19

Още Една Гнусна

преди 4 години

Л Ъ Ж А !!!!!!!!!!!защо евреите вдигат пенсионата възраст !?защото по този начин принуждават стотици хиляди пенсионери да работят !пенсионерите и младите работят за половин заплата по този начин евреите пречат на заплатите да пораснат !!!ето това е цялата изтория за т.н. пенсионна криза !!!!

18

Още Една Гнусна

преди 4 години

Л Ъ Ж А !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!в България има около 2 500 000 пенсионерисредната пенсия в България е 350 лв2 500 000 х 350 х 12 = 10 500 000 000 лв т.е 10.5 милиарда или 8 милиарда Доларасамо тази година Американския окупатор ни изрекетива 2 милиарда долара за 8 40 годишни бръкми плюс 800 000 милиона членски внос за НАТО плюс 2 900 000 долара членски внос за ЕСглобите дето ЕК ни налага ежегодно - около 5-6 милиарда долара ня ги смятамникаква криза НЯМА !!!

17

На ви урок.

преди 4 години

Като не правите деца тъй ще е. Пенсията и социалното подпомагане/закрила бяха най-*** нещо измислено от човека. Преди, за да има хубава и лека старост, хората са правели деца. Сега с пенсиите всеки си мисли, че пенсията ще го гледа. И за туй не раждат. Е и щот жените работят и е невъзможно да има раждаемост. Както и да в. Нищо, те това да ви е за урок, 10 години при тая демографска криза и вашите пенсии са едно голямо нищо.

16

Наблюдател

преди 4 години

И тука пробт, са Канада, Чехия, Италия, Полша, Словакия и Испания.утаха, макар и едно, изречение за климата!? Едно време при комунизма беше "партията", сега стана "климатът"...

15

БДЖ София

преди 4 години

Пенсията от 125евро Горанов ГЕРБ каза стига ,Борисов ГЕРБ да изпрати на командировка Горанов да им помогне им диплома на икономист.България е толкова напред икономически може Европа само да се учи.

14

Анонимен

преди 4 години

Българите не искат да работят, а да гният в алкохол. Гледат на пенсионирането като на нещо хубаво, че няма да работят, а не като на най-големия ужас - че няма да работят.

13

АНТИ

преди 4 години

Идва нова голяма криза !Който разбере ... разбере.

12

Анонимен

преди 4 години

съмнявалите се че нашите пребоядисани ко--му--ня--ги няма да си измислят оправдание за некадърността си и пак виновен е световният капитализъм ами ро--ме--и--те какви отчисления правят ами чакат наготово - работа за неспециалисти-колкото искаш ама не отиват да я работят - никои не им търси сметка искали пари-ами да се образоват плашат че отиват в чужбина

11

Бизнесмен с Ауди

преди 4 години

Е какво пък толкова се оплакват възрастните? Ако толкова много са го закъсали за пари и не могат повече да печелят, защо не продадат частния самолет и яхтата? Ще им стигнат за няколко години. Те щом нямат сили да работят, значи вече не им трябват самолет и яхта. А по-късно могат и Аудито да продадат и да освободят шофьора и 2-3 секретарки. Така ще имат още много пари.

10

Анонимен

преди 4 години

Важното е че за дупетати,президенти и разна друга sволач има едни яки пенсии!

9

Анонимен

преди 4 години

В България пенсионната възраст трябва да стане 67 години. Няма друг начин да си избегнат малките пенсии, защото с пенсия от 400-500 лева не може да се води нормален живот, особено в града. И без това почти всички пенсионери продължават да работят веднага след пенсионирането си.

8

Анонимен

преди 4 години

Понеже научно е фоказано, поне в БАН, че човеците ще живеем до над 150 години, и то само след некви си 4-5 века, точно сега му е еремето да се вземат мерки и пенсионният момент да се отложи до навършване на поне сто и една-две години. За по-сигурно, че стоте са навършени. За управленците е особено задължително, та да си останат несменяеми до живот.

7

Не разбирате!

преди 4 години

Всичко което се прави днес по отношение на социалните политики и трудовия пазар е в посока НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО! Никой от управляващите не се е загрижил за вашите пенсии, заплати или работни места. Целта на големтие началници е намалят населението. Това е голямата промяна които хората не разбират. Едно време целта е била да се раждат повече хора. А сега е обратното. Целта е да се разждат по малко. На господарите на света вече не им трябват човешки ресурси. Скоро ще си имат умни роботи.

6

Анонимен

преди 4 години

"Пенсионна криза" - заобиколния начин да кажеш, че едни хора стават все по-богати и по-влиятелни, а други се превръщат в техни роби до живот.

5

Анонимен

преди 4 години

пенсионерите само увеличават трафика в България, не си седат на г*за ами всяка пенсия с кола по цел ден щъкат напред назад я до кауфланд да си купя мляко я някъде другаде, затва младите се трепем в катастрофи, има разни пенсии с имоти дават под наем и по цел ден белот и турски сериали

4

Анонимен

преди 4 години

По доброто решение е да се намали възрастта за пенсиониране! Трябва повече хора да се пенсионират по рано и да освободят работни места за младите. Да имат младите хора добри доходи, да могат да създават семейства по рано и да раждат повече деца.Трябва да се подмлади населението на проблемните държави и да пребори демографската криза. Досега си мислиха че със имиграция ще я преборят, ама тези планове се оказаха криви.Продуктивността на имигрантите е ниска. Повечето идват за социални.

3

..

преди 4 години

При отрицателен прураст как да има хора, които да работят и да издържат пенсионерите?Нормално е работещите да са повече от пенсионерите, но на практика се оказва, че пенсионерите са твърде много. Идеята е да няма пенсионери... много лесно, вдигнете пенсионната възраст на 90 години, пенсионери почти няма да има. А дали е хуманно.. на кой му пука?

2

Хюго Бос

преди 4 години

Като спрат необолшевиките да вкарват ислямски ***, които точат бюджета, увеличават престъпността, с това води да високи разходи за сигурност. Толкова е просто, сма политкоректното гестапо се почесва по главата и само се чудисма защо така?

1

Анонимен

преди 4 години

Нали и нашите бизнесмени все обясняват как предприемачите движили прогреса и държавата трябва да ги подкрепя, но кохаъо стане те да си плащат всичко като другите и реват до небесата. Света стана собственост на корпорации и лични интереси и всичко отива на майната си. Явно това ще е новата криза. Новата Тачер би казала: Проблема на капитализма е, че свършват на хората парите.