111

Тео

преди 5 години

В Израел има три милиона рускоговорящи евреи. Путин няма да ги изложи на риск. Израел имат F-35, което е произведено това десетилетие. С-300 са от 79-а година! Не че нещо, но фактите говорят. Не одобрявам това, което прави Израел спрямо коренното население, но за съжаление отново нищо няма да се случи!

110

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До Един от СеверозападаЗа разлика от теб мога да произведа работеща машина от нищото. Достатъчно ми е да попадне листче салфетка и химикалка за да стане идеята една работеща машина.Имам си в гаража всички металорежещи машини за разлика от теб който плакне очите си в нета на снимки на ФУ 250 който никога няма да го има....

109

С300 са яки !

преди 5 години

Нищо чудно някоя сушка да опуцат пияниците :)

108

Анонимен

преди 5 години

И не само това. САА и Русия, ще го играят защита. Атаката се очаква от коалицията. Обаче, Докато коалицията съгласува и задължително желае да го играе на сигурно (гарантирано превъзходство), то САА и Русия, повишават шансовете си с С 300. При този паритет, ще има следващи ходове. И задължително ще се проверяват възможности на новото въоръжение. Така че, очаквайте и Ц 400 и ф 35. От цялата игра ще печели гарантирано Сирия, щото с всяка провокация ще постига все по усъвършенствана ПВО.

107

За 109

преди 5 години

Онез са друга Рушка излагация -КалибърСлед като паднаха в Иран иранците забраниха на Блядистанци да ползват въздушното им пространствоПълни жалкарип;)

106

Анонимен

преди 5 години

Тези С 300 същите ли бяха, които изстреляха от империята на злото и половината паднаха в Ирак. А се говори,че някои дори се върнали обратно в империята? Най вероятно сега да цапардосат с тях Кузя, ако успее да да се довлече до там!

105

факт

преди 5 години

До Анонимендо 104Руските войски в Сирия НЕ могат да отразят масирана въздушна атака със стотици(до 1000) крилати ракети и самолети,просто защото превъзходството на САЩ и съюзниците им в региона е 30:1.Единствения шанс за сдържане е вкарването на ядрено оръжие в сирийския контекст.Как ще стане не е ясно,но нямат друг изход.Кой знае,Баба Ванга може да излезе права...

104

Боби

преди 5 години

До Хан Крум продСТЕЛТ крие или реално намалява далечината на откриване от подобен радар(3 см диапазон)За това още в С-300(по късните модификации общо приети на въоръжение 11 модификации) Рашките добавят допълнителен МЕТРОВ радар който осветлява СТЕЛТ самолетите на практически всяка далечина на която може да работи радара.С-400 Радарите вече освен сантиметров диапазон работят и в дециметров и в метров като превключването става едва ли не на всеки следващ импулсЗа това се страхуват от С-400

103

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно ще дойде времето и на Джуджагин и неговата диктатура, както се случи и с кочинaта ссср!

102

до 104

преди 5 години

Даа ,очертава се многоходов сблъсък , а дотогава еврейте ще ги блъскат едноходово

101

Анонимен

преди 5 години

Не става въпрос за Руската база. ВМС имат също ПВО, и могат да дадат бой, но остават без защита. Проблема е, как да спрат масирана атака от крилати ракети, и самолети едновременно.Пробваха с 8 ракети САА свали 5. Пробваха с няколко Ф ки САА уцели два. Сравнително успешна бе единствено атаката с 28 самолета, и над 60 ракети. На база тези данни, коалицията реши да струпа сериозно количество ракети в Средиземно море. С 300 е ответната реакция. В Сирия се пече сериозен сблъсък, и то многоходов.

100

Анонимен

преди 5 години

А бе, какво става с умните томахафки на Тръм дето от 100 ракети само 15 ударят целта и то все изоставени сирийски летища където няма руска противоракетна защита?

99

Анонимен

преди 5 години

Платените гейевроатлантици яростно бранят своите господари от краварника.То не са гущери, ханове, и всякаква подобна изм.ет. Колкото и да ревете Руснаците унищожиха ИДИЛ, създаден от сащ и изсраел, Асад е на власт.Изсраелците спряха да летят над суверенна Сирия малко по малко нещата ще се нормализират.Но вие ще си останете американски подметки.

98

мазепа

преди 5 години

Разбира се , че С-300 не е срещу трети страни, видяхме че срещу Томахоук и ф-16 не действа. Действа както С-200 - само срещу руски самолети.

97

Анонимен

преди 5 години

САЩ избиха няколко хиляди цивилни от собсвениея си народ като взривиха небостъргачите на Световния търговски център.

96

Анонимен

преди 5 години

Имате си ги! Доставите им ги братушки! Време е Който се прави на тарикат Да си "плаща"!Живеем в такива времена. И няма място за шеги и сметки! Край с жертвите! Време е да си плащат! Който и да е той!

95

Анонимен

преди 5 години

Ама F-35 можел вече да лети?

94

Боби

преди 5 години

До Хан Крум"На израелските летци им е през оная работа за С-300. те летят на F-35 които са невидими за руските бракми."Хане ти поредния "ЕКСПЕРТ" ли си?ВСВ ВБ създава МАГНЕТРОНА и с това позволява да се повиши честотата на Радарите. Практически е установено че радарите действащи в сантиметровия обхват и по-точно 3см обхват практически не се влияят от атмосферните условия (освен торнадо и ураган 5 степен)95% от радарите по света са подобниСТЕЛТ крие самолетите от тези радариНо не от Специал

93

Анонимен

преди 5 години

САЩ избиха хиляди цивилни българи жени и деца при бомбардировките над София!

92

голям шум за нищо!

преди 5 години

Нали неотдавна руснаците вкараха в Сирия с400 за осигуряване безопасността на военните им! За какво е този шум сега относно старите бракми с300!