15

Тра-ла-ла

преди 5 години

Тия па много интересни!? Е, колко да струва един човешки живот?! Разбира се, че е безценен.Колко искате да лежи? Сто години? Колкото е предвидено в закона - толкова ще лежи! И не смейте да изземвате правомощията на съда!Такива самолюбиви нарциси са станали всички.... Само и единствено собственият им живот им е най-най-най-ценното нещо...

14

баба мара

преди 5 години

след като си е признал всичко до живот без право на замяна корекция назакона незабавно в белене с мотиката да си изкарва прехраната

13

Тооо

преди 5 години

В съседна Турция ги съдят до живот, само за заговор срещу властта , а този е изнасилил и убил жена по мъчителен начин с удари .В Пакистан такива убийци ги убиват с камъни.Повечето щати на САЩ се счита, че убийците са разход за обществото и ги ефтанизират, вместо да лежат до живот.

12

хохо

преди 5 години

До АнонименЧестно казано не ме интересува кой е , просто искам това да бъде преустановено ... и едните и другите са мър..ши.

11

fake news

преди 5 години

не, щото няма да лежи 30на втора инстанция ша я намалят на 8на апелативния на 5и с добро поведение е на вън след 1г.честито. че така, живота и струва 1 година, не 30 :)

10

Анонимен

преди 5 години

До хохоПолитиците очевидно заслужавт едно яко наказание...РАзберете хора, тези които в момента "управляват" не са нищо повече от вас, не ви превъзхождат с нищо , нито имат повече интелект от вас...те са обикновенни , дребни души...

9

Анонимен

преди 5 години

Отнел си брутално и насилствено човешки живот - лежиш до живот.Като няма смъртна присъда ще гниеш в затвора.

8

Анонимен

преди 5 години

Ако жертвата не беше журналистка и ако не се беше разшумяло толкова по Европа, щяха да му дадат 3 години условно.

7

Анонимен

преди 5 години

Тридесет години не са малко, ама като знам, че за добро поведение, и полагащото му се условно предсрочно, не повече от двайсет години ще лежи, което е малко предвид бруталното престъпление което извърши!

6

Анонимен

преди 5 години

Този въпрос трябва да се задава на гербаджийските юристи, които преобръщат правото наопаки, за да пазят избраните и техния любим електорат.

5

хохо

преди 5 години

В тази държава се подиграват с нормалните хора които искат да живеят нормално...ОК , сега съдията не е виновен, а кой питам аз? Сега проблема е в политиците които са създали този скопен закон , очевидно в услуга на някой. Защо в съседна Гърция ги осъждат на доживот? Това са много прости въпроси на които май никой не може да отговори , нали ?Друг проблем ..Всеки ден се тръби, че няма деца в тази държава , не се раждат и т.н. И какво се прави по въпроса? Нищо. Жалка работа. Гнус ме е вече ...ю

4

Анонимен

преди 5 години

А убиеца местан колко ли ще получи?Ще му вземат книжката за 1 година и ще го потупат по рамото.

3

Анонимен

преди 5 години

А убиеца местан колко ли ще получи?

2

Ф.С.В.

преди 5 години

Не се притеснявайте- Те затворниците ще му издадът справедлива присъда !! Няй много няколко месеца да види слънцето му давам !

1

teo

преди 5 години

МНОГО ГОДИНКИ МУ Е ДАЛ русенския корумпиран СЪД !!! Трябваше да го освободят и обявят за НЕВИНЕН !!! Ето това е българското правосъдие и СЪДЕБНА СИСТЕМА ! Тъка ще гледаме ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ! ТОПКАТА Е В НЕплатените ЖУРНАЛИСТИ !?!? БЪЛГАРИНО СЪБУДИ ЛЕВСКИ ???????