164

pipo

преди 4 години

Към автора: - Оправете ли правописните грешки, преди публикация, МОЛЯ!!!

163

до шматка

преди 4 години

Боби Михайлов нямал честност и морал, а кой го тури за шеф на БфС тогава ако лъвовете бяха били щеше ли да кажеш, че Боби Михайлов нямал честност и морал ? Погледни се кой си един форумен *** и погледни кой е Боби Михайлов. Боби Михайлов е най-честният човек на света, изгледай му мачовете и погледни колко голове спаси навремето и то от дузпи и ни докара до 4-ти в света - абсолютно сам.

162

шматка

преди 4 години

До 170Може би си прав но е видно че ако Боко не му я поиска няма кой друг.В БФС са се оплели като свински черва и всеки пази гърба на другия.От БФС няма да дойде такова искане и средователно няма да има и промяна.Е кой да му я иска

161

шматка

преди 4 години

До ЗнайкоКъде отиде бе човек.Какъв алкохол и цигари.Направо ме срази с този коментар.Тук говорим за профи футбол.По твоята логика виновните са на полето щото сеят тютюн.Нека тях да накажем

160

Анонимен

преди 4 години

Може би Михайлов наистина трябва да подаде оставка, но от къде накъде Борисов ще му я иска!? БФС не е политическа организация и не се финансира от правителството и не е подчинен орган на правителството. Борисов няма никакво право да иска оставката на който и да е от БФС.

159

Гробокопач

преди 4 години

Ирод Антипа към Саломе: "Пожелай, каквото си поискаш, съпруго моя, ще ти го дам" - "Добре, скъпи съпруже, искам главата на Йоан Кръстител на поднос";))) А-хахахахахахаааа... Велик си Сауле, нищо еврейско не си забравил и не ти е чуждо! Какво щях да правя, без теб;))) М-да;)))

158

Анонимен

преди 4 години

Предизборни глупости. Сякаш Михайлов не си укрепи властта именно при управлението на Герб. Баце пак се прави на недоразбрал. Трябва нещо да стане видно за всички та да се сети да поиска нечия оставка. И всичко това, за да спечели някой глас в повече.

157

Анонимен

преди 4 години

Това трябваше да стане още преди 10 години.От както е дошъл Михайлов,националният отбор пропада със скоростта на светлината.Златното поколение излезнаха големи хаймани и далавераджии като ръководители.

156

Анонимен

преди 4 години

За какво служи МВР ? Набити английски фенове ? Расистки коментари от трибуните ? Hабити и ограбени селяни по селата, набити командоси по улиците на една европейска държава, гей-паради шестват по центъра на столицата. Умрели английски фенове от дрога посред бял ден, умрели и подменени боссьори и още може да се изброява до утре. Боби Михайлов не е виновен !

155

Анонимен

преди 4 години

Бобито здраво се е оял и окопал.

154

Тошко Петков

преди 4 години

КОЛКО ПЪТИ ДА ПОВТАРЯМ, ЧЕ ВСИЧКО ИДВА ОТ "лече-боболече" (пак се гласи за кмет, малко ли му са парите от бфс), "коща-барабоща" и "перукен". Бойко се сетил ? Ами преди това, къде беше вече толкова години ???

153

Koko

преди 4 години

Провикна се ПеруциБойче не я давам, МуциИма още работа баяда цедя от фенската раяИ ако мога малката Перукада я побутна там и тукаТа не се дава лесно оставкавиждал ли си поп да хвърля килимявка ?

152

анонимен

преди 4 години

Че Боби не е на мястото си е вярно, но човека на снимката по-горе също носи голяма вина за състоянието на футбола и спорта като цяло.

151

Анонимен

преди 4 години

Михайлов е казал, че няма да подава оставка! ахаххахаха

150

ModernPeugeotDriver

преди 4 години

Когато публиката е съставена от 2/3 хулигани, *** и лепилари, какво очаквате? Защо хората не ходят на дербитата на Левски - ЦСКА? Защо не водят децата си? Именно заради тези по-горе дето ни лепнаха подобно позорно петно, че сме расисти.

149

Анонимен

преди 4 години

Това беше планиран сценарий от страна на англичаните. Просто преиграха. По техните терени и трибуни се случват къде къде по-грозни сцени и прояви на расизъм. Смешно е заради едно подвикване да се спира мач, разбирам да е скандиране всеобщо по-бива. Снощи расизъм просто нямаше, имаше дотолкова колкото във всяка една среща...много се преекспонира с тази тема

148

Анонимен

преди 4 години

Просто на работещите започна много да им писва държавата да краде 50% от изработката им за да храни готованци!Като ви е писнало - ей го къде е Парламента, отивате пред него. Само дето нещо не ви виждам.

147

Знайко

преди 4 години

До шматкаЩе ти кажа Боби Михайлов не е виновен за състоянието на футбола виновни са тези, които продават алкохол и цигари на футболистите и на лица под 18 години Масово се продават тези неща и МВР си затваря очите и така е поне от 30 год насам. Едно време не се продаваха алкохол и цигари никъде на малолетни и на спортисти.

146

Анонимен

преди 4 години

Да пратят Боби Перуката консул в някой държава, нали така правят със съгрешилите?!? Пацо Терасата консул в Испания със заплата от стотина хиляди евра годишно ...

145

Анонимен

преди 4 години

Каквата ни икономиката, такъв ни е футбола