37

Анонимен

преди 4 години

612 лв / 30 дни = 20 лв. на ден.Къде тоз нормален живот с тия пари?

36

Присмехулник

преди 4 години

в тази сума влизат ли парите, които ни се връщат за амбалаж?

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31 Единици тия където взимат средна или по-висока заплата освен,че работа ако не си връзкар или любовница не може да си намериш а и заплатата е 400 600 800 900 лв

34

до Герб forever

преди 4 години

Парите,които получаваме в столицата са напълно достатъчни и всички живеем като царе,безгрижни сме и не мислим за нищо.Да,в провинцията нещата са малко по-зле,но тенденцията е в близките 10 години стандарта там да се повиши драстично.-------------Как???Без високи технологии, без промишленост, без производство, без високо квалифицирани инжинери и специалисти от средно ниво, без Сел. стопанство ни остават единствено сферата на услугите.Тоест, аборигени обслужващи господарите си!?

33

Тодор Колев

преди 4 години

Въпросът вече е " Как ще ги стигнем ........албанците"

32

ГЕРБ forever

преди 4 години

Българинът не бива да се влияе от такива злонамерени статии,които се стремят да компрометират най-успешното правителство от началото на демокрацията до сега!Парите,които получаваме в столицата са напълно достатъчни и всички живеем като царе,безгрижни сме и не мислим за нищо.Да,в провинцията нещата са малко по-зле,но тенденцията е в близките 10 години стандарта там да се повиши драстично,ако ГЕРБ са на власт!Всяка друга партия би довела Б-я до поредната национална катастрофа!

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Не съм съгласен. Средната за София спокойно може да е 1285 лв. Заплата над 1000 лв. в София не е рядкост. Имайки предвид, че не малко хора взимат значително над тази сума, сметката може и да е вярна. Друг е въпросът, че и така парите са малко.

30

Дедов

преди 4 години

Пари за лубриканти само... ами за кифли

29

погром

преди 4 години

Аз вече като купя нещо за 50 лева от магазина, не си взимам торбичка.. нося ги в ръка..Цените си върват нагоре и никой не говори за това. Та к`во ще правите със семейството с тия пари не знам... ще тракате лъжици само.

28

атанас

преди 4 години

за храна и сметки може би да за какава почивка за какви дрехи за какво образование да се уточни .ами ако имаш ипотека или наем ?защо ако са достатъчни хората са бедни?

27

Анонимен

преди 4 години

До ПрограмисТЗа такива мързели като теб данъци докато не ви остане нищо.Не стига ,че не работите работа която съзадава социални блага ами и взимате космически заплати.Освен това всичките си давате труда на чужди западни компании и сте предатели.И сме ви обучили и образовали за държавна сметка.

26

Сметка

преди 4 години

Това са пари за сам човек и с тях можеш да изкараш месеца добре - ако не плащаш наем!За семейсво - забрави! За деца - още повече!

25

Анонимен

преди 4 години

Тогава тези в парламента да си направят заплатите по 600 лв., за да заживеят нормален живот.

24

Анонимен

преди 4 години

И колко семейства има в БГ че не може да им осугурите по 3 000 бона месечно. Държавата е стабилна толкова е стабилна, че от стабилност е почнала да тpупа емисии от мръсен въздух.

23

Анонимен

преди 4 години

Предлагам всички обикновени българи да живеем като кучета в името на гербавия просперитет на страната!

22

Анонимен

преди 4 години

По 612,15 лева на роб за номинално биологично съществуване.И така от 30 години вече!!!То затова и всички са *** на тази територия.

21

Анонимен

преди 4 години

Който не е член на хунтата Гроб или дете на такъв, да не се замисля, а да се евакуира незабавно!В противен случай ще съжалява след време за всеки пропилян ден!

20

Анонимен

преди 4 години

Да живеят от ваучерите на демократите като не искат купоните на комунистите 250 евро на човек е твърде много ще преядат бе.

19

Анонимен

преди 4 години

До ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛЗависи как си свикнал на живееш. За някои хора тези пари са мечта. И си живеят някак си. Разбира се, ограничаваш разходите, които по принцип са нормални, но свикваш да не ги смяташ за такива - нова техника, дрехи, кино, почивки в чужбина, скъпи хобита. Макар че, можеш и да си позволиш една кратка почивка годишно, в Гърция например. Въпрос на приоритети.

18

Анонимен

преди 4 години

Направете минималната заплата 2000 3000 евро никой няма да работи за 600 700 800