38

Анонимен

преди 4 години

Руснаците не могат да ни научат как да сме българи.Както и турците не са ни научили.Много предатели се завъждат в българско - друго фили, добре ще да е да не им даваме властта.

37

Анонимен

преди 4 години

до 46,червените сектанти като не сте на власт е ясно, че няма държава според вас. Питай хората, които задръстват КПП-тата и пълнят банките с депозити дали има държава. Ако очакваш някой да те храни като сукалче, няма да стане. Работа се иска.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45нима е лъжа. Имаш ли си на идея колко хора работят за 2000+, нямаш си нали. Трябва да вярваме в България, а не да я обиждаме и хейтим нон-стоп. Големия ни проблем е, че си мразим държавата и на това ни научиха руснаците. Не говоря за градивна критика, говоря за силна омраза към българското.1. Пълна Лъжа2. Държава - НЯМА, ако това е държава то ти си тотален лаййнннарец3. Може ли да се мрази нещо което не съществува, да кажем "държавата"?4. Ако имаше нация щеше да има и държава

35

Анонимен

преди 4 години

до 44,нима е лъжа. Имаш ли си на идея колко хора работят за 2000+, нямаш си нали. Трябва да вярваме в България, а не да я обиждаме и хейтим нон-стоп. Големия ни проблем е, че си мразим държавата и на това ни научиха руснаците. Не говоря за градивна критика, говоря за силна омраза към българското. Това е руско постижение, но българите се възраждаме, вие си стойте в мизерията и възхвалявайте велика Рассия, нищо добро няма да ви донесе това, шепа копейки може би, но нищо повече.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Можеше и тука да си стоиш Жоре, по суперите вече не дават по-малко от 1000. В София може да подреждаш рафтове за 1300 начална, а след известно време отиваш към 1.5-1.6.Виждам че ти вярват!

33

Анонимен

преди 4 години

Чудно. Търсил стабилност и отишъл в гнилия Запад, а не в процъфтяваща Русия. Каскети обяснете му колко е велика Русия и как е сбъркал. Можеше и тука да си стоиш Жоре, по суперите вече не дават по-малко от 1000. В София може да подреждаш рафтове за 1300 начална, а след известно време отиваш към 1.5-1.6.

32

Анонимен

преди 4 години

такива сме си българите - добре работим, ама трябва турчин да ни командва.

31

Анонимен

преди 4 години

Българско овче сирене, между другото, има почти навсякъде, и се казва точно Българско овче сирене. Както и биволско от същата марка. Розови домати също има, казват се месести.

30

Анонимен

преди 4 години

Безкрайно уважавам всеки, който се е махнал от Блатото Тикволандия.По-добре късно, отколкото никога.

29

Анонимен

преди 4 години

На пра сетата си им е добре в Ко чината. Да ги управляват и стрижат полуграмотни мутри с купени дипломи и дошли от село.

28

Анонимен

преди 4 години

Браво, нормалните хора рано или късно напускат Ко чината.Тук няма как да виреят и да се развиват.Всичко е прогнило от корупция и шуро-баджанащина.Няма конкурси, а Тлъстият назначава само покорни калинки и бръмбари.И верни на Партията.

27

Анонимен

преди 4 години

Не се ли срамуваш от себе си?----------Не се срамувам, защото работя за България и за българската икономика, а ти работиш за да храниш джендърите и бежанците от 13-тия свят!

26

До 27

преди 4 години

Тва виц ли е?

25

Анонимен

преди 4 години

Този, който не се чувства добре в *** се чувства добре назапад и се интегрира лесно, обратно, цър.вула, дето го тегли цял живот на село си остава пр.ост цъ.рвул доживот и дори децата му трудно свикват с цивилизацията.

24

Анонимен

преди 4 години

Нямам нужда от чужденци да ми плащат заплата на определената дата, защото и работодателите в България го правят навсякъде.Няма по-гнусно нещо да се слагаш на чужденец за пари и то в пропаднала държава като Германия!

23

90

преди 4 години

дв що не рекламират как се интегрират етиопските лекари и инженери, или пак опряха до източно-европейците да им спасяват пазара на труда

22

До 21

преди 4 години

Аз не робувам - а работя... И ми плащат нормална заплата (вероятно 10 пъти по-голяма от твоята)Че ти си избрал да робуваш на некоя мутра... Е твой проблем.. Не се ли срамуваш от себе си?

21

Анонимен

преди 4 години

Хм в България може и да се пребориш да те чуятВ Германия ще стискаш палци на децата ти, щото си никой.

20

Анонимен

преди 4 години

Ееееее...край.....затапи меЩом робуваш на българи е окей--------А да робуваш на чужденци о кей ли е?Не те ли е срам от себе си?

19

до ХА-ХА-ХА

преди 4 години

Хм... Ти нали беше турченце нали...Братчед ти нали и той е турче В Германия има много от васДа не се е стреснал от накоя катедрала заавлията?