40

Много кока и бело

преди 5 години

До До много кокаЛеките жени се мислят за чичковци, както ти мислиш за един интелигентен мъж с добри обноски. Нима сте различни в целта си?Аз мисля, че ние като хора трябва да мислим само за това как да подобряваме себе си и да се справяме по-добре с живота тук и сега. Не трябва да мислим на база на предразсъдъци.Отношенията между мъж и жена са на база на техните отношения. Пожелавам ти да намериш мъжа за себе си и да бъдеш широкоскроена и позитивна. Аз също съм сам като теб - сам.

39

Анонимен

преди 5 години

Жената е огромен "океан" от различни видове чувства и действия. Според, зависи от нейния партньор. Ако ти си перверзник и тя ще е перверзена с теб. Човек така е устроен търси и намира себеподобни. Не случайно е израза "с нея/него секса ние прекрасен" Хората се намират по много неща и си допадат, стават си самодостатични един друг. И остават заедно. Допадат си. Ти си го потърсил и поискал.

38

Шаро

преди 5 години

"Афект" май е любимата дума на адвокатите, но този път няма да мине.

37

До много кока

преди 5 години

Когато системата почне да мисли вместо главата, ама горната, ще я обвиняваме вместо хората. Обещавам.Аз съм от онези жени, които са безценни. Толкова, че не може да бъдат купени. Мъжете с пари нямат нещата, които искам. И не могат да имат жена като мен. Не случайно се мятат на леките. Нормалните жени ще ги отрежат. А с леките жени ще патят, защото за леките жени винаги има следващ лъскав чичко.

36

Анонимен

преди 5 години

20 години....... вие луди ли сте бе?

35

До 38

преди 5 години

Мда така е ...нормално е 20 годишна да приема покана за вечеря от 50 годишен...тъй като видиш ли баща и не я поканил никога на обяд...абе ти бръмбари ли имаш в главата

34

Много кока и бело

преди 5 години

До До много кокаНяма морал в България, има само хора които говорят за него, само когато им е удобно да се изтъкнат, в контекста на някаква негативна ситуация. МОРАЛ НЯМА

33

Много кока и бело

преди 5 години

Безкрайно много обичам сeкcа, красивите жени и евтините животински емоции, както всичко останало ценно, което ме кара да се чувствам човек - например да разглеждам камък в музей, да мисля по философски въпроси.Защо да мисля нещо лошо за леките жени? Няма как да стане. "Нормална" жена никога няма да ти предложи перверзен секс.

32

Анонимен

преди 5 години

В малкия град е така. Цял живот е търсила одобрението на баща си. Това е страшно тежко. И изведнъж този мъж я одобрява. Той е на годините на баща и. Тя е щастлива. Борбата цял живот че не е толкова лоша всъщност е доказателство шефа и когато я кани на вечеря, обяд. Тя е добро изискано момиче. Това иска да докаже на баща си в борбата съссебв си доказване пред него. Нищо не разбирате само е, бане ви е в главата. Жените имат и други приоритети. Вие подредете вашите.

31

Мария

преди 5 години

Ето затова не се занимавам с "лоши момчета"

30

До много кока

преди 5 години

Ами всъщност дори коментарите тук доказват, че в България има морал. Ако ти си нямаш морал, моите съболезнования за липсата. Сам виждаш. Историите на отървалите се от морала си не са хубави.

29

Анонимен

преди 5 години

Именно баща и е ченге. И за първи път в живота си вижда мъж на годините на баща и който не е тираничен с нея и се държи, като с равен с нея. Приятелски. Ти нали се сещаш че цял живот е била равнис, мирно. Защо не погледнете психологичната гледна точка. Постоянно и се вменява вина и е вечно лоша и нещо не е направила., като хората. И изведнъж той пълно разбиране към нея(шефа и) дори я кани на обяд, вечеря. Баща и никога не го е правил, защото тя винаги е била малка и какво ще кажат хората.

28

Много кока и бело

преди 5 години

Сега ще ти кажа какво предлагам на "леките жени", които уважавам.Предлагам им различен начин на мислене и идеи, които могат да им помогнат да се променят. Правя го, защото имам нужда от добри хора около себе си и нужда от красиви и умни жени.През моята гледна точка, "леката жена" е нешлифован диамант, некултивирана земя, бъдеще, живот. Обичам ги и ги харесвам.

27

До много кока

преди 5 години

Никой не я съди, че е стреляно по нея, както вече писах. Съдят я, че е лека. Аз никога не съм била такава. Дори на 24г. Тя е възрастен човек, с ума си. Не дете. Грешките на възрастните не може да се равняват на детски. И последиците са по-големи. Как се лекува липса на морал? Често пъти от самия живот и за съжаление, по гаден начин. Има късмет, че е жива.

26

Анонимен

преди 5 години

Когато докажеш, че се будила до шефове си ще я наречем лека жена. До тогава се осланяш на лични предположения. Той може да и бъде баща! Позор! Да я сложиш до 30 годишен ок но с баща и да я сватосваш е прекалено.

25

Анонимен

преди 5 години

Дъщеря на кука...Това казва всичко.

24

коко

преди 5 години

Със сигурност може да върти кавали на разни мутряги и престъпници.За миндирляка почивен ден няма.

23

Анонимен

преди 5 години

"Тя в чужди *** не се е будила? В чуждо легло Да! Тя в чужди лъскави коли може да влиза и в не толкова лъскави, тя не е виновна че шефовете и са паралии и залага на готините коли. Но в чужда кола не се е будила, а в леглото си."Кво!? Папка аутизъм!

22

Анонимен

преди 5 години

"Това че я канят на обяд, вечеря не я прави лека. Това я прави напредничава тя е поканена за да има предложение за друга длъжност, повишение на заплата. И какви са новите изисквания към нея. Това се казва работна вечеря....."Голям найвник! Как си оцелял до възраст в която можеш да пишеш?

21

...

преди 5 години

Само не разбрах, как лепнахте етикета "лека жена"?!? Някой от пишещите тук познава ли е? Значи според вас, точила е бизнесмена за пари, а в същото време му работи в казиното?!? Ами ако го е дояла, както твърдите , за какво и е въобще да работи?!? Аз също не е познавам и не знам каква е, но това е мн лоша черта на ***, да плюе без да знае!