19

Правило на 13 удар

преди 4 години

Ако часовникът удари 13 пъти, това не само означава, че 13-ят удар е неверен - това поражда съмнение във верността на първите 12...

18

Анонимен

преди 4 години

Тази мая как искаше да кметува като през живота си никога не е работила?

17

Анонимен

преди 4 години

Внася в наш съд?! Смешно!

16

а в същото време

преди 4 години

Някои участъци от все още ремонтиращия се бул. Линкълн в столичния ж.к.Овча Купел са започнали да се разпадат. Това алармираха от гражданското сдружение Спаси София. Това е поредният блестящ ремонт в София на едва спечелилата местните избори Йорданка Фандъкова.

15

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Бокича имаше три...сигурни лоста за да спечели на тези избори в София:-ромските барони,корпоративния вот и аверите му от ъндърграунда.И трите лоста бяха задействани,за да не изтърве касичката с парите,че ЕФ Герп без пари,все едно...таратор без краставица.

14

КОЙ СЪД

преди 4 години

Оня дето пусна убийците да си заминат за чужбина. Същия дето изпрати в АНГЛИЯ убиеца, а там веднага още на летището го освободиха, Кой съд дето изпрати по живо по зздраво шведа дето риташе отрудена възрастна българка в главата като футбулна топка. Кой съд, оня дето не откри нищо нередно Мин. Председателя да нарушава закона в случая с Мишо Бирата или оня съд, дето освободи ЦЕЦО Голямото ухо от присъда за тотално подслушване...

13

НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА

преди 4 години

Кой е видял МАФИЯТА да я съдят с доказателства. Единственият начин е някой отвътре "да пропее". Обаче помним тефтерчето на ЗЛАТАНОВ - ББ-ЦЦ-ДЕБЕЛАНКА. И кво уж го откраднали го от колата на адвоката. А адвоката защо са му го дали да си го носи в чантата, той защо не лежи. Златанов напусна страната. Мишо Бирата, жена му...Ало Ваньо. Мъртвите не говорят.

12

Закриване

преди 4 години

Бг съда трябва да се закрие, и да се наеме швейцарския или австрийския съд, заседанията ще се провеждат онлайн дистанционно. Сигурен съм че със същите закони осъдителните присъди ще скочат десетократно. Сега парите за съдебната система са 1 млрд годишно. За тези пари западняците от разстояние ще раздават присъди както лидъл в седмицата на съдебната система, 2 на цената на едно.

11

Анонимен

преди 4 години

Значи ГЕРБ Group решава.

10

Пак пинизи...

преди 4 години

Пак камиони двойни дъна... ХАХАХААААА....!

9

РОМСКАТА ПРИНЦЕСА

преди 4 години

другарката ФАНДЪКОВА е обещала на Ц. безплатен танспорт следващите 4г . Много детски и други помощи... за "социално слаби". И никой да не им проверява фалшивите ТЕЛКове.. В резултат Ц.то вземат повече от пенсионеите, дето цял живот са работили

8

Анонимен

преди 4 години

Опре ли се до съд, работата е обречена

7

Гербераст - комунист

преди 4 години

Най - овластената фигура в България е главен прокурор и гербавите си го избират, та за кмет на София ли ще ги мръднете, едва ли. Герберастите са окупирали България и премахването им е мисия imposible.

6

НЕ ЗНАМ, НЕ ВИДЯХ

преди 4 години

А никой ле не е видял върволиците в ц. махали с бюлетини за ГЕРБ. ТИКВАТА каза, че били нормално, защото мниго от тях работели в Чистотата. Е, аз като работя в американска фирма за ТРЪМ дали гласувам...

5

ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ

преди 4 години

Виновни няма. Защо ли не се учудвам, че живеем в страната на кривите огледала ТИКВОЛАНДИЯ

4

Анонимен

преди 4 години

Сливите в кюстендилско рязко поевтинели.....

3

Анонимен

преди 4 години

Браво Май.Софиянци сме с теб.С Фандъкова е ромската десница, която я избра.

2

Анонимен

преди 4 години

Касиране, не касиране, изборната драма може да се реши много лесно - въвеждане на образователен и имуществен ценз. Без висше образование и имот да не може да се гласува. Без хартии и задраксвания с хиксче, чавка и други глупости и да се въведе електронно гласуване, където всеки може да даде вота си от вкъщи, офиса или от телефона. И всеки, който има задължения за данъци, такси и комунални услуги над 500 лв. НЕ може да гласува. Не искам неграмотни етнически елементи да ми определят бъдещето.

1

Анонимен

преди 4 години

Съдът е на ГЕРБ, така че се знае какво ще реши