45

.... ..

преди 4 години

Пеевски по колко ви плаща,модератолче?Стигат ли ти за кило месо и 5-6 хляба?Р.Ъ.Б.

44

Korean soup

преди 4 години

Аз най-много се учудвам на това как производителите на свинско компенсират намаленото потребление, заради свинската чума, с увеличаване на цената на месото. И гледам вчера в Била затрупани витрините със свинско, явно не се купува както преди, но пък цената му качена с 20-30%. Само като си помисля, че чумата си е я имало още от две години насам и те са си траяли, хич не ми е жал за тях сега.

43

Анонимен

преди 4 години

Нищо нее поскъпнало, по принцип всичко е скъпо. Какво можеше да се купи с 1 лев по бай Тошово време. Цигари 55 ст. Баничка 10 ст. Боза 6 ст. Хляб 26 ст. и 3 бонбона. Какво може да се купи при Шлангажията с 1 лев. Това го оставям на вас да го пресмятате че съм много затруднен. Толкова неща могат сега да се купят с 1 лев че се затруднявам да ги изброя.

42

Анонимен

преди 4 години

Платен репортаж.

41

баба Глория

преди 4 години

Ами че то евтино. Къде продават по толкоз да ида да се наредят на опашката. Навсякъде всичко е по две. На кой пазар е това?

40

Некъф

преди 4 години

Не дейте да лъжете. Цените скочиха в пъти още преди месеци. Месото скочи първо със 15%.Нашите "търговци" са търгаши!

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30В статията са дадени цени на едро.Свинско месо не мярнах никъде...

38

Анонимен

преди 4 години

Toва е прословутата стабилност, която рафеФ обещаваше ако го изберем. Слава на Бога, че господин Борисов вдигна заплатите и пенсиите изпреварващо покачването на цените.

37

анонимен

преди 4 години

Цените на храните нагоре, а тази година ми изкупиха царевицата, слънчогледа и пшеницата с 10% по-евтино в сравнение с миналата година. По веригата има прекалено много Калинки, които стоят зад бюрото, получават заплата и все още не са разбрали за какво точно им се плаща. Докато е така, цените ще са нагоре и разликата ще я плаща обикновения човек.

36

Активист на БКП

преди 4 години

Ако бяхте гласували за БСП ,сега цените щяха да са наполовина ! Слава! Слава!Слава!

35

Ха ха

преди 4 години

Предполагам, че там където БСП спечели изборите - Русе, Благоевград и Перник цените на храните падат !

34

До 67

преди 4 години

И баща ми взимаше тавана на пенсиите ,той почина преди 4 години.Беше летец във военната после в гражданската.И щом помниш онова време значи знаеш как се изчисляваха категориите труд.Има спецефични условия за определяне размера в зависимост от професията.А тези с максимална са най малкият брой -около 25 хиляди души за цяла българия.А повечето обикновенно българи получаваха между 100 и 200лв .210 беше на моя шефТова си е истинатаА бащати е работил нещо рисково или вредно,за да е в тази категория

33

Анонимен

преди 4 години

Явно затова щото ще поскъпвали цениите пропагандата не се спря тия дни колко лошо сме живяли при бай Тошо и колко добре живеем сега

32

до 68

преди 4 години

тез фирми щом едните заплати мръднали с мижави проценти ги събарят по добре фалит. То какво искаш да бачкаме за 500 кинта и фирмаджията да си купува яхти и ферарита и да кисне по три месеца на Борабора

31

Анонимен

преди 4 години

Ръста на заплатите започна да изяжда капитала на фирмите, а това неминуемо довежда до вдигането на цените. 3% е съвсем малко, реално цените трябва да се вдигнат между 10 и 15% и то на всичко в сравнение с тези преди година за да се постигне нужния баланс.

30

Соц. мили спомени!

преди 4 години

Само за периода 1985-1989 дълга на НРБългария във валута (долари) достига 10,7млрд. $ - повече от произведения БВП и след отказа на западните банки за нов дълг страната ФАЛИРА !

29

Анонимен до GG

преди 4 години

Лошото е че около 6 милиона човека ги чака тежка зима, а тези на хранилка при мафията ГЕРБ ще я избутат по леко. Ама на вас драскащите глупости какво ви пука.

28

Анонимен

преди 4 години

Яйцата "поевтиняват". В магазина са по 0.25 лв.

27

Анонимен

преди 4 години

До Беше по злеМРЗ беше 120лв.След данъците падаше на 90-100 и това до '89г а не някъде през 60-еЛитър бензин 80-90ст и хората си караха колите само по празниците.

26

Анонимен

преди 4 години

Герберските платени кучета с подкрепата на служителя в момента са се настървили много яко. Високи заплати и пенсии не може да има ние нямаме никаква икономика, работещите хора също намалят. Пари могат да се съберат от данъци и високи цени. И ГЕРБ в момента това прави, а окрадоха ви и пенсионния фонд. Хайде слагайте минуси и така до последния оцелял Българин. Десет години невиждан геноцид а офцете спят.