324

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до тонката И ние със Зозо искаме да гледаме клипчето и да ни пораснат и на нас членовете

323

Анонимен

преди 4 години

Авианосните групи на сащ пред Русияса безсилни -- изобщо появят ли сенякъде руски военни, Сирия, Венецуела,Куба, Украйна американците се изпаряваткато ланския сняг.

322

ПроСоТо

преди 4 години

та "Тато" му се опита да ни пришие към СССР...Ония също не бяха толкова глупави и отказаха....Сега тоя,който носеше чехлите на "Тато",докато "Тато" беше в немилост,прави същите опити,но тоя път "реципиента" са САЩ..Разбира се,освен тотален РЕЗИЛ за държавата ни,тия негови напъни не могат да доведат до друго...............Клета ми клета Българио!..Защо ОТПАДЪЦИ в таз робска люлка те люлеят?..

321

тонката

преди 4 години

Намери ли клипчето как др. Радев припада в Рафал-а?? Аз само това гледам вече два месеца и ми пораства член в гащите и простата в главата.

320

Анонимен

преди 4 години

Намери ли клипчето как др. Радев припада в Рафал-а?? Аз само това гледам вече два месеца и ми пораства член в гащтите.

319

ПроСоТо

преди 4 години

добре де,има ли все пак некой С АКЪЛА СИ../разбирате че изключвам мажоретките от сорта на "Тонката"..нали?/, на когото да не му е ясно че цялата патаклама с "визитата" на Мутрьо при Тръмп си беше чиста проба СПАСИТЕЛНА АКЦИЯ,целяща същия тоя Мутрьо,да се задържи още некоя годинка на власт?!Тоя е готов да подари цяла България на господаря си от Фашингтон!...И би го направил..Но ония са достатъчно умни да не си слагат такъв дипломатически таралеж в гащите.."Тато" му се опита да ни пришие към

318

Анонимен

преди 4 години

Долу неграмотния селянин от банкя!

317

Анонимен

преди 4 години

На американските слугички нато еприоритет, за българите няма какда стане.

316

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен343добре бе,Анонимен Тонка,дай линк да го видим и ние!

315

ХМ!

преди 4 години

ПОРЕДНАТА ИЗЛАГАЦИЯ - СЛЕДВАЩАТА ЩЕ Е КАТО КОСМОНАВТ

314

Анонимен

преди 4 години

До Пунчо ПуневНамери ли клипчето как др. Радев припада в Рафал-а?? Аз го гледам за трети път вече.

313

Анонимен

преди 4 години

Той е на самолетоносача. защо? Ами да го купи, да го вкара в Черно море и на него да кацат и бъдещите наши ф16, така де.

312

Анонимен

преди 4 години

До ГуньоИ руски железа могат да свалят! Доказали са го над 100 пъти без нито една загуба!

311

Анонимен

преди 4 години

До Пунчо ПуневТо клипчето как припада го има в тубата бре!! Верно, че го избутаха назад ама се намира.:) Струва си да се види "прословутия ас" :))))))))

310

Анонимен

преди 4 години

Щатите имат проблем с новият си самолетоносач - Форд, не могат да го подкарат щото специалистите им са станали супер некадърници, супер-надплатени, съответно б'джета е надхвърлил 150 (сто и петдесет) пъти първоначално заложеният.

309

Казуар

преди 4 години

Казвам се Казуар Господинов Господинов от с. Господинци и съм господин а не дрогар!!! Да ви е ясно!!!

308

Минка Манатарска

преди 4 години

Господин Борисов нацелува и напрегръща екипажа на самолетоносача и всички бяха много доволни и го заобичаха неистово.

307

Гуньо

преди 4 години

Не знам дали С 400 са тествани на Ф-16 ама знам, че израелците си бомбят в Сирия като на учение. Хихи! ф-16 могат всичко и даже да фърчат и да пускат бомби. Хихи!

306

ГЕРБ ИБРИЦИ

преди 4 години

Кай уби Стамболов, царя и Геарги Димитров - Тарбата? Кой ги отрови - московците!Султана е вилик! - той ни бранеше от московците, дето днес ге тачем!

305

Пунчо Пунев

преди 4 години

Стига лъжи бре!:)Радев никога не е "завършвал с отличие" военна академия в САЩ. Бил е "слушател" два месеца:))) Бойко е завършил Уестпойнт с отличие и може да кара всичко даже и самолетоносач кара вчера.А до колко е "доказан въздушен ас " е малко спорно след като припадна в Рафал-а за смях и подиграфки на франсетата:)) Аз бях в багажника на самолета и чух всичко