37

Анонимен

преди 6 години

Кой техен кадър, бе гербави изтрещялници? Не схванахте ли с *** си кратуни, че тая кака не е от БСП? Или за вас всеки, който не е гербав е "камуниз"?

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Защитавам я понеже виждам че историята е нагласена.Значи човек който вземе 70 000 като подкуп не би отишал да пие кафе. Този човек би ги скрил някъде и постепенно ще изпере парите като се свърже със собственици на казина или по някакъв друг начин.

35

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха :) Нямало доказателства, а? :)))))) То не бяха СРС-та, то не бяха пари в колата и дето не може да каже как са там(интересно в моята кола защо няма), то не бяха свидетелски показания....:))))Скоро в съда всичко ще стане ясно и тази арогантна кметица ще си получи заслуженото.

34

Анонимен

преди 6 години

Поредния рев от соц. палякаа :))) Всеки ден, всеки час се набива в главите от партията майка как техния кадър е невинен. Не мгоат да го преживеят другарите, че тяхната корумпирана фризьорка е хваната с подкуп. Сега се обработва матряла, за да повярва колко е невинна Деса.

33

Анонимен

преди 6 години

Как защитават тия простии Софиянци защото и те са на хранилка някъде, затова я защитават тая овцааааа, кво защитаватееее бе кестенииии проклет и да сте кво като сте в столицата боклуууциииии и вас ще ви набутаме по затворите имате някъде кранчето да тече и защитават корупцията боклуууциииии селскииииии.

32

Димитров

преди 6 години

Омръзна ми и от зелени,и от червени,и от пенбяни,и от сини ,и секва друга *** ! А за тва пале Кърджилов,хич нема си хабя клавиатурата.

31

Анонимен

преди 6 години

До истАко бяха 500 хил щяха да извикат 1000 полицая да броят парите. Пък можеше накрая да излязат че са 450 хил понеже някоя друга банкнота я е духнал вятъра и е излетяла.

30

Анонимен

преди 6 години

Запусът не бил доказателство, а кое е доказателство? Може би да открадне златния резерв на БНБ и тогава да е доказателство?

29

Анонимен

преди 6 години

Прокоратурата да отговори има ли друг случай някой да вземе подкуп 70 000 евро, да ги зареже в колата и да иде да си пие кафето.

28

Анонимен

преди 6 години

Айде пак няма доказателства, на тея какво трябва да им представят за да има доказателства. С това което имат в други държави вече щеше да е в затвора...

27

знам

преди 6 години

че богати предприемачи са станали с парите на БСП - куфарчета раздадени на верни другари. Защо крушовската дама мълчи.

26

бай Еда

преди 6 години

Записът на кметицата не е доказателсгво.Възможно е тая реплока да се отнася до искането оня играч т.н. бизнезмен-предприемач да построи някоя площадка или ремонтира детска градина,каквато е била практиката за дарения, и от тая реплика да е започнала милиционерската режисура ала соц.изпълнение!

25

ист

преди 6 години

Тежка миризва се разнася от ВСИЧКИ участвали в задържането, кметици, посредници и най вече от с...система.Въпрос - пет часа са държели жените с белезници прави, за да прочетат 56 хиляди евро. Ако парите бяха 500 хиляди евро, шест денонощия ли ще броят парите на улицата с белезници. За клетката в съда какво да кажа - същите сме като либийския съд.

24

Анонимен

преди 6 години

На Цв. да бяха само апартаментите от закуски да му ги харижеме.Апартаментите са само върхът на айсберга.Но герберите си се раждат невинни. И СИ ОСТАВАТ ТАКИВА ЗАВИНАГИ.Питайте Цацаров.

23

Анонимен

преди 6 години

"Голямата беля е, че в нашата политика хората се хвърлят да издигат непознати за тях личности. Не я познавате", отправи нападка към него журналистът Ива Николова.То всеки журналист може да изкара и най-големия престъпник като патриот. Значи кандидата за кмет закача бългаското знаме на къщата си, пее химна, прави дарения и хиляда подобни неща за пред камерата и рекламата е готова.

22

Гледам Тв

преди 6 години

Стига с тази кметица.... Надухте ни главите с нея!!! Никой не задава въпроса за зам.-кметицата Биляна Петрова - защо и тя е била в кафенето, какво и е участието при договаряне на подкупа и т.н. Това е "човекът" за мръсните работи. Онази фризьорка Иванчева е само маша в нейните ръце....

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Да пуснат запис където е записано че е искала 1 милион подкуп. Ако бяха пуснали такъв запис делото щеше да се реши бързо. Но нямат. Всичко е лъжа.

20

Анонимен

преди 6 години

Как кой? Получател на всички подкупи е тиквой. Това е корумпирана банкянска гад.

19

Анонимен

преди 6 години

А Цв Цв е честен човек. Спестявал е от закуски и си е купил няколко апартамента.

18

Анонимен

преди 6 години

Искала 1 милион подкуп, има подслушвани разговори, на които е говорела за подкупа, хваната е с белязани пари.И била невинна?????? То бива наглост, ама вашето минава всякакви граници.И изобщо не става въпрос за партийни пристрастия-кметът на Септември е от ГРОБ и е същият б..оклук като тази кметица.Ама поне хората от провинцията имат някакво благоприличие и не защитават престъпника, а софиянци нямат и грам морал, щом я защитават.