38

анонимус

преди 5 години

ОСТАВКА!

37

Анонимен

преди 5 години

Най-обикновена колониална тирания. Справяли сме се с далеч по-страшни тирании - нацизма, османизма, комунизма. Ще се справим и с ГЕРБ.

36

ТАКА ДЕ

преди 5 години

До АнонимеНКажи им го ти, аз го знам.

35

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

ИЗКЛЮЧЕНО И БЕЗ ГЕРБ!

34

АнонимеН

преди 5 години

До ТАКА ДЕКАЖИ ГО ТОВА НА РУМЪНЦИТЕ КОИТО ВЛЕЗНАХА С НАС В ЕС ПРИ БЛИЗКИ ФИНАНСОВИ ПОКАЗАТЕЛИ И СЕГА СА 2 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ НАС!!!!А ТУК БОРИСОВ СЕ СКЪСА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ СМЕ БИЛИ ЗЛЕ ЩОТО СТАНИШЕВ БИЛ ЛОШИЯ А НЕ ТОЙ!

33

Corel

преди 5 години

Ahaaa....zatui angletata izlizat ot Avrupata....

32

Логично

преди 5 години

До Анонимен 35Пропусна ''интелигенцията'' от Филиповци, Факултета и всички маали по Българската земя.

31

ТАКА ДЕ

преди 5 години

На 1 януари 2007 г. България официално стана член на ЕС и след тази дата е тотален цирк и грабеж.

30

Анонимен

преди 5 години

Средната класа, интелигенцията и богатите и успели хора в България гласуват само за ГЕРБ!

29

Анонимен

преди 5 години

Народът измира или се разбягва със страшна скорост, демографската трагедия е необратима. Мисията е изпълнена, мдааа...

28

АнонимеН

преди 5 години

СЪЖАЛЯВАМ , ЧЕ НЯМАМ ПАРИТЕ НА АРАБАДЖИЕВИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ БАЩА ИЛИ СИН!!! БОРИСОВ НЯМАШЕ ДА СИ НАМЕРИ МЯСТО В ДЪРЖАВАТА КЪДЕТО ДА СЕ СКРИЕ!!!!--------------ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ И ДУМИТЕ НА ЛЕВСКИ И ДЕЛАТА МУ!! ЛЕВСКИ ТАКИВА КАТО БОРИСОВ ГИ Е ОБЯВЯВАЛ ЗА ПРЕДАТЕЛИ И БЪРЗО Е РЕШАВАЛ ВЪПРОСА С ТЯХ!

27

Анонимен

преди 5 години

"Тия дето не гласувате за ГЕРБ сте свободни да се изнасяте от България и да отидете при другите 2 милиона предатели."Значи ще ви останат само ромския електорат и мутрите тука.

26

Анонимен

преди 5 години

Тия дето не гласувате за ГЕРБ сте свободни да се изнасяте от България и да отидете при другите 2 милиона предатели. Няма да липсвате на никой! А нормалните българи ще останат тук, ще подкрепят ГЕРБ до край и ще градят европейското бъдеще на България.

25

Анонимен

преди 5 години

Само да ви кажа, че гербаджиите не ги преизибират хората. САМИ се преизбират.Даже вече не им трябват циг.ански.те гласове. Така дълбоко да се оплели, така са превзели цвлата администрация, че само калинките и техните семейства са им достатъчни срещу НАС, след като не гласуваме...

24

Анонимен

преди 5 години

В България се живее чудесно. Все повече млади хора се завръщат от чужбина и започват бизнес тук.

23

Василев

преди 5 години

Някой знае ли кога започнаха масово да излизат негативните новини за ЕС???Малко преди елита на Великобритания реши да излезе от ЕС!!!Германия е велика селяни прости!Немската индустрия, немският инженерен гениален дух, немският самодисциплиниран работник изместиха тежеста и ядрото на ЕС от Брюксел в Берлин!Съвсем нормално е водача и лидера, той да прави политиката , защото дава най-много пари и има най-жестоката умопомрачаваща унищожителна извънземна индустрия!Меркел взе британски скалп!ЦРУ

22

Анонимен

преди 5 години

Шест месеца играхме ролята на хотел "ол инклузив", а темата за западните балкани беше предварително зададена от Юнкер при посещението му непосредствено преди началото на председателството, измежду списъка с видовете и количеството алкохол, и мезета, които трябваше да осигурим на гостите.А тука медиите се превъзнасят сякаш човечеството поколения наред ще пее песни за възхвала на събитието.

21

АнонимеН

преди 5 години

БОРИСОВ ТРЯБВАШЕ ДА Е В ГРОБИЩАТА ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ!!!ВМЕСТО ТОВА Е ПРЕИЗБРАН ЗА 3-ТИ ПЪТ!!!!ГЛАВНИЯ ПРОБЛЕМ НЕ Е БОРИСОВ А ЕЛЕКТОРАТА МУ ОТ СЛУГИ НА ДЯВОЛА!БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА В ЕС И ЗАТОВА СМЕ НА ДЪНОТО! 2 ПЪТИ СМЕ ПО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТ РУМЪНИЯ И ЗАТОВА СМЕ И ДВА ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ РУМЪНИЯ С КОЯТО ВЛЕЗНАХМЕ ПО-ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ В ЕС С БЛИЗКИ ФИНАНСОВИ ПОКАЗАТЕЛИ!!!ЗЛОТО ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е БКП ЕЛЕКТОРАТА НА (ГЕРБ И БСП) АТЕИСТИТЕ С ПОДКРЕПАТА НА АНТИХРИСТИТЕ ОТ ДПС!

20

Анонимен

преди 5 години

Комунистите трябва да бъдат мачкани до пълното им изтребление! Да е жив и здрав доктор генерал Борисов. Още дълги години да ни управлява.

19

Анонимен

преди 5 години

Реално в България има една малка шайка мръкначи (около 2-3 хил. човека) които са недоволни от правителството и по цял ден пишат глупости по форумите и плюят по господин Борисов.Сигурно БСП им плаща?Нормалните хора са доволни и ще продължат да гласуват за ГЕРБ! Нормалните хора виждат че градовете всеки ден добиват все по европейски вид.Нормалните хора с удоволстве ползват чудесните магистрали и пътуват из страната както по работа така и през почивните дни до хубавите ни курорти.