31

Анонимен

преди 6 години

Леле мале, българските русофили я закъсаха от към приходи в рубли. Много са лоши тия американци, отнемат и последната коричка руски хляб от говняните усти на българските русофили.

30

Джендъро Иванов

преди 6 години

Ах, колко е хубава демокрацията, кеф ти свобода на словото, кеф ти ***, кеф ти някоя бомба докато спиш... аххх

29

Анонимен

преди 6 години

Ам' чи к'ъФго дирити у туитътЯ

28

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Нямам ни туйтър ни фейсбуци, всичко е една фекалнa яма и следят отвсякъде. Но това за руските сАбаки е верно, че вонят от километри!

27

Анонимен

преди 6 години

Ако напишеш че Путин и Русия са велики много ясно че ще те затрият защото това са фейк новини, но ако напишеш че Путин е педофил, а русия агресивна кoчина, няма кой да те затрие, защото това е доказана истина. Така че който пише истината дори и на кирилица ще бъде добре дошъл в Туитър.

26

%

преди 6 години

Дреме ми на сайдера! Да трият! Човек, който не може да си възстанови профила в такава проста ситуация, изобщи не е трябвало да бъде допускат до Twitter. Честно казано, Интернет ще се подобри, ако бъдат понамалени чалгарите и чугунолеарите спамещи видеа на Пайнер и Ленин.

25

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ха ха ха, това за кирилицата е пълна лъжа. Туйтър брои българите за руски тролчики, защото е ясно и на патоцитe на двора, че повечето българи разписващи в нета са именно такива - руски безродни ***! Свестните хора мааат по задачи, нямат време за губене!

24

Анонимен

преди 6 години

Twitter брои българите в мрежата за руски ***! Защо е така?Защото са платени руски ***, нищо че се водят по документи българи. Тези "българи" са по-гнусни и от руската ***.

23

8957

преди 6 години

Квадратното мислене процъфтява. Има доста руснаци, които в никакъв случай не може да бъдат причисени към троловете, от които се опасяват туитърите. Тези свободомислещи руснаци ще бъдат блокирани и силно обезкуражени. Западните пропагандни мозъци не са подготвени за психиката и нагласите на постсоциалистическия човек. Те запазват дввуизмерността на посланията, мерките и подходите си към света, а той е много, много по-сложен и все по-трудно се манипулира.

22

Руски трол

преди 6 години

Евротатлантически идиотиииииииииииииииииии.

21

егати и простотията

преди 6 години

и като как, аджеба, руски ***, пишейки на руски с кирилица, са повлияли на изборите в сащ?!няма ли да е по вероятно да пишат на английски и анонимно?!

20

Българин

преди 6 години

Това само показва колко жалка е западната пропагандна машина. Да тръгнеш да триеш коментари за това, че са на руски? Жалко наистина ... много жалко.

19

ИМПЕРИАЛИСТ-прод.

преди 6 години

копи-пейстПРЕЗ ПРОЛЕТТА НА 2014 в София се проведе първото издание на Типофест... ... и съвременните нужди от използване именно на българската форма на кирилицата...СЛЕД ПРИЕМАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ в Европейския съюз през 2007 кирилицатa е въведена като една от официалните писмености на общността. За съжаление се пропуска възможността ..., защото специалистите, които полагат усилия в тази посока, не намират институционална подкрепа. Така кирилицата, приета официално в Европа, е с руски начертания...

18

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Сегашните ни букви НЕ СА КИРИЛИЦА. Изфабрикувани са от амстердамските печатари по поръчката на руския цар Петър и са наречени ГРАЖДАНИЦА, по част от заглавието на първата книга отпечатана с тях. По-късно руснаците създават и ръкописния вариант на ГРАЖДАНИЦАТА, които букви всички сме учили в училище.Натрапената ни ГРАЖДАНИЦА сега създава проблеми при членството ни в ЕС, в областта патентното право, а сега и в Туитър!!!

17

запис

преди 6 години

sd слуша само записи на немски офицери, и съответно ги пуска такива текстове в туитър. едва ли ще го обвинят в ***.

16

bobi

преди 6 години

кой пък българин точно ползва туитър освен някой превзет блогър, влогър, инфлуенсър или както там е модерно тия дни?

15

sd

преди 6 години

като гледам и 99% от коментарите тук са от българо-руски ***, така че twitter правилно са постъпили!

14

захаринчов

преди 6 години

Аз не рекламирам Туитър, Туитър рекламират мен (в Русия)

13

само метъл

преди 6 години

Музиколога е тотален ***, както и нета му

12

спонсор намузиколога

преди 6 години

тоя сега прави ли разпявки в НМА?