133

Скептик

преди 4 години

Трябва ли да разчитаме Само на НАТО за сигурността си?

132

изненадаа

преди 4 години

Радев щял да награждава Рубин на 10-ти с орден Стара планина,моля ти се.Сигур Путин го е ядосал.

131

Ххх

преди 4 години

Добре, че Борисов го направи президент, та малко да прогледни. Сега е в ситуация храни куче да те лай.

130

Х

преди 4 години

Борисов даде зелена светлина и на двамата- плевнелиев и Цветанов, а те излязоха неблагодарни. Просто се надцениха.

129

Анонимен

преди 4 години

Слагач. Каквото пипне го омърсява. Бате правилно го разкара...

128

ВБЕСЕН

преди 4 години

Абе докога ще ни го натравате това нещо???То бива опростачване на нацията , ама вие я докарвате до оскотяване бе!АЙ СИК ...ТИР!!!

127

socialen

преди 4 години

Прокопиев все пробутва такива като Плевнелиев на Борисов, защото в ПП ГЕРП са само неграмотници.

126

Анонимен

преди 4 години

Калинка на ГЕРБ и нищо не разбира. Жалко за горкото насекомо че го сравняват с гербаджии.

125

WTF ?

преди 4 години

Отвратително мекотело! Безпринципен! Защо трябва да казва на някой нещо,нали вече няма думата???!!! Радвай се на пенсията/доживотна/ и на другите /откраднати/ мангизи и това е ! Недей дава акъл,нема нужда !

124

да анонимния

преди 4 години

г-н някаква подлого (използвам Вашата терминология), вие явно не разбирате написаното!Ще се постарая да ви го обясня достъпно за вашето IQ!Монополизмът - Лошо!Алтернативни източници - Супер!Но, Определяща е Цената!Пример:Кило домати на пазара е 5лв. (скъпичко), вие се опитвате да убедите продавача да снижи цената, но той твърдо ви отказва защото знае, че другите продавачи на пазара продават кило домати за по 6лв!Алернативата ви е:- купувате - не купувате - купувате 1/2 кило

123

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев притежава идеалното оръжие срещу Русия - рога!Интересно, кой плаща на този сайт да ни занимават непрекъснато с простотиите му.Когато триете този коментар си спомнете на кое място в света сме по свобода на словото!

122

до 127

преди 4 години

Най-много ми прилича на *** този от снимката. Готови сме да купуваме по-скъпа газ само защото е от САЩ?!

121

Мишо

преди 4 години

Човека или бота под 122 е писал нещо невероятно. 45 години разчитахме на Русия..... , после по думите му се разбира, че отново разчитаме само на Русия. Това нещо явно няма представа, че България е в ЕС и отдавна не разчита само на Русия.Но какво се учудвам горивото на бензиностанциите ако стане 3 лв за литър пак Русия ще е виновна. Все някой друг ни е виновен!

120

до 127

преди 4 години

До Анонименгнусна руска подлого ,не ти ли влиза в бетонната глава че руснаците ни продават ДВА ПЪТИ ПО-СКЪП ГАЗ отколкото на Германия и че щом газ от Америка ,пътувал през половината земно кълбо е по-евтин ,това значи че българинът е ОГРАБВАН от Русия .Или това теб не те вълнува щом Путин ти плаща?

119

Анонимен

преди 4 години

Господин бивш преЦедент, много е лесно да даваш акъл отстрани, без да конкретизираш алтернативата!!!Да, Монополизма е лош фактор за потребителят, но от друга страна каква е алтернативата, тоест, в крайна сметка се пита каква е Цената на предложената от вас алтернатива за горивата???псГловното "послание" във вашето изказване е "дълбоката ви загриженост" да не би случайно да загубим "американското доверие"!?Вие май сте бил, сте и ще си останете Агент на чуждо влияние!!!

118

най-българския

преди 4 години

ПРЕЗИДЕНТ-гн Плевнелиев. Ако участва в избори руската *** Радев няма шанс. Затова кричать рубладжиите.

117

Bad Company

преди 4 години

Руските *** пишат пост след пост срещу Плевнелиев :)) Панелни мизерници , тролещи за 500 рубли на ден /7$/ са изкривени от злоба срещу почтен и успял мъж, уважаван в целия свят и радващ се на живота:)) Нещастна работа.

116

Анонимен

преди 4 години

До Плевел я кажиАй стига с тая Русия бре!! Русия, русия, русия...........Дева и това скотско блато вмирисано

115

IVANOV

преди 4 години

ТОВА МЕКОТЕЛО , ТАЗИ *** , ТАЗИ ШАМАНДУРА ОТ КАДЕ ИСКОЧИ . СТОЙ СИ ТАМ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕ4Е НИКОГА!

114

Плевел я кажи

преди 4 години

Ей,бурен,я повтори,кога ще се гърмим с Русия? Нещо беше споделил преди време,я си спомни!. Нали са твои словата ,,Турция е братски народ,добър съсед и верен натовски съюзник! Ставаш за водач,но само на прайдове ,като този в София! Иначе при война с Русия,ако си близо до мен,познай по кого бих стрелял първо!