16

Анонимен

преди 4 години

Звучи ми като фашизъм.

15

Sichtpunkt

преди 4 години

Ако не зачетем, призивите на Грета и други еко активисти, до 20-сет години, ако не и по малко Земята ще се е превърнала в cмъpдящо бyнищe. Ама повечето алкашами я са живи до тогава я не и за тях това не е от значение, защото директно отиват в Рая!

14

Анонимен

преди 4 години

Престъпника Ковачки продължавада горибоклука на Италия и да трови бг народ. Това сороско тамагочи Грета няма ли да каже нещо по въпроса? БГ сметището на ЕС.

13

човек

преди 4 години

До: номер 29 (Зелен)Оня ден гледах, България попадна в новините на Евронюз. Пореден повод да се "срамим да се наречем Болгарин", ако Паисий беше жив сега щеше да ме разбере!България казаха, е държавата в ЕС с най-замърсен въздух.И си помислих, и най-бедната съответно. Замърсяваме не защото нямаме съзнание, а защото живеем в мизерия. ТЕЦ-овете горят най-евтините въглища заради икономии, едни българи, в покрайнините на София, горяха мебели в печката защото обясниха, че нямат пари за друго.

12

човек

преди 4 години

То и ислямските джихадисти имат същия проблем с неправилния превод.Нали напоследък се говори, че думата "джихад" не означава "свещена война" срещу неверниците, тоест кръв, насилие, убийства и терор, а означавало някакъв мирен път към опознаване на исляма, на Аллах, усъвършенстване, и со кротце и со благо постепенно убеждаване на целия свят в истината е Аллах е акбар и Мохамед е неговия пророк!

11

XuTbP5bP

преди 4 години

Д-р Джордан Питърсън го е казал: "Преди да тръгнете да оправяте света си оправете стаята."

10

Sichtpunkt

преди 4 години

Права е!Много политици трябва да бъдат "изправени до стената" и да отговарят за безразсъдните си действия. Сатрапа Путин, вечно плашещият със санкции Тръмп, "човека ракета" Чен Ун, изтребителя на собственият си народ Асаад, разрушителят на UK Джонсън и половината лидери в Южна Америка начело с бразилския президент - мафиоз и недоразумението Мадуро. ТОЧКА

9

Стар

преди 4 години

Не е нужно човек да е хейтър за да види и разбере че това дете не е добре.Всяка крайност в оценките на нещата е непродуктивна и в много случаи опасна. Живял съм доста дълго и такива проповедници за краят на света/колко пъти вече/ или други катаклизми непресъснато се появяват тук-там. през няколко години...Факт е че се замърсява природата но с такива истерични действия ли ще я опазим? Има и една тъмна страна в природозащитните организации-финансовата!!!.И тя май им е основната !!Кой субсидира Гре

8

Анонимен

преди 4 години

психоболно.не ходи на училище.бавноразвиващо се ..акъл ще дава.та то е неграмотно.

7

Анонимен

преди 4 години

И през 18 век е имало топли периоди. Дори пишеше, че рекорда на Т в Петербург, Русия бил тогава. И не само в тази държава. Нормални са тези цикли за Земята и Вселената. Всичко се променя, има и цикличност.

6

Анонимен

преди 4 години

От сега умее да увърта нещата.

5

Българин

преди 4 години

На всички е ясно, че момичето не е добре с главата!

4

Анонимен

преди 4 години

Аре стига ни занимавахте с това болно създание, бре!

3

ПовЕрвахме ти

преди 4 години

Дай му власт на това нещо (по-добре не, разбира се) и ще видиш на секундата колко се придържа към ненасилието. Има предостатъчно примери в историята какви реки от кръв потичат, когато някой много "идеен" се докопа до възможност да коли и беси. Особено ако е и превъртял, и слабоумен.

2

Анонимен

преди 4 години

Не ви ли омръзна да ни го натрапвате това злобно човече !

1

Йоан 3:16

преди 4 години

Писна ми от тая. Това ли ще е новия идол? Като не вярваме в Бог, започваме да си създаваме всякакви за идоли.