66

SDI

преди 4 години

Според мен основната причина за голямото количество инфаркти и инсулти е изключително некачествената храна. Навсякъде в храните има палмова мазнина, както и други растителни мазнини, хидрогенирани мазнини и какви или още не гнусотии. Дори в храните за деца бъка от тях. Просто трябва да се забранят храните, в които има растителни мазнини. Те измислиха една велика глупост - да ги отделят на отделни щандове, но когато човек се храни някъде извън къщи ги поглъща дори и да не иска.

65

aa

преди 4 години

абе кви са тия глупости. най-важното е че има в изобилие палмово масло и 30 годишно отлежало телешко

64

lavrak

преди 4 години

При тези заплати и цени на пътеки и процедури в инвазивните кардиологии може би ще се окаже по евтино да си произведем здрави индивиди чрез ин витро

63

Байгън

преди 4 години

Който работи, умира по-рано. Факт.

62

Анонимен

преди 4 години

Чули ли ли сте някой да е умрял преуморен от работа в България ?

61

Анонимен

преди 4 години

Лентяйство, алкохол = инсулти, инфаркти.

60

Анонимен

преди 4 години

Това е гербавият рай!

59

Иво

преди 4 години

Как липсва инфтаструктура... Не ядосвайте Бомбонко че ще ви каже той на вас! Хиляди магистрали направи човека.. Ся инфраструктура нямало.

58

Гост

преди 4 години

Как да няма профилактика?Ами че у нас стентове и на здрави пациенти слагат, пък после нямало профилактика.

57

Анонимен

преди 4 години

Няма да ядете луканки кебапчета кюфтета свинско да пиете ракия сутрин мазни баници да ядете и тн. Бг кухня не е здравословна аз не я предпочитам

56

Св

преди 4 години

И понеже свалих от 130 на 68-70 кг, никога не съм се чувствал добре през целия си живот и на 20 и на 30 и на 40 и на 50 год. Сами сметнете на колко съм и колко години съм загубил с влошен живот от ненужно тегло. Чувствам се добре във всяко едно отношение и физическо и психическо. Но няма как да се обясни. Тялото страда не само от резултата на многото хранене но и от приетите токсини, самата обработка ... абе всичко. Но не всеки го разбира. Затова има хора с различно тегло. Няма как да сме еднакв

55

Sichtpunkt 72601

преди 4 години

При днешното управление всеки трябва да се спасява поединично.Няма контрол над храните,въздуха,водата,болниците.Бягайте към Русия, там ще се спасите от омразните герберасти, тук няма живот за обикновеният български ***!

54

До 55

преди 4 години

Нали говорим за профилактика,или нещо не си разбрал?

53

Анонимен

преди 4 години

При днешното управление всеки трябва да се спасява поединично.Няма контрол над храните,въздуха,водата,болниците.За стреса на който сме подложени ежедневно,пък да не говорим.Всичко това е предпоставка за инсулт,инфаркт,рак,диабет и др.Властта се интересува само от това,как да похарчи повече пари за големи инфраструктури,защото там е далаверата.Никой не иска да инвестира във вас.

52

човек

преди 4 години

До: номер 40 (Съвет)Дотук добре, ама що пък да не ядем месо?Напротив, аз наблягам на "вълчата диета" - само месо ям, но хляб, тестени изделия, мекици, баници, чипсове, всичко що е въглехидратна храна съм свел до минимум, да не кажа че изобщо не го ям.Имам проблем със захарта, а така я свалям.Алкохол - трябва да е умерено.Цигарите са чиста отрова.Измервайте си нивата на хомоцистеин - индикатор за инсулт.И пийте витамин B12 при нужда. Също за профилактика срещу инсулт.Това е от мен.

51

Анонимен

преди 4 години

Не си спмням някога личния ми лекар да ми е предложил да ме изпрати на кардиолог.Ей така,профилактично.А ти искал ли си и имаш ли нужда и оплаквания или искаш да ти измислят заболяване за източване на здравната каса?

50

Sichtpunkt

преди 4 години

Лошото е, че не всички сме полуумни гербави гласоподаватели от малцинствата като вас.Освен, че сте умни сте и много ЕнтЕлЕгентни и обичате матюшката повече от България! Вие сте еталон за подражание! Радвай се бъдещето е ваше!

49

Анонимен

преди 4 години

Не си спмням някога личния ми лекар да ми е предложил да ме изпрати на кардиолог.Ей така,профилактично.

48

Ванката

преди 4 години

Профилактиката включва да се измери кръвното и холестерола - е, и? Като са високи, колко от хората си променят начина на живот!? Един от осемдесет и то месец-два преди инфаркта. А основен фактор е стресът, напрежението - което няма как да се намали, освен ако не се изсели човек - сам в планината, в манастир... или извън страната

47

Гробокопач

преди 4 години

При Бойко и демократична България нема фючър за Българите. Осъдени са на изчезване. Всички ще умрем един ден, но само ние, Българите. Територията ще се освободи за други.