180

Русомраз

преди 4 години

Тя и Нинова обеща да подаде оставка...

179

времето си тече ...

преди 4 години

Оставете руснаците да си тънат в калта.Докато тук ни занимават с чужди проблеми, нашите все се отлагат.Кой ще ни каже кога най-после Цацаров ще започне да работи и да въдвори Елена Йончева в Сливен?

178

Анонимен

преди 4 години

тоя гмом лъже дори и да каже (добър ден ) 100% на вън ще е нощ

177

Анонимен

преди 4 години

русия блато в северен Китай

176

Анонимен

преди 4 години

Връщайте субсидията кутевчета

175

Реалноста

преди 4 години

Нито путин ще дигне заплатите в русия нито бсп ще спечели каквито и да е избори в България

174

Анонимен

преди 4 години

егаси типовете че и плюсчета си нацъкали на плюнките против русия. да става голямата война и да се приключва.

173

men

преди 4 години

и чекаме една статия за 40 процента от американейшъните дето са без здравна застраховка и около 60 до 100 милиона дето за винаги са се отказали да си търсят работа там и чекат купоните и варят мет по цял ден. те благоденстват ли всичките и карат ли си фераритата из бевърли хилс. в басейните им конско млечице ли е?

172

men

преди 4 години

в училищата е абсолютна леш 90% от децата са ***. ще ви питам пак след 10 години де сте богари. да видим.

171

men

преди 4 години

питомниците на държавичка с още десетина години животец като самостоятелна територия тръгнали на руснаците да се смеят. имали вили по гръция, на халкидики ходели. в русия нямало какво да се яде. 5 милиона били на ръба на оцеляването. ама и най богатите на света да сте докато не видите мизерията около себе си няма да станете хора. старците ровят по кофите, мингишите колят, изнасилват и бият, българския "***" краде по 20 милки на километър път трета категория, в училищата е абсолютна леш 90% от

170

наблюдател

преди 4 години

Наистина е жалко, но рускините вървят по-ефтино от филипинките в Дубай и наоколо.Сега се отвори много работа в далечния исток, защото поради политиката за едно дете в Китай мъжкото население е в пъти повече от женското.Като поработят, идват да се женят за някой който има БГ паспорт.

169

Арабите имат петрол

преди 4 години

Руснаците инат повече петрол от арабитеАнаби най-бедния арабин е по-богат от средния руснак Що така ве, Лундин?

168

антизападопоклонник

преди 4 години

До анонимен 193,Най-големите врагове на Русия получават финансова от същата! Руските излишъци отиват в огромната си част за изкупуване на американски държавен дълг!

167

антизападопоклонник

преди 4 години

Е да, по яко е да си анонимен! Пък това дето го каза ми е пределно ясно! Нещо не се връзват много нещата, обаче! При условие, че наистина руснаците живеят толкова зле, колкото излиза по сметките, то досега трябваше някой да се е престрашил да очисти или онзи немец Герман Греф, или Набиулина или Медведев или някой от този сой, ако не за друго, поне за назидание на останалите! Някъде бях чел, че в Русия вземането на пари "под масата" е масово явление и по някакъв начин е изгодно за всички!

166

антизападопоклонник

преди 4 години

загрижени за благоденствието на собствената си страна и сънародници, а са по загрижени за благоденствието на чужди страни! Нещо повече- натрупаните финансови излишъци в Русия от самата руска централна банка се изнасят и се влагат в западни страни, а не се инвестират в страната!

165

антизападопоклонник

преди 4 години

Добре, явно трябва да ти се вадят думите с ченгел от устата, затова аз ще продължа. Путин обещава, ама преди да обещае, да види какво правят хората около него и колко са загрижени за съдбата на сънародниците си! Показателно- шефа на най-голямата "руска" банка, Герман Греф предложи да се основе фонд за събиране на средства за опожарената катедрала Нотр Дам в Париж! Със същото предложение излезе и министъра на културата на Русия! какъв е извода- Русия се управлява от хора, които изобщо не са...

164

ахой

преди 4 години

До антизападопоклонники това беше достатъчно

163

Анонимен

преди 4 години

Как сте картонджии???? Нещо мултитаскинг го давате, а? Ем триете картони, ем изчезвате! Яката работа! Две в едно!

162

антизападопоклонник

преди 4 години

До ахой,Много лаконично! Дай малко по-подробно!

161

ахой

преди 4 години

До антизападопоклонники си прав и не си прав