85

Ф.С.В.

преди 5 години

Ами ако Чане се е скрил в бидон със сланина ?? Тогава Полицията ще трябва да чака до края на годината 2019- Той ще има храна за година напред !! УЖАС!!

84

Предложение

преди 5 години

А по постоянен адрес проверихте ли или си е сменил адресната регистрация и заживял в гората.

83

Анонимен

преди 5 години

Ако имаш мозък в главата, значи си недосегаем за БГ полицията.

82

Анонимен

преди 5 години

Някой трябва да му каже че врагът е ББ а не близките на жена му

81

Анонимен

преди 5 години

Имам приятел който всяко лято отива в планината за 1 месец. Взима само нож и кибрит. Никаква храна. Яде каквото хване, пие от реките. Нищо не му трябва. Явно може. Нашия има и огнестрелно оръжие. Сега ако започне да трепе и политици - на колене ще му се кланя за уменията. Не филм ами направо оскар заслужава.

80

Василев

преди 5 години

Редовите полицаи не са лоши хора, те изпълняват указанията на посредствената корумпирана шуро-баджанашка селско-просташка герберска администрация!!!В тази страна не се носят отговорности за неуспехите, иначе обичаме да се хвалим какви успехи сме направели и какво чудо сме сътворили!Сега последно кой докара концерна Фолксваген , че не разбрах!!!Селяни прости, селенията си личи от километър, а простотията никога не може да я скриеш, до като посредствеността е заложена във вашите гени!Вини!ЦРУ!

79

Анонимен

преди 5 години

Дано не превърти съвсем и да подпука тия, които го търсят...

78

Анонимен

преди 5 години

"Издирваният за две убийства Стоян Зайков от Костенец може да извърши грабеж в околните села, за да се нахрани. За това са предупредени кметовете на близките населени места."А може и просто да отиде да си напазари от магазина. От какво да се притеснява когато банда некадърници го издирват. Все пак уби човек в район пълен с полиция и медии.

77

ПРИЗИВ

преди 5 години

--Чане - ако четеш Днес БГ- -сложи си оранжева жилетка с лого на гърба мишена - излез с вдигнати ръце от бидона (не знаем кой е бидона от стотиците в Костенец) и кажи че ти си Чане (защото може да си с брада или с розова перука) и си покажи личната карта на първият полицейски служител който видиш- СИГУРНОСТА ТИ Е ГАРАНТИРАНА! - в противен случай ще умреш от глад освен ако не си йога- Ние ти обещаваме веднага да ти купим една голяма пижа или биг мак с играчка вътре! Хайде излазай на ОТКРИТО! ХМ!

76

Анонимен

преди 5 години

до 92 Муахахахаах...

75

Василев

преди 5 години

И сто хиляди полицаи да има на терен, ако горе мозъка е посредствен , няма да има никакъв резултат!!!Герб мислят така, "Да са напънем преди изборите и да съберем малко червени точки"!Да, ама не!!!Агент Чарли Доусън!ЦРУ!!!

74

Анонимен

преди 5 години

Сутринта излезох да си купя кафе. Гледам кварталния пред кафето стои на един крак. Питам го що така бе, а той казаха ни да сме на крак.

73

Анонимен

преди 5 години

Бойко е много зает, иначе можеше да се включи с някой гранатомет, той има опит от миналото!

72

Анонимен

преди 5 години

При такива издирвания се обявява награда. Той може да се крие в някоя планниска вила на приятел.

71

Василев

преди 5 години

Аз ако съм на мястото на главния секретар на МВР и на вътрешния министър, ще си подам оставката доброволно, такса както съвестен самурай , ще си прави харакири , след срам и резил , че не е защитил господаря си!А вие селяни прости, сте дънъкоплатците и работодателите на висшата държавна шуро-баджанашка селско-просташка посредствена администрация!!!Агент Даръл Бранкети!ЦРУ!!!

70

Анонимен

преди 5 години

Според мен се крие в патрулката с която го търсят.

69

Ми

преди 5 години

Пожарникаря що не участва в търсенето. Тия там ген мър дър дето ги има за кво са му дадени.

68

Анонимен

преди 5 години

Сега прочетох в друг сайт, че в района на Костенец имало мъгла и това затруднявало работата на полицията. И се разсмях с глас.

67

Василев

преди 5 години

Казах ви селяни прости, да работите качествено и ефективно, а не да се лутате като полицейски мухи без глави!!!Генерал Борисов ще се включи и ще ръководи акцията, така както ръководеше държавна висша корумпирана шуро-баджанашка администрация, която крадеше от еврофондовете и бюджета!!!Агент Даниъл Мортимор!ЦРУ!!!

66

11

преди 5 години

В кладенците проверихте ли? Всяка втора къща има кладенец в който всеки може да се скрие ;)