31

Чист Тенювец

преди 5 години

Ще изгоним ромите, турците и всички различни. Ще останем само чисти горди Тенювци. Нас няма кой да ни изгони.

30

бай Тъпчо

преди 5 години

Цял ден чоплите тази тема бе, като всички предишни и подобни.Престъпление да има-смърт да има и безкрайното дращене започва.Лешоядите, че са лешояди похапнат малко *** и си отидат, ама джурнал-булгарикус насита няма-ще кълве, ще гълта кат мисир, ще повръща и пак ще кълве, дорде на всички им се доповръща...

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17ПОЗДРАВЛЕНИЯ!! ПОГЛЕДА МУ Е ТОЧНО КАТО НА КОЛИН ФАРЕЛ КОГАТО ИГРАЕШЕ РОЛЯ НА ФАНАТИК ПСИХОПАТ!-----------ИСКАЛ ДА УБИЕ НЯКОГО!!!ДА БЕШЕ УБИЛ ЕДНО БЕЗДОМНО КУЧЕ ОТ ТИЯ ПО ЕДРИТЕ И ЗЛИ И ТУК ДАЖЕ ПРИЗНАТЕЛНОСТ ЩЕШЕ ДА ИМА ОТ НАС!!!А ТОЙ УБИЛ МАЙКАТА НА ДЕТЕТО СИ ЩОТО НЕ БИЛ НА КЕФ!!! ПО ЗЛЕ Е И ОТ ОНЯ СОФИАНЕЦ ДЕТО ЗАКЛА ПРИЯТЕЛКАТА СИ 50 ПЪТИ Я МУШКАЛ ФАНАТИКА!

28

Анонимен

преди 5 години

Така и не се разбра какъв му е етносът на този. При едни други случаи това е първият въпрос който се задава и докога ще ги търпим. Тука защо ви е страх да попитате за етноса на този тарамбук?

27

Аз

преди 5 години

Убил любовта на живота си. Представете си какво може да направи с тези, които не обича. Ужасна история.

26

Ф.С.В.

преди 5 години

Как може !!?? да направиш мозъкът на това крехко момиче на каша - с удари с всичка сила в главата и -ИИ ПОСЛЕ да кажеш-- ТЯ БЕШЕ ЧОВЕКЪТ КОГОТО ОБИЧАМ !!! Какво е това поколение - на садистично убийство викат ЛЮБОВ !! Ало младите ! - жалко че няма казарма - за да ви се обясни любовта какво е и садизмът какво е - ЖАЛКО ,каква келява нация расте !! *** наркомани без воля за реалният живот !! Този в казармата щеше да му обясня как се правят 300 лицеви опори и бягане до припадък ! ЖЕНЧО!

25

Митьо

преди 5 години

Поредните погубени животи, заради наркотиците. Сигурен съм, че и преди са подавани сигнали за насилие в този случай, но уви, полицаите искат само по-високи заплати, а пък хората да се оправят сами.

24

Анонимен

преди 5 години

Тоя Теню сигурно е турчин. Сигурно някоя прабаба са я изненадали заптиетата. Българин не е способен на такава жестокост.

23

Витрувианския човек

преди 5 години

Те и на снимката са дрогирани.9 месеца преди и след раждането ежемесечни тестове за наркотици на родителите.Ако се открие нещо да дават дететето на някое нормално семейство, иначе този край е въпрос на време.

22

Истинската топ новин

преди 5 години

Пуснете истинската новина:"Зам. министър на ГЕРБ е платил над 16 000 лева за самолетни билети само за една командировка на нея и нейна колежка."

21

Анонимен

преди 5 години

Незнам какъв семеен скандал и проблеми е имал този човечец, но знам ,че той не знае, че проблемите му едва сега започват и няма да приключат в този му живот. Жалкото е, че "държавата" или няма или не ИСКА да се справя с такива случаи още в зародиош, за да се избегнат тези извращения. Наркомани, убийци, изнасичвачи, педофили си безчинстват по улиците както си искат и никога не са виновни. ДО КОГА ?Жалка работа.

20

оффф

преди 5 години

Жертва на прехода бил.... Божкееее, само той се е родил по време на прехода все едно. Жертва е на роднините си, че 5 пари не са давали за него, а са го фукнали на баба му да го гледа, а сега осъжда със същата съдба и собственото си дете. Чалгата и дрогата не прощават, особено като е кухо между ушите

19

Анонимен

преди 5 години

А баба му като е идвала от село дали му е донесла мекици и пържени яйца?

18

Бай Иван

преди 5 години

Пуснете го да заобича някоя друга така ;) !!!

17

Анонимен

преди 5 години

В погледа му личи че е психопат.

16

Етносътимализначение

преди 5 години

Няма ли достатъчно други драми, че ни занимавате с тази?

15

22552455

преди 5 години

Обадил се на баба си. Ей такива *** много дразнят. Цял живот на майка си и на баба си разчитат. ***.

14

Анонимен

преди 5 години

Как може да убиеш майката на собственото си дете...това и животните имат акъл да не го правят. Доживотен затвор, опасен е за всички.

13

Мускетар

преди 5 години

Ще престанете ли да обвинявате наркотиците? Наркотиците не убиват, хората убиват. Освен ако не вземеш свръх доза. И аз съм употребявал синтетики. Но отдавна съм ги спрял и тревичка съм пафкал и нея съм я спрял. Без никакви проблеми, без болници или рехабилитации. Не съм ходил да крада, да убивам, а просто си правех кефа я в казиното, я в диското, я с някоя мацка. Всичко си е до човека. Виж обаче ако до 10 минути след като се събудя не изпуша 2 цигари ставам по кисел от жена в цикъл.

12

user

преди 5 години

Този ще се самоубие в затвора, защото там такива не се толерират и биват наказвани. Той е бил там и знае какъв ще е изхода.Жалко за момичето и за родителите и.