361

Анонимен

преди 6 години

Путин примерно е типичен ***

360

Анонимен

преди 6 години

До мнениеШа *** звиняваш, малко съм простичък, би ли ни обяснил с прости думи що е това "***"?? Виждам, че много често я използвате тази дума.

359

мнение

преди 6 години

Каквото и да се пише тук от разни ***, които се хвалят с крадени материални неща Русия завинаги ще бъде в сърцата на проумяващите българи. Цялата помия която идва от запада вече дава плодовете си -малоумно общество ,чалгарски и джендърски сбирщини и личности с ниска култура .Следствието е упадък на обществото и възпитаване на космополити които искат разпадане и заличаване на България като държава

358

До popche

преди 6 години

Интересно защо англичаните изпадат у нас в алкохолен делириум? Дали ни мислят за аборигени ?

357

Анонимен

преди 6 години

Агенцията провела проучването на ге. Решетников ли е ?

356

popche

преди 6 години

кво казах за руснаците тука беж да ви няма :) тук си говорим българи...85 % от българите твърдо са на страната на Русия ! 85 % от българите мразят САЩ, НАТО и нацистите от ЕС. Същия процент желаят те да бъдат унищожени тотално. Само тогава злото на Земята ще стихне....Нещастният руснак който е негамотен до невежество :) НИЕ БЪЛГАРИТЕ съществуваме ВЪПРЕКИ ХАЗАРИТЕ :)

355

мухахах

преди 6 години

До popcheНе бяха всичките пияни. Просто си мислеха, че са на реката в колхоза а не на Лаго Маджоре. Вярвай ми, хората бяха втрещени. Първи демонстративно напуснаха семейство швейцарци от съседната маса.

354

Анонимен

преди 6 години

Баба и Дядо едно време 1949г.дошли с цървулите от село и оставиха след себе си 2 апартамента и една вила!!?? С честен труд.Тя чистачка,той старшина! А сега някой да го направи?....И с труда на рота войничета ангария.Моите баба и дядо ми оставиха само възпитание и светоглед. Ако беше продължило светлото бъдеще и аз щях да оставя същото на внуците си. Родителите ми едвам един апартамент спастриха. Аз за 25 години работа имам 3 апартамента и вила на морето.

353

мухахах

преди 6 години

До popcheПреди няколко часа описах как група руски туристи "изгони" посетителите на едно ресторантче в Арона. Баси неандерталците!! На тези трябва да им се забрани достъпа да ЕС!!

352

ognyanz

преди 6 години

До popche: Стига писа г'лупости бе и'диот

351

Анонимен

преди 6 години

ДНЕС В ПРЕДАВАНЕТО НА БЕНОВСКА ПИТА ПО КАНАЛ 3 ИЗЛЕЗЕ ИНФОРМАЦИЯТА,ЧЕ ТЪЙ КАТО ДОСТА СТРАНИ ОТ ЕС СЕ ОПЪВАЛИ ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЕВРОПАРЛАМЕНТА ОБМИСЛЯ ДА ГЛАСУВАНО ПРПЕКТОРЕШЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ЕВРОЧЛЕНКИ КОИТО ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА РАЗРЕШАТ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ///....И ти се притесни да не ви натиснат и да ви омъжат с половинката ти насила ли? Споко, никой няма насила да ви бракува.

350

КОМУНИСТ

преди 6 години

85 % от българите твърдо са на страната на Русия ! 85 % от българите мразят САЩ, НАТО и нацистите от ЕС. Същия процент желаят те да бъдат унищожени тотално. Само тогава злото на Земята ще стихне

349

ognyanz

преди 6 години

Русия е велика държава, опора на славянството. След края на СССР имаше тежък период по време на пияницата Елцин, но това приключи. Сега вече вървят напред и никой в глобалната политика не може да си прави сметките без тях.От прагматична политика с Русия можем само да спечелим. Добре, че в този мандат Бойко има за партньори ПФ, а не пишман-реформаторите, иначе не се знае след аферата Скрипал какви г'лупости можеше да направи.

348

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 373Не бре, 20 % са. И 30 % рускини.

347

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 372Руските туристи никой не ги обича. Никой!!! Безпардонни, ниско интелигентни, нагли, пияни........А!! И неплатежоспособни!!! От тях имат изгода само супермаркетите. Аз руснак в ресторант не съм видял, Бога ми!!

346

cazzo duro

преди 6 години

До popcheАко трябва да бъдем обективни не трябва да слагаме всички руснаци под общ знаменател. Съседа ми на морето е руснак от Петербург. Псува Путин много по-добре от мен.

345

Анонимен

преди 6 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки!

344

Анонимен

преди 6 години

ЕС бере душа. На никой не му пука за визите в ЕС. Българската министърка ходи на крака в Москва да се моли да идват руски турист, че иначе българите ще вият от глад ако не са руснаците, обещава облекчен визов режим и какво ли не само и само да идват.

343

cazzo duro

преди 6 години

Представете си, че утре ЕС премахне визите за руснаци. Малееееееее, мен лично ме е страх да си го представя!! Сегашната бежанска криза ще ни се стори като детска закачка:))

342

8===о

преди 6 години

АФИС която е на руснака юрий асланов?Не бих и вярвал.