20

Аз

преди 5 години

Да ги наказват да не играят до края на първенството!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са идьоти.Вкараха един случаен гол и се прибраха да пазят резултата. Опитват да спечелят със симулации. Швейцария бяха по-силни.

18

Анонимен

преди 5 години

Какво значи формално защитават цветовете на страната, но не се приобщават? Съвсем реално си защитават цветовете на Швейцария, а това, че има зъб на сърбите, си е негово лично пристрастие. Крум Савов е един нещасник, затова и Господ го наказа.

17

ТHE Патриот

преди 5 години

Албанците и румънците са сганта на балканите!СУпер гнусни *** са!

16

Анонимен

преди 5 години

Немеца яко буташе швейцарския отбор (в който няма много швейцарци) и не даде дузпа за Сърбия.

15

Бате Гойко

преди 5 години

"... се появява се дрон, развяващ сръбското знаме." - не беше ли албанско знамето тогава?

14

Анонимен

преди 5 години

След този мач спрях да гледа световното,хвана ме яд на съдията и на това,че ВАР е супер избирателна и е система за нагласяне а не за търсене на справедливост

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2И ти какво правиш по въпроса да го предотвратиш?През 1990-та българите от гр. Кърджали 48 дни бяхме на площада в най-лютата зима, за да протестираме против узаконяването на ДПС.Тогава цяла България седеше и гледаше сеир, сега вече се казва, че смесените райони ще се вземат от Турция съвсем официално. България забрави смесените райони и българите там и може би заслужава да ги загуби!А прокуратурата трябва да се самосезира във връзка с комнентар 2.Кърджали е в България!

12

Стефанов

преди 5 години

Докато умните се наумуват, лудите ще се налудуват. Докато се самозаблуждаваме с новите европейски ценности. *** го интегрирай този.

11

Анонимен

преди 5 години

Като толкова им е умиляла Албния да играят за нея. Самата швейцарска федерация би трябвало да ги изгони, колкото и да са й ценни. Във всички държави има натурализирани играчи, но не си позволяват такива дивотии. А бе шиптери, ограничени същества.

10

Анонимен

преди 5 години

Нека бе лошо няма цял свят да ги види какви истински швейцарци са тия

9

Анонимен

преди 5 години

Шиптарите винаги правят провокации. И преди четири години на срещата Сърбия - Албания пуснаха дрон с албанското знаме. Така че, не знам какво място имат разни Шакирита в швейцарския национален отбор, на всичкото отгоре показва жестове от Албания. Въобще нещата са ос...... тотално.

8

Анонимен

преди 5 години

И двамата са си косовари и го нанизаха на смешните сърби много влажно, сърбите само повдигнаха въпроса и се стигна до толкова много шум, иначе никой нямаше да забележи и нямаше да има драми, вие ако сте родени в Германия и играете за национални на бундестима и се казвате Петър Георгиев и сте българин но с немски паспорт трябва да сте съм немско съмознание ли за да се наричате интегриран ?

7

Мечтател

преди 5 години

Като се класираме на мондиала ще излезем с тениски "България на 3 морета" и ще сме в една група с Гърция, Турция, Сърбия и Румъния, а на финала ще играме срещу Македония.

6

Анонимен

преди 5 години

Отборът на Швейцария е без швейцарци. Хайде и ние като тях на световното - те са пуснали сбирщината на Базел а ние да пуснем сбирщинета на Киро Домусчиев. Веднага сме на световното, ама така ли трябва да се прави национален отбор. Швейцария - за мен такъв национален отбор няма. Тия двамата ш и п т ъ р и ако бяха истински патриоти, щяха да си играят за Албания.

5

Nick Kassidy

преди 5 години

Албанците са взели флага на Византия, и го веят като свое знаме..Сърбите и те са взели флага на Византия и те го веят .Россия и тя е взела флага на Византия и го вее.А косовара Джердан Шакири и косовара Гранит Джака да веят ръце като двуглав орел, не е добре, щото Гръцката Армия може да влезе в Албания и да развее ИСТИНСКИЯ ОРИГИНАЛЕН ДВУГЛАВ ЖЪЛТО-ЧЕРЕН ОРЕЛ ОТ ТИРАНА, КАЧЕН НА МИНАРЕТО НА ЕНВЕР ХОДЖА .

4

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

пореден шамар за т.нар. европейски ценности. швейцарските голмайстори, носещи национална фланелка и слушащи химна, показват чуждо знаме. интегрирани са, ша знайте.

3

Анонимен

преди 5 години

дронът не е развявал сръбското знаме ... проверявайте си новините, че така стават белитеиначе политиката и подобни провокации нямат място във футбола. ФИФА следва да глоби футболистите или федерацията

2

Анонимен

преди 5 години

Така ще правят и Кърджалийските футболисти срещу България на следващото световно.

1

Анонимен

преди 5 години

Съдията немец закопа сърбите.Такова тенденциозно съдийството на Световно е недопустимо.