52

Анонимен

преди 6 години

Дори да не ги екстрадират, това тяхното вече няма да бъде живот. Да не можеш да напуснеш България си е повече от доживотна присъда.

51

ТHE Патриот

преди 6 години

българите не сме собственост на ФАЩ,време е като народ да избухнем срещу краварския башибозук!

50

До 45

преди 6 години

в електрониката и мн. други. Те са продавали части с двойна употреба на клиент на фирмата и те нямат вина на кой друг клиент след това ще бъде препродадена тази стока.

49

Анонимен

преди 6 години

Това са мулета на бандюгите подобно на тия дето лъжат бабите и им пращат куриер, но на малко по високо ниво бизнес и е по- завъртяно. Тук трябва и държавата да си влезе в ролята и да прави превенция, а американците да информират навреме, а не както сега като стане белята.

48

Анонимен

преди 6 години

Кутевци, направете си труда да намерите и прочетета Обвинителния акт. Има го на сайта на Министерство на правосъдието на САЩ и е достъпен.Стига сте разсъждавали като в селската кръчма дали кокошката или яйцето е първо.Там по точки са посочени конкретните обвинения и кои точно Закони са нарушили петимата българи.Прокуратурата на САЩ никога няма да поиска екстрадация просто ей така без нищо.Аргументите трябва да са железни.

47

пак копие

преди 6 години

Като чета Статията която всъщност е копирана от друга Медия както всеки ден , къде са имената на Фирмата която продава Забранени неща , фирма Фантом....хаха

46

Анонимен

преди 6 години

До 45 Звучиш смешно и вземи се поограмоти малко. "Така наречените части за гражданската авиация, всъщност са части, които се използват при прооизводството на авиационни бомби." - изделие или технология с двойна употреба е изделие или технология, които обикновено се използват за граждански цели и не са предназначени за военна употреба, но потенциално биха могли да имат военно приложение, или да се използват за производство на военни изделия. Такива са също и голяма част от апаратите в медицината

45

Анонимен

преди 6 години

не знам дали ще ги екстдират но тези момчета доживот няма да могат да излязат зад граница , да забравят за страни от ЕС , единствено ексуркузийки до Сърбия и Русия .

44

Анонимен

преди 6 години

Е то така им викат - комуникация, познанство, роднинство все едни такива.

43

Анонимен

преди 6 години

Абе предатели вие американски граждани ли сте , гласували сте за президент , клели сте за вярност на САЩ.. Как така чужда държава ще съди български граждани , нито са биле в САЩ , нито са извършили престъпление в територията на САЩ.. САЩ не дават свои граждани да ги съдят чужди съдилища..

42

Анонимен

преди 6 години

45, би ли дал линк към документа, че намирам само статии, а не самият документ?

41

Анонимен

преди 6 години

Леле, колко е страшно и опасно.Излишно плашите тези млади хора. Пречите им да посрещнат трудностите и да изградят характер. Нищо лошо няма да им се случи. Други са уплашените страхливци,които възпитават подлеци и страхливци като тях.

40

Анонимен

преди 6 години

собено ако имаш връзки извън България може да ти лепнат някое обвинениеТипичното ни мислене, всичко е "връзки". То затова съдебната ни система е на това дередже, щото всеки е някой на някого и може да блъснеш пет човека пиян и да се отървеш с условна.

39

Анонимен

преди 6 години

В Обвинителня акт пише, че подаваните от Желяз, Искрен и останалите трима изделия са така наречените изделия с "двойно предназначение". Така наречените части за гражданската авиация, всъщност са части, които се използват при прооизводството на авиационни бомби. Пише също, че случаят не е единичен прецедент, а е налице организирана престъпна група от 5 човека, които са били наясно с дейността, която извършват, заради което им е плащано висока заплата, няколко пъти средната за България.

38

Анонимен

преди 6 години

Путинофилици, къде бяхте да протестирате когато пуснаха убиеца Максим Ставийски? Защо не отидете пред руското посолство и да искате незабавното му връщане в България и доживотна присъда? Нали сте "българи"?

37

Анонимен

преди 6 години

Не може да има екстрадация на български граждани без решение на български съд , прокурорите в Маями ще ги гледат тези хора само на снимка .

36

Анонимен

преди 6 години

Дори да не са знаели какво правят, незнанието не оправдава извършването на престъплението.То просто не е аргумент в Съда. Не можеш да се изправиш и просто да кажеш - Ама господа Съдии, аз не знаех, простете ми и повече няма да правя така.Това са някакви байганьовски алабализми. Съдът, или поне нормалният, изключвам българският работи с ФАКТИ.

35

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си бая аполитичен и незаинтересован от всичко, за да не знаеш, че в Сирия има война.

34

Анонимен

преди 6 години

САЩ направиха правото си екстериториално всеки може да бъде съден в САЩ без дори да е бил в САЩ и престъплението да не е извършено в САЩ.. 3% от населението на САЩ и половината затворници в света са в САЩ - понеже затворите са частни купуват прокурори да търсят роби .. В монета набират роби от колониите защото започнаха търговски войни с Китай

33

Анонимен

преди 6 години

Не знам другите трима какви са но Желяз и Искрен имат вид на типични джендърчета.Ей такива ще са ви новите управници.