ;)

69

Анонимен

преди 4 години

До 71 Благодаря! Имало и разумни хора!

68

Анонимен

преди 4 години

диагностицират заболявания (бреййй, могат да диагностициратАко имаш проблем с подбира на думи, с който съм решил да се изразя, то знай, в опита си, да комуникирам с всякакви хира, успях да установя, че подобни проблеми имат само индивидите лишени от интелект и образование!

67

Гостенин

преди 4 години

До този със рака:Изкуствения Интелект (А, ИИ) вече диагностицира рак по-рано и по-точно от лекарите.А това дали ти е поставена диагноза или не въобще не означава, че нямаш заболяване.Въпрос на време е да избият вторични признаци - обикновено е късно.

66

Анонимен

преди 4 години

Ще е рай за електрончиците ако знаят как да си изкарат голяма заплата а те знаят.

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпросто там здравеопазването има повече пари, по-добра апаратура и се откриват по-лесно такива проблеми, но съшо така се и лекуватА като просто имат повече пари за здравеопазване и просто по-добра апаратура и просто се лекуват, защо в Дания при скандинавския комунизъм просто са първи в света по ракови заболявания?

64

Анонимен

преди 4 години

Машините са за да вдигат цените на стоките и да печалбите на производителите. Влагаш по-малко производството, вдигаш цената и реализираш по висока печалба.

63

Анонимен

преди 4 години

До 63АЕ ти си много постен бе!Човека 5 пъти ти казва, че навсякъде хората боледуват, просто там здравеопазването има повече пари, по-добра апаратура и се откриват по-лесно такива проблеми, но съшо така се и лекуват!!!! Тъпигьоз нещастен! Ареее баста от тука, че наспали темата. Дано и твоя лекар ти каже, че имаш високо кръвно и да ти предпише хапчета за кашлица ... вместо да вземе да си свърши работата.

62

Анонимен

преди 4 години

До ГостенинА от къде ги избира?

61

Гостенин

преди 4 години

До Анонимен 61И кой ги избира тези Крадливите?Нали Умните?

60

Анонимен

преди 4 години

До ГостенинОт години производството на двигатели за леки коли е напълно автоматизирано.Хора има колкото да не е съвсем празно халето.А как са от години цените на автомобилите, падат ли надолу, падат ли при тази автоматизация?

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"тамошните са способни и идентифицират такива заболявания,"А като са толкова способни лекарите в при комунизма в Скандинавия, и могат да диагностицират заболявания (бреййй, могат да диагностицират), защо не ги лекуват и не прилагат профилактики, ами Дания е на първо място в света по ракови заболявания?

58

Гостенин

преди 4 години

От години производството на двигатели за леки коли е напълно автоматизирано. Хора има колкото да не е съвсем празно халето.Да не говорим за прецизноста, необходима за сглобяване на компютърни елементи - там човек също не може да конкурира машините.

57

Анонимен

преди 4 години

Де да можеше да сглобят 240 робота и някой да ги тури на мястото на ония крадливите там в парламата!

56

Адам Смит

преди 4 години

Най-добре да се избиват панелните плъхове останали без работа заради машините!

55

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, да разбира се. Нашите лекари са най-гадните, тези в златната чужбина - най-компетентните. Айде не на мен, че съм имал вземане даване с тия чуждестранни магесници на медицината. Чакаш месеци за преглед, пневмонията се лекува с пилешка супа и аспирин, над определена възраст те пишат "бегал" и изобщо отказват да те приемат в болница. Примерите са с мен и мои близки/приятели. Буквално съм виждал холандска рецепта, в която се изписва пилешка супа срещу пневмония. Така че фак оф.