22

Анонимен

преди 5 години

тоя мошеник предлага парцелиране на страната на няколко васални области с "демократично избран" васал и пирамидална структура на функциониране.с една дума - масонско , пирамидално структуриране на "държавата" и окончателно кастово деление!Закривай !

21

Каквато

преди 5 години

и конституция да се приеме ттрябва да се заложи принципа на ОТЗОВАВАНЕТО. В съвременното общество, където хората са много по-консиридрани и информирани с е нормално да се изисква ОТГОВОРНОСТ ОТ ИЗБРАННИЦИТЕ.

20

Анонимен

преди 5 години

Софиянски не е цвете за мирисане, но идеята му е добра като цяло.

19

Българина

преди 5 години

Идеята е много добра, казва се ФИНАНСОВА И АДМИНИСТРАТИВНА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ! В германия швейцария австрия холандия и кой ли не е така дори сащ. С малка корекция за общините 50, областта 30, 20 държавата. за 30 г софия порасна а страната намаля с 3 млн, ясно е че е за сметка само на провинцията. България ще оцелее само при горната реформа, всички министерства извън столицата, само МС НС и Президента. София живее живот без провинцията, но и провинцията ще заживее живот без ТАЗИ СТОЛИЦА.

18

Анонимен

преди 5 години

Единствено добра идея е намаляване на областите!Интересното в това е ,че Живковото комунистическо управление през1987г. ,съкрати повечето области,но седераstите ,ги върнаха отново на28!Сега отявления седераst Софиянски ,друго говори!

17

Анонимен

преди 5 години

....група съмишленици....начело със свата му Черепа.Ако на крадците паметта е слаба на нормалните българи не е.Хората не са забравили усмихнатия крадец Софиянски.А вече и наглец.

16

Ехххххх

преди 5 години

На Софиянски са му свършили милионите и влиза пак в политиката да си вземе още.

15

Не го е срам !

преди 5 години

Извадиха и този крадец от нафталина !

14

Анонимен

преди 5 години

Великият ни лаборант завряния зет пише ли и той конституцията?

13

dmx

преди 5 години

Ако съдебната система беше заковала Мафиянски, България щеше да е друга. И за Черепа същото се отнася.

12

Анонимен

преди 5 години

И тоя падладя.То, от толкова пари и жажда за влияния и надмощия им превъртат мозъците.Позадели малко, докато беше кмет (сделчици, формално напълно законни) Има си мултимилионен бизнес. Заедно със сват си (черепа) също си въртят бизнес...и той сега ще ми се представя за спасител на нацията.

11

Оруел

преди 5 години

Лукавия :)

10

Само ГЕРБ

преди 5 години

Да направим Борисов министър до края на живота му и в парламента да има само депутати от ГЕРБ защото това е избора на целия български народ.

9

Анонимен

преди 5 години

"Той допълни, че сред съмишлениците са хора, които през прехода са заемали различни позиции има министри от служебния кабинет, както и хора от научните среди."- Тези същите крадци от прехода ще правят нова конституция. Ужас.

8

Анонимен

преди 5 години

Няма ли тези люде да спрат да се показват по телевизията?

7

време е

преди 5 години

Няма по-голям крадец от днешния.Тотално се оляха.Наистина трябва смяна на конституцията,защото не сме парламентарна република,а правителствена.Няколко души,излъчени от спечелила с 1 млн гласове партия си развяват байрака както искат,а президент,избран мажоритарно с 2 млн гласове няма думата.

6

Берба

преди 5 години

Този как не е следствен или осъден?

5

Софиянски

преди 5 години

пак ли се кани да краде. Насищане няма.

4

маймуна

преди 5 години

До Анонимен - НЕ ! ТОЙ Е НАГЛЕЦ МРЪСЕН !

3

Анонимен

преди 5 години

Хммм. Като знам какъв *** е българина, ще се напълним пак с разни тарикатчета като Бюреков и оня другия наркоман дет беше сценарист на Слави.