15

Любчо Кумчев

преди 4 години

Каква озонова дупка над България. Какви 5 лева! Трябва да си неграмотен за да напишеш това.По добре виж инфо от NОАА или руската агенция.Те имат най добра статисника и модели за климата, но надали ще откриеш по нета това което знаят. Не искат да го спаделят.Че ледовете по шапките се топят това и баба знае но причините са естествени-Земята влиза в цикъл на затопляне. Климата на Бг вече е станал като този на Северна Гърция от преди 35 години т.е вече не е умерен а почти субтропик.

14

Мерки

преди 4 години

Обесване на ония на позитано 20 за начало

13

Анонимен

преди 4 години

240тапиза дамаджани пп2.4лв. и е ок

12

мкс

преди 4 години

Пробит е озоновия слой над България.Причината постоянен вертикален поток от топъл метан и въглероден диоксид.Към края на лятото се разсейва за месец и нещо. И после пак с пълна сила трови атмосферата. Трябват спешни мерки за туширане на проблема.

11

Ванга

преди 4 години

До 1 русия няма да я има със сигурност

10

Грийн

преди 4 години

Спиране на сечта и залесяване. Това трябва да е водещ приоритет. Всичко друго е праз и приказки.

9

кратко и ясно

преди 4 години

Хем наводнения хем суша Дрън дрън ярина Единствените сигурни неща са 1 бсп губи на изборите отново2 списвашите некадърници в ...д.н.е.с бг до 3019 ще бъдат на минимална заплата

8

Анонимен

преди 4 години

Боли го балканския селянинкакво щяло да бъде след 100 години. Него го интересува днес как ще се наяде и напий.

7

фейк нюз

преди 4 години

Спрете да ръсите небето и климатичните ви промени ще изчезнат.

6

дедо професор

преди 4 години

Оракуле България ще я има. Българи няма да има.И не е от затоплянето.А вие какво искате да е през август?Като е топло защо е топло. Ако вали защо вали.Няма угодия.

5

До йонко

преди 4 години

Кво ше измиташ ти бе, метач на трицифрена заплатка? Я долу главата, че да не стане злополука!

4

Прайд

преди 4 години

Ядене и пиене ще спасят света !

3

Анонимен

преди 4 години

Искахте Промяна, гласувахте за Румен Радев Веторо, ето я желаната промяна! Нищоправецът съсипа държавата, климата, криза, мизерия, нищета, крах, фалити, банкрут, съсипия, глад, студ, безработица, безпътица, морален срив, духовен колапс, демографска катастрофа, емиграция, дядовци изнасилват внучета, стрелци разчленяват трупове в бидони, роми трепят 7 годишни момиченца с камънинпо главата, ОСТАВКА на мръсника румен радев, опропасти Отечеството, кремълски продажник с 11000 лв заплата!Съд и затвор!

2

Гледачки и врачки

преди 4 години

И тази се пъне да надмине покойната Ванга. Драгите климатолози досега тъй и не скалъпиха нито един горе-долу, тук-там работещ модел на свръхсложната нелинейна система, каквато представлява климатът, непрекъснато се откриват нови фактори и взаимодействия, продължават злобните спорове до прегракване каква е ролята на слънцето и колебанията на неговата активност в тази чудна бъркотия, ама тя ни обяснява "ъфтуритетну" какво щяло да става по света и у нас след 80 години.

1

Анонимен

преди 4 години

Това са екологични простотии, за да върви бизнесът на шайка мошеници, внушаващи, че климатът безвъзвратнонсе мени заради човешка дейност! И преди е имало жеги, това е цикличност! Повишените температури са резултат от по-високата слънчева активност!