44

Анонимен

преди 4 години

хангелск е на 4000 км от България, има 10 държави дотам - Румъния, Беларус, Литва, Латвия, Естония, наоколо са Финландия, Швеция и Норвегия, ако имаше радиация досега поне 10 държави щяха да се изревали, дори братушките да се бяха опитали да скрият нещо.Много елементарно се оставяте да ви манипулират и да ви настройват срещу Русия.

43

Анонимен

преди 4 години

до 53,ама савецката радиация е полезна, не чу ли?

42

Анонимен

преди 4 години

Най страшното е че правителството иска тия да строят ядрена централа, която просто ще експлодира още при пускането (

41

Анонимен

преди 4 години

Каква радиация, в България ТЕЦ Брикел отрови цяла община и никой нищо !!!!Медиите споменала два пъти за ситуацията в гр.Гълъбово и замлъкнаха !!!!!!Тръгнали другите държави да оправят а нашата *** до раменете в л....на !!!

40

Туристически гид

преди 4 години

Руските туристи по Черноморието са направо като радиационен облак, до един са бъкани с свръхдоза радиоактивност! Затова българите хукнаха към Беломорието.

39

Анонимен

преди 4 години

Какво може да се очаква от тези империалисти? За тях човешкия живот е без значение още от раждането на Московската империя през ХV в.Сталин цинично е казвал, че 10 000 убити на ден са допустима загуба. Знаел е, че Хитлер и при три пъти по-малко загуби на ден и ще претърпи поражение в крайна сметка.

38

Хехе

преди 4 години

Легасов още навремето преди да го очистят беше изнесъл пред Ханс Бликс доклад как руснаците си нямат и на представа как се строят Атомни централи.Сега е същото нискотехнологична дътжава си останаха.

37

Анонимен

преди 4 години

Всеки руснак с личен гайгеров брояч!!! За всеки случай, не че ядрените им джелеза се самовзривяват и има радиацийка.

36

Сергей

преди 4 години

Нищо няма бе, там един резервоар леко е гръмнал, нищо му няма на реактора! НЕ Е възможно да се случи нещо с нашата техника и Чернобил не е имало, всичко е пропаганда на запада!

35

Иван

преди 4 години

Всички знаем как работят руснаците.

34

акуд

преди 4 години

отработено мероприатие от чернобил. радиация няма. всичко е точно. третата ръчичка е недъг

33

Анонимен

преди 4 години

По-добре кажете за новия държавен заем! Не ни баламосвайте с простотии!

32

ТОВА Е ВСЪЩНОСТ

преди 4 години

Организирана атака срещу най-великата държава на света (Русия)! Западните империалисти (САТАНАТО и Еврогейския съюз), начело с говедарите САЩ за пореден път правят опит да дискредитират единствената застъпничка на свободните народи - свещена Русия! Една православна държава, която просто не толерира сатанинските ритуали, *** и не продава деца на цветнокожи гей двойки! Ето за това атакуват имиджа на страната за пореден път! И междудругото това с радиацията, дори да е имало тек, не е голям.

31

11

преди 4 години

До човекИ досега щеше да ходиш с потурите и фeса. Освен, ако не си вече чалмар. Мюсли си ти, то е ясно.

30

ABRAHAM

преди 4 години

НЕ СИ ПАЛЕТЕ МАГИСТРАЛИТЕ! МОЖЕ ДА СМЕ БИЛИ ХУНИ НО ЧАК ТАКАВА ПРОСТОТИЯ!?2173

29

Анонимен

преди 4 години

Ами да. Те утре ще изхвърлят и дрегерите за 24 часа ще се превърнат в най-трезвата нация, за пример. Ще намразят алкохола, няма да го понасят. Радиацията като изчезне набързо. Ще започне една имиграция към Русия, екологичен район.

28

до 33

преди 4 години

Бе кой ти плюе по любимата ти Русия бе???Ти сам си плюеш по твоята глава!Не съм длъжен да ти обичам Русията не го ли разбра?Или си мислиш, че можеш да накараш всеки българин насила да обича чужда държава???Е, това просто няма как да стане.

27

Анонимен

преди 4 години

днес бг,дайте инфо за разговорите на Путин и Макрон.

26

САМО РУСИЯ

преди 4 години

САЩ трябва да бъдат изключени от ООН и всички световни организации. Вън от Г20, вън отвсякъде, няма място за тях щом живеят още в 19 век.

25

човек

преди 4 години

От Русия получаваме само атомни бомби и радиация!!!Какво добро сме видяли някога от Русия?Нищо! Затова сме толкова бедни - защото винаги сме били с Русия!!!