85

Анонимен

преди 6 години

До 123 Боян не е веган, но ти си давай присъди.Личи ти, колко имаш в главата

84

123

преди 6 години

300 грама не са много. Можеше да е жив сега. Жалко, но така става като си повярваш прекалено много. Веганска работа.

83

GPS

преди 6 години

Аз ако съм на теб ще отида да го намеря и ще го набия...Как няма да си носи GPS.Така те ядосва теб това. :)

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 83бате и аз мога да ида да загина на Еверест, ама не искам да ставам кумир на никого. капиш? Пък ти ако искаш си сложи икона вкъщи, но не ми пробутвайте религиозните си убеждения.

81

Анонимен

преди 6 години

Боян Петров не успя да спечели и тази битка. Планината този път не го пусна по пътя обратно надолу. - тва новина ли е? ОБРАТНО НАДОЛУ? нали го търсеха м/у лагер 3 и хари върхари!

80

Циник до 78

преди 6 години

Баща ми започна с приказки на братя Грим....минах неусетно към Жул Верн, Майн Рийд, Рафаел Сабатини, Конандойл....научи ме и на нещо важно - да запомням авторите харесали ми....Без да съм нескромен - вероятно съм забравил повече - отколкото вие някога ще прочетете! Нямаше интертет и PSP4Ако искам да прочета нещо за Еверест ( а и доста съм изчел) предпочитам пионерите...а не тези вървяли в утъпканото!Дано нещо си разбрал!

79

Анонимен

преди 6 години

До 75Героизъм е ако защитиш родината си от чужд враг дори с цената на живота си,.мда.беше ясно, че ще се стигне до пробутване и на тази "патриотична" "мантра".коя е тая "родина" за която ще се мре? ааа, тази дето иска да и платиш "за здраве", "за образовение" и скоро и "за въздуха" и дето робува на мамона и лихвата, ли ??

78

Анонимен

преди 6 години

Човекът просто не си беше преценил възможностите и тръгнал сам без да има опит и качества само за да си начеше егото и да покаже колко е велик. Жалко за него.

77

123

преди 6 години

Прекалено много си е повярвал. Сори ама планината не прощава.

76

ене

преди 6 години

човешката тъпота няма граници. супер неразумно мислене супер много грешки явно се е мислел за безсмъртен. най честата причина за смъртта си остава тъпотата! тръгнал в лошо време, сам, без телефон. преброихте ли колко грешки са това или и вие сте толкова т**и. Точно за това сега е мъртъв. Дано тия като него да си вземат поука. Живота е само един втори няма!!!!

75

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникСрещали ли сте Боян? Познавате ли го? Чели ли сте книгата му?Е ..как тогава давате оценки и присъди.Ей това са хвърлени пари напразно според мен- за вашето образование. :)

74

Анонимен

преди 6 години

някои мисли ли, че смъртта на един човек в аплпите, пък бил и той бъларин може да не е толкова значимо събитие за цяла България? Съболезнования към близките, но... тази седмица ще умрат още десетина души по пътищата само, ще има такива дето ще си отидат поради капавото ни здравеопазване. Искам да съм спокоен, че като ида на лекар ще ми сложат правилната инжекция, че като излезна на пътя няма да ме отнесе някой дрогиран и т.н. А ако реша да изкачвам Еверест риска и отговорността си е моя.

73

Боян

преди 6 години

Футболисите ги аплодират цели стадиони, на баскетболистите ръкопляскат зали, а алпинистие ги посрещат боговете на върха

72

Анонимен

преди 6 години

Героизъм е ако защитиш родината си от чужд враг дори с цената на живота си,или влезеш в огъня да спасиш нечии човешки живот с ясното съзнание че подлагаш на риск собствения.Всичко друго е авантюра.PS.виж авантюра-речник

71

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименсъвременните герои са професорите от александровска и правителствена дето правят десетки трансплантации годишно, а за тях се сещат социално активните и джурмалясите кога им притребват сълзи или идат избори. съвременни герои са всички полицаи, загубили работата си заради гонката с пияната деска на румци. съвременни герои са даже всички българи, които си плащат данъците, за да има да плюскат хилядите службаши, казионни журналисти по нацмедиите и водкаджии от БАН.

70

П.Петров

преди 6 години

Много алпинисти губят живота си по върховете. Всички те осъзнават риска.

69

Циник до 68

преди 6 години

Хейтърите - това сте вие!Чувствителните и възвишени мръшлячета, които отричат всичко "извън мейнстрийма"!И съпругата ми, и аз със сигурност сме много по-образовани и начетени от лицемерната ви екотълпа ... пасяща всяко стръкче поднесено ви от фейкмедиите у нас.

68

do 66

преди 6 години

Ei lamer ti s botushi tarchal li si be? Steaha da go lovnat predi da e otlepil ot niskia start(ako se e kril zad hrast)... visok ako e bil zad darvo.

67

Анонимен

преди 6 години

До 66Ако Левски беше с ботуши а не с царвули,нямаше да го хванат турците.ако беше с ботуши, просто нямаше нито да може да бяга, камо ли изобщо да успее да се качи на оградата (ако изобщо в действителност е имало ограда), т.е. нямало е да се стигне изобщо до "закачане" - щяха да го хванат "без съпротива"

66

Анонимен

преди 6 години

А кои са съвремените герои: Циника, Офф и останалата мразеща ***, която си стои на задните части в къщи, мрази света, стои при семейството си,за да може да бие жената после и децата.Седи на дивана и мрази :)