55

Анонимен

преди 4 години

В България програмистите са само 40, макс. 50 хил души, нищо като бройка в сравниение с другите отрасли. И не са български програмисти, в България няма ИТ сектор, това са кол центрове на западни фирми които доработват някакви проекти в България заради евтината работна ръка и ги използват само за боди шопинг. Като дял в БВП са нищо така наречените програмисти, парите които черноработниците българи само от Германия изпращат на близките си в България са повече като оборот от всичкото програмисти.

54

Бахуро

преди 4 години

Кефи ме как се изказват хора, дето и идея си нямат от Калифорния и цените там (особено в силициевата долина), от маниера на работа и т.н. Както и че не правят разлика от блокчейн и биткойн. Няма да обяснявам и разликата между скрипт мънки и програмист... Здраве да е, дано успее човека. Важното е такива като нега да станат критична маса, че да можем да изринем тая *** и да имаме най-накрая държава.

53

Иван

преди 4 години

Заради жена да дойдеш тук....само като дойде зимата и види мръсотията, пушека от комините на шведите, състоянието на улиците и въздуха, сметката си за тока...сега е приятно иначе да хаха

52

Анонимен

преди 4 години

Виждам тук в коментарите е пълно с прости мрънкащи комплексари. Вие хора явно мразите всичко, но най вече мразите себе ди.

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47В България програмисти има доста. Има и завистливи дребосъци като теб.

50

ддд

преди 4 години

До Анонименсъгласен. 99% обаче нямат хал хабер за какво пишеш.

49

Анонимен

преди 4 години

Не го познавам този господин, ама като гледах видеото и го слушах май са му доста объркани нещата и не знае точно къде се е върнал.Сигурно си мисли, че в България средата за бизнес е подобна на тази в САЩ.

48

Az

преди 4 години

Мдаа, колко много безработни комплексарчета по цял ден пишат глупави коментари... не е истина!

47

Анонимен

преди 4 години

Човекът не е много наясно какво говори, ясно е дошъл да обере паричките на заблудените. Блокчейн било електронен нотариус. Блокчейн е точно обратното на елктронен нотариус, абсолютно анонимна система, ако стане нещо с блокчейн не може да отидеш както при нотариуса да провериш кой е напрвил и подписал това и да търсиш отговорност, при блокчейн е разпределно между компютри в мрежата, никаква отговорност, никой не носи огроворност, само при арменския поп може да отидеш, това си е пирамида.

46

Исай Леви

преди 4 години

До Програмисче от ГЕРБайде спри се - не искам да намаляват доходите ми

45

Анонимен

преди 4 години

Не мога да гледам сериозно на човек, който е бил в Белия свят, твърди че е постигнал успех и се е прибрал в Тиквената ко чина, прогнила от мизерия и корупция.Не го вярвам.

44

факт

преди 4 години

Един се връща сто напускат другото е пропаганда!

43

Анонимен

преди 4 години

В България няма програмисти - има телефонисти в кол-центрове по разни чужди аутсорс компании.Дават им по 1 500 - 2 000 лв, които са добри пари за България, но това НЕ СА ПРОГРАМИСТИ.Истинските програмисти работят за себе си и не падат под 120 000 $ годишно.

42

Програмисче от ГЕРБ

преди 4 години

Да е жив и здрав Бате Бойко.Направи ми заплатата 6 К и нямам намерение да мърдам от БГ.

41

Анонимен

преди 4 години

Поредният обслужващ IT персонaл в бг. Живеят добре и забравят какво е наоколо. Аутсорсинг капиталисти в най- бедната държава в ЕС.

40

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

39

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо вярва в блокчейн и е напрвил фирма за блокчейн, това е пирамида, кой вярва в пирамиди? Блокчейн е рискована, бавна и ненадеждна технология, по малко от 1% от финансовите транзакции минават през блокчейн и то предимно изпрани пари или пари от наркотици. А в България няма ИТ бизнес, всичко е западни поръчки, този явно са го напомпали малко от САЩ някой му е дал пари да намери шарани в България да им събере паричките с блокчейн проект, много хора се лъжат и се печят пари от това.

38

Анонимен

преди 4 години

Сигурно се е върнал от тежък патриотизъм? Скоро ще му мине и ще бяга със сто км в ч. Оквен ако не е дошъл за 1-2 години да си почине. Там се бачка. Ама не като тук.

37

it

преди 4 години

Тука виждам пишат главно хора, които НЕ са ИТ. Наборите и ИТ колегите на Асен вече имат собствени ИТ фирми в БГ с по над 100 човека персонал, само се местят в по-големи офиси... Що никой от тях не пише тука и не плюва по БГ?

36

Анонимен

преди 4 години

по 14 часа на ден за 1000 долараАко познаваш такива, дай ги насам :D