160

Анонимен

преди 4 години

редовно ходя из родопите, там хората масово се отопляват на дърва, пък някакси въздуха е доста по чист, та в тая връзка чини ми се дървата не са проблема в случая, ама фандъчката ни е казала ше и верваме:)

159

Анонимен

преди 4 години

До 88888888Едва ли има човек , който да може да си позволи да се отоплява на ток , газ , парно и да ходи да си купува дърва , въглищаМизерията е в основата-------Стига оправдания, ***. Като не си учил и си ***, значи ли, че целия град трябва да ти диша мизериите?

158

айде сега

преди 4 години

да се наслаждаваме да четем как софиянци си изкарват кирливите ризи@! Това го могат чудесно!Гледам сеир и се кефя!

157

Рапица

преди 4 години

В чужбина съм, но може да си решите проблемите със топлофициране на по голямата част от столицата - чисто , екологично, евтино. Но това не може да стане с тези хора. Може би със швейцарци. Ама трябва да се внесат, пък те не искат . Лош материал - батко ви Ви го натърти, ама кой да чува. И Царя ви го натърти - сменяйте чипа, че много дефектен.

156

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 172Абсол'тно, и като капак в посоката от която има обветряне запа северозапад, има жк с високо жилищно строитество и нестига това, ами и в същата посока се заформя най-голямата индустриална зона

155

Анонимен

преди 4 години

експерт го каза, София е в котловина, на кофти място, фпч просто стоят като капак върху града и няма какво да ги издуха..само за едните пари ли се бутате там???.....?За едните пари струва ли си да си съсипвате здравето и това на децата си???Селата пустеят, пари в земеделието има, но вие държите да се бутате в софия и да дишате смрад, САМИ СИ ГО ПРАВИТЕ!-- Седи си на село като ти харесва. ***!

154

Анонимен

преди 4 години

Народната приказка "Сливи за смет" няма ли да я превътнете в практика? (Гуми за брикет)

153

Анонимен

преди 4 години

софия е била 20 000 души като са я НАПРАВИЛИ столица.....голяма грешка.....и комплексираните хорица не спират да се тъпчат в задръствания, да тормозят децата си с мръсния въздух .... израстнали в спокойни чисти градове, а искат децата им да растат в СМРАД!!!.....това не го разбирам!Евакуирайте се от тази кочинка докато е време, селата ви чакат обратно с цялата си прелест!

152

Анонимен

преди 4 години

Старите гуми топлят най-добре! Цяло лято си ги бера и сега се разхождам по пищялки в хола! Жега!

151

Анонимен

преди 4 години

Е как сега ще ги глобява и ще ги вкарва в затвора,като те си я избраха.Абсурд!

150

Анонимен

преди 4 години

експерт го каза, София е в котловина, на кофти място, фпч просто стоят като капак върху града и няма какво да ги издуха..само за едните пари ли се бутате там???.....?За едните пари струва ли си да си съсипвате здравето и това на децата си???Селата пустеят, пари в земеделието има, но вие държите да се бутате в софия и да дишате смрад, САМИ СИ ГО ПРАВИТЕ!

149

Анонимен

преди 4 години

Фъндъкова срещу Фъндъкова!Престани да ги обгрижваш госпожо,и те сами ще намерят начин как да се отопляват.Ако ли не,да заминават в топлите страни или в прародината си,там е топло и няма да им трябват дърва.

148

168,

преди 4 години

разсъжденията са ти доста наивни.Тези хора не се интересуват от твоето здраве и не осъзнават опасностите за своето.Тях ги вълнува само как да оцелеят в студената зима,защото ги мързи да работят и да учат.Което е основата за един по-добър живот.

147

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно толкова години къде спаха, че сега се сетили за мръснияя въздух. Да отиде в ромските квартали да види какво става. Вдига данъци, вдига билета за градски транспорт. Тя Фандъкова с какво се топли, на ток, който го плащаме всички ние.

146

Анонимен

преди 4 години

При горенето на дърва, въглища и отпадъци се отделят много вредни и канцерогенни вещества във въздуха. Вдишването им е сигурна рецепта за онкологично заболяване в един момент. Особено опасно е за бременни жени, стари хора и малки децаХората, които правят това са крайно безотговорни към собственото си здраве и към здравето на другите

145

Анонимен

преди 4 години

Понеже виждам,че Фъндъкова е една доста объркана женица и не знае какво да прави и предлагам да организира мобилни групи от доброволци,общински служители и полиция,които вечер да обикалят знаете кои квартали и там,където дими,да се налагат глоби или обществено полезен труд,ако не могат да платят.Иначе ще продължим да си дишаме отровите,а тя да ни баламосва за мерките,които е взела.

144

Анонимен

преди 4 години

Докато санкциите на Фъндъкова влязат в сила,зимата ще мине,ще сме се нагълтали доволно с мръсния въздух и ромите с нова сила ще продължат да събират битови отпадъци и да изсичат западния парк.И така,кучетата си лаят,кервана си върви.

143

Анонимен

преди 4 години

Абсурда е пълен.Веднъж Фъндъкова им дава пари да си купуват дърва,а в следващия момент ги моли да не се отопляват на дърва.Тая жена знае ли какво говори и какво върши.

142

Анонимен

преди 4 години

След като помоли електората си да не се отоплява на дърва и въглища и да не гори бок.луци и това нямаше ефект,сега щяла да го предложи да се инкриминира.Което,я се приеме,я не.Освен това само с прокурорска заповед може да влезе в домовете им,а за глоби и съд да не говорим.Умряла работа още в зародиш.

141

Анонимен

преди 4 години

И като криминализирате горенето на отпадъци какво ще позтигнете, нищо, шото с тоя проблем ще почне да се занимава прокуратурата и съда, вместо да измисляте всякакви глупости вземете и контролирайте гумаджийниците и автосервизите, щото те са основните които генерират въпросните отпадъци, а може между другото да махнете ДДС-то на екопалетите и екобрикетите