13

Анонимен

преди 5 години

Борисов: Ако не ни бяха спретнали пуча, Южен поток вече щеше да се строи. Кой му е претнал пуча на тоя само да не казва, че е от Москва?

12

ХА,ХА,ХА НЕ НАМ...

преди 5 години

РУСНАЦИТЕ ОТКРИТО СИ ПРИЗНАВАХА , ЧЕ СЛЕД ПОСТРОЯВАНЕТО НА ЮЖЕН ПОТОК" ЩЕ ВКАРАТ В БЪЛГАРИЯ , ВОЙСКИТЕ НА " СПЕЦНАЗ"--ЗА "ОХРАНА НА ГАЗОПРОВОДА"!!!А , ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО: НОВА---РУСКА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!СЛАВА НА МАККЕЙН!!!СЛАВА НА САЩ!!!

11

Осман

преди 5 години

Бре, голямо приятелство изкараха тия двамата. Голяма любов голямо нещо. А честата поява на руския правителствен говорител Дмитрий Песков по турските телевизии е черешката на тортата. Песков владее турския по добре от мен. Изгледах едно половин часово интервю с Песков и не можах да повярвам, че е руснак. Говори без никакъв акцент. В КГБ са имали добри преподаватели.

10

Анонимен

преди 5 години

Борисов си мислеше, че го е набил на руснаците, а то се оказа, че го е набил на нас само от транзит щяхме да прибираме стотици милиони евро ежегодно да не говорим за икономическите и геостратегически ползи.

9

ХА,ХА,ХА,...НЕ НАМ..

преди 5 години

НЯМАШЕ ДА ИМА НИКАКЪВ "ЮЖЕН ПОТОК" НИТО ПАРИ ЗА ГАЗА ОТ РУСКА СТРАНА , ЗАЩОТО СЛЕД НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА , БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ , ЩЯХА ДА ХАРИЖАТ ГАЗОПРОВОДА НА РУСИЯ ...В ЗНАК НА "ОБИЧ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ"!!!ЗАЕМЕ ГИ ПРЕКРАСНО ТИЯ ПИЕСКИ-- С Т.Н. "БРАТСКА ОБИЧ" ОТ КОЯТО ПОСЛЕ НИ БОЛИ ***!

8

****

преди 5 години

Ние сме наврени в Г..Ъ на географията,хората видяха,че на нас не може да се разчита.

7

Анонимен

преди 5 години

Къде сме ние ли. Ами под моркова на сенкя.

6

Да се свети името

преди 5 години

На МакКейн че ни отърва от руско енергийни робство!Амин!

5

Анонимен

преди 5 години

Къде сме ние питайте Боко, който се хвалеше как спрял проекта докато си мислеше, че ще извлече дивиденти после се оказа, че сме загубили милиарди и сега друго говори.

4

Боли ме чепа

преди 5 години

За бившите ни поробителки рассия и туркияАз съм ба дърва , тръбите им не ме топлят

3

евродебил

преди 5 години

Тръбата щеше да минава през България, ама нашите евро атлантически ,,приятели'' не ни разрешиха. А нашите управници донесоха от девет дерета вода само и само да доказват колко сме щели да загубим, ако проекта се изпълни. Сега подсмърчаме и се молим поне малка част от трасето да мине през наша територия.

2

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

НИЕ СМЕ ЗАД ЕРДОГАН!!!КОЕТО ОЗНАЧАВА , ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СТУДУВАМЕ И ГЛАДУВАМЕ И ДА МИЗЕРУВАМЕ КАТО ПРИ СОЦ-а!!!СЛАВА НА КОМШИЯТА !!!С КОМШУЛУКА СМЕ ВИНАГИ НА СПОЛУКА!

1

Наблюдател

преди 5 години

Много противно име на потока.