53

Анонимен

преди 4 години

Тръмп си мисли, че не могат без него ... Тръмп греши.

52

Анонимен

преди 4 години

До 46Тя вече каза не, просто няма думата, защото покрай френската революция, датската момархия се усетила, накъде вървят нещата и отпуснала кайша. Днес е роля на кралицата да назначи парламент, но дотам. Имат и няколко двореца, който им носят луди пари от туризъм и тва е

51

Анонимен

преди 4 години

Борисов, дай оферта да купим Лас Вегас и от хазарта да изплатим ф 16. Ще вземем нов заем,за да палтим града на харата.Ти ги умееш тези работи.

50

Анонимен

преди 4 години

САЩ е уважаван от датчаните, не правете грешка, да си мислите, че не е. Събират се през нощта, за да гледат президентските избори и си прекрояват икономиката, че да е в крак с последните тенденции в Калифорния (хитри са - взимат добре работещи и изпитани модели).Прато от 25 датчанкна, има 1, който НЕ счита Тръмп за тотален клоун.

49

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, интересно е с Тръмпи. Може да го наричаме всякак, но не и "скучен".

48

Гюро Кюмюро

преди 4 години

Браво мацка, само така!

47

Ф.С.В.

преди 4 години

Ако Хитлер беше спечелил войната - България щеше да бъде САЩ на Балканите - Ние бяхме от малкото СЪЮЗНИЦИ НА ХИТЛЕРОВА ГЕРМАНИЯ- НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА! И ДА ДОПЪЛНЯ - ТРЪМП Е НАЦИСТ ЗАЩОТО ДЯДО МУ Е ОТ ТАКАВА КРЪВ !

46

Ф.С.В.

преди 4 години

Хитлер е бил най големият държавник - първо е спечелил Изборите защото германците са били както НИЕ сега- дължали са милиони кредити на банки собственици евреи - евреите са ги направили финансови роби - взимали са им всичко- Първото което прави Хитлер- е гони всички банкови евреи спекуланти и освобождава хората от финансовото робство- После им вдъхва вяра че са един върховен Арийски народ които е над всички други народи - И накрая Германия превъзхожда технологично с 150 г напред ЦЕЛИЯТ СВЯТ!

45

Анонимен

преди 4 години

САЩ и Израел могат от пущиняк оазис да направят. А социалистката Мете и партията и могат само лозунги и манифестации да правят

44

A

преди 4 години

До Анонимен 44Е, то и за Хитлер казвате, че е бил луд, но първо подлуди светът

43

Стеф

преди 4 години

Психо е този човек. Предлагам Дания да излезе с контра предложение-Да разменят Минесота за три впряга коне и сено.

42

Анонимен

преди 4 години

"Що не вземат Антарктида"Те каквото и да тръгнат да вземат, могат. Обаче в момента, в който се случи, преговорите между тях, Китай, Русия и Индия ще се водят само на бойното поле.

41

A

преди 4 години

До Професор 14Е, язък е се пишеш професор. САЩ няма да купят Б-я - да се охарчват. Боко им плаща милиони за нищо, защо да се охарчват.

40

Василев

преди 4 години

Тръмп се гаври с поредната държава членка на ЕС, а се предполага че сме съюзници и приятели!!!Не ви ли прави впечатление, че преди пак беше се захапал с една скандинавска държава!Всички скандинавски държави имат висок стандарт на живот, и не са въвели еврото като валута, с изключение на Финландия!!!Кучето е заровено някъде там, извън еврозоната!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

39

A

преди 4 години

До Анонимен 9А имаш ли изтребители и бомбандировачи, с които да подкрепиш искането си.

38

Totenkopf

преди 4 години

Абе, нали Дания е Кралство, защо кралицата им нищо не казва по темата?

37

Анонимен

преди 4 години

Що не вземат Антарктида - хем е по-голяма, хем има повече лед, хем няма собственик засега. На такива като Пимпирев веднага ще им дадат и американско гражданство, като местно население. Руската антарктическа станция "Восток" ще мине в нелегалност и ще води континентоосвободителна партизанска война - ще се крият между пингвините.

36

Анонимен

преди 4 години

Жълтата перука е за Карлуково.

35

Бай Тодър Правешки

преди 4 години

Площа на САЩ Е малка - само 8 милиона км2..+ АЛЯСКА = става 9.4 мил км2 +Хавай, Пуерто Рико, Самоа ,Гуам и още 5-6 земи = 9 милиона и 533 000 км2 !За сравнение -- ПЛОЩА НА БРАЗИЛИЯ е 8 МИЛИОНА и 515 000 км2 -- БРАЗИЛИЯ Е >> ПО-ГОЛЯМА ОТ САЩ !НО НА ВСИЧКИ СВЕТОВНИ КАРТИ ОТ 100 ГОДИНИ ВИ ЛЪЖАТ ЗА РЕАЛНИТЕ РАЗМЕРИ НА ДЪРЖАВИТЕ И КОНТИНЕНТИТЕ, И ЗА ИСТИНСКИЯТ РАЗМЕР НА АФРИКА И БРАЗИЛИЯ НАПРИМЕР !

34

Ф.С.В.

преди 4 години

Убеден съм че Тръмп ще спечели ! Той ще извие ръцете на Дания както извива ръцете на Еврогейсъюзът вече от доста време- Европа се управлява от "меки продажни китки" Ако Тръмп реши - може и БГ да купи - въпрос на желание и преценка - в такива времена живеем - Големите силни държави изяждат по слабите! както Еврейската Президентша си хвърли парчето питка пред всички камери в Украйна - какво и пука ? за една слаба вече държава ! А Украйна бяха ТРЕТАТА ЯДРЕНА СИЛА В СВЕТА! И ИМАХА СУПЕР ВОЙСКА И ВВС