99

Dj dance machine

преди 4 години

Да кажем една маина на сателитите е време.Защо по безобразно отношение на Булсатком Ловеч на шефа на подръжката не съм виждал тоя младеж защо е сложен там не знам но не муе място колегата дваисе пъти за един кабел ходи да се моли тоя и кабел няма клиенти с по година ли трябва да чакаме за приемници господин началник ние сме потребители 35 лева малко ли са ещедоиде време в което ще се молите докарахте наи добрия сателитен оператор в разпад е ще ви траем още малко Славчо и голямата ти уста ще спре

98

Анонимен

преди 4 години

До СобственикТебе па кой те брои за слива ? Само ти ли можеш да гърмиш а дечица имаш ли ?

97

да

преди 4 години

защото България се управлява от мафията

96

Анонимен

преди 4 години

Е точно тия всичките се хранят с това ддс как ще искат

95

Анонимен

преди 4 години

Ти какво постигна с правописа си?Доста, просто ми е такава работата - дори минималните грешки веднага личат.Щом имаш такива познати, питай ги дали са съгласни да спасяват животи за същите пари, които получава и този, който дреме на някоя бариера по цял ден. Така де, да са равни. И да им вземат някой апартамент или кола, че да му я дадат - да има равенство между хората.

94

Анонимен

преди 4 години

Това е шайка бандити!Какво правителство го наричате?Крадливи айдути,пладнешки обирджии!

93

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави намаляват ДДС-то, у нас- гербавата мафия продължава с рекета.

92

спрете кражбата

преди 4 години

Данъците са Кражба - в България срещу данъците си не получаваш нищо в замяна, освен Краденето им от Затлъстели Политици!

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 94Не, точно. Аз имам малък магазин и смятам, че ако цените паднат (т.е. смъкна ги, защото няма ДДС, или поне се намали), ще се увеличи продажбата и нуждата от производствто и обслужващ персонал.

90

Анонимен

преди 4 години

Искам да видя, какви топ специалисти ще останат ИЗОБЩО, ако направите зпалтите равни.ОСвен, да затапите границите, както едно време ... Нема друг начин.

89

до 88

преди 4 години

Да ти имам логиката!!!Бахтау *** парче!Прав е оня че 80 % сте ....!

88

Анонимен

преди 4 години

Дори и да падне ДДС, цените няма да паднат въобще, ще напълните джобовете на търговците, ако имате 2 грама мозък ще го разберете.

87

капиталист-анархист

преди 4 години

За Какво Точно Ни е Правителство - Разпускане на Всякакви Държавни Структури!!

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"С този правопис, какво точно работиш?"Познавам лекари, който пишат п, вместо т, а, вместо о, но са спасили около 1500 човека, до ден днешен. Ти какво постигна с правописа си?

85

Хахахааааа.

преди 4 години

Няма "равномерно разпределение"!Няма аз да бачкам, като луд, а ти лежиш и пърдиш..... И после "всичко по равно"!!!!ТАЯ умря с руския комунизъм!/.... И още ще умира... хахахахаааааа... /

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80Ще плаща .. Ще плащам за макбука си, дето е 6800 лева. За часовника, който е 12500 лева. За винарната, която ще направя, за да има с какво да се занимавам, когато се пенсионирам. За якетата си, които са по 1400 лева едното. За един от 50те чифта кецове, който нося по 2 пъти годшино. За 12 степенни менюта и за почистване на апартамнета си.Неа теб не дължа НИИИИИЩО! Този път я няма чарвената армия. Разум над чувства!!!

83

Планова икономика!

преди 4 години

Трябва да се национализират всички ключови сектори на икономиката и да се ограничи вноса на всичко което можем да си произвеждаме сами!Просот е нодопустимо да има такова разслоение в обществото. Не може единични лица да притежават сектори на икономика от които зависи националната сигурност.Енергетика, комуникации, добив на ресурси, строителство на инфраструктура, това са първите неща които трябва се национализират на 100%. После едрите производства, и земеделието.

82

Реалист

преди 4 години

До 64. Доста си скаран с цифрите - даже БСП имаха повече от 400 000. И се гледат избирателите, а не населението. А според мен малкото гласували по-скоро означава, че са доволни. Няма логика ако някой е толкова недоволен, нещастен и беден да не отиде да гласува масово против, а да си стои вкъщи или да е на почивка.

81

Анонимен

преди 4 години

"Задължителна казарма по 5-6 г. и за децата на политиците и богатите."5-6 години? И каква е целта? Ще станат "мъже"?ХАХХАХААХХАХАХ

80

Анонимен

преди 4 години

Планова икономика!,С този правопис, какво точно работиш? Отделно, че щом е толкова лесно да станеш собственик - стани, ще взимаш и ти 1000 пъти повече.