66

Шокиран

преди 5 години

И двамата имат наркомански физиономии!жалко за детето!!!!

65

Хипотеза

преди 5 години

До АбсурдистанАха, начи, и той..като убиецът на Виола?

64

Георги

преди 5 години

Това момче Теньо не е за затвора. Той заслужава да бъде предаден през задната врата на родителите и близките на момичето. Нека те определят съдбата му, така както той е определил съдбата на тяхното дете. Това ще е най-справедливата присъда за него.

63

Абсурдистан

преди 5 години

Този най-вероятно е турчин, българите не могат такива неща да правят...Или пък е от махалата...А за дрогата, че те почти всички са дрогирани в днешно време, обикновено е трева. Но пак ме дразнят някои от тези дето са на трева, защото не се държат адекватно, а идват така на работа.А този не ще да е бил на трева,а кой знае какво е взимал. И като е омешал с алкохол... Но това е посевместно. Мъже, жени почти всички. За да си намеря среда доста търсих... На работното място няма с кой да си говориш

62

Патриот-майтапчия

преди 5 години

Другари "патриоти", не е ли време да стегнем един хубав, масов, "патриотичен" протест срещу Стамбулската конвенция?М?

61

Хипотеза

преди 5 години

Та не разбрах бай Теню от кой етнос е?

60

Анонимен

преди 5 години

Ами, ти явно не си чел конвенцията. *** не значи пол, виж си речника. В Истанбулската конвенция се въвежда изучаване на хомосексуализъм в детските градини и се разрешава смяната на пола на децата на 6 годишна възраст.Член 15 от конвенцията.

59

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой ви набута в т.ъпите глави, че в конвенцията става въпрос за разни извратеняци. *** означава пол, нищо друго. А дори и някой да се прави на обратен, тогава какво? Ще го пребиете ли? Май мисленето на доста хора си е извратено.

58

Анонимен

преди 5 години

КЪДЕ Е МАЙКАТА НА ТОВА МОМИЧЕ И КАК Я Е ОСТАВИЛА НА 15 ГОДИНИ БРЕМЕННА???? =ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА , ДА Я БЕШЕ ПОДКРЕПИЛА , ДА Е ДО НЕЯ.... КАКВИ СА ТЕЯ МАЙКИ БЕ? ПОТРЕСЕНА СЪМ! И ЗАЩО НЕ СИ ВЗЕМЕ ВНУЧЕТО ИЛИ И НЕГО ЩЕ ОСТАВИ КАТО ДЪЩЕРЯ СИ , ТАЯ МАЙКА И ТЯ Е ЗА СЪДА !!!!!

57

Анонимен

преди 5 години

И педофилите искали да правят Педофилпрайд и дрогираните искали и те Дрогапрайд да правят не може само Гейпрайд и те имали прави скоро до там ще се стигне с тая Толерантност към извращенията

56

Анонимен

преди 5 години

Няма да стане тоя номер да се приема Истанбулската конвенция!

55

Анонимен

преди 5 години

До 45,Ако се приеме конвенцията, насилието над деца и жени ще се криминализира, и точка по въпроса. В момента сме като в арабска държава.

54

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е ако този Теньо беше на някой депутатин син как щеше да се произнесе Съдът

53

45,

преди 5 години

"Абе то педофилията е законна у нас от деситилетия.Да приемем конвенцията и да са свършва"И като приемеш конвенцията какво ще се случи? Ще намалее насилието, ще свършат лудите, пияните, наркоманите и душевно оглозганите, като гов..едото от снимката, ли? Нищо подобно!Тази смешна конвенция нищо такова не решава. Тя няма друга функция, освен да прокарва джендъристките интереси на еврогейската клика, чиито конци се дърпат зад Атлантика.

52

Анонимен

преди 5 години

Това нищо следва да получи доживотна без право на замяна.Всякакви други приказки са излишни.

51

Дръндер

преди 5 години

Между 10 и 20 години? "за умишлено убийство по чл. 115 от НК, за което законът предвижда от 10 до 20 г." Сериозно? Това не е просто умишлено убийство. Това е убийство по особено жесток начин. Такова трябва да се наказва от 50 години до доживот! Що за закони имаме по-дяволите? И вярно, че някой го е казал преди мен, но вижте очите на този. Отдавна трябва да е в някои специализирано заведение за луди!

50

Анонимен

преди 5 години

И отиде в друга клоака?

49

Някой

преди 5 години

До Правия ми път. Колега няма как :). Опитваш да живееш, но всекидневно като се сблъскваме с такива простотии, порочни практики, шуробаджанащина? 5000 лева не е върха на борчето. Ако не те мързи да работиш пари винаги се изкарват :). Дано и на теб пътят да ти е прав :)

48

Анонимен

преди 5 години

Махнах си децата от тази клоака българия навреме.

47

Анонимен

преди 5 години

До НякойПрав ти път!